Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leona29
    09. Lipanj 2019. 13:48

Curke, jel koju od vas kicma boli? Mene od jucer i dok hodam i sjedim i lezim a neznam kako si pomoc 🙄

09. Lipanj 2019. 13:53

Evo mene boli nezz el od lezanja, sutra cu otic do dr po savjet, inace imam problem s ledima pa mozda zbog toga 

Angelina
    09. Lipanj 2019. 13:58

Julie

Angelina

Julie

Jutroooo ☀️ evo dragi ide po topla peciva 🐷🐷🐷 da poklopamo pa lijepo sa psima u setnju i na kavu dok jos nije prevruce…..
    Angelina kuzim, uzeti nekog za kumu moras a opet zelis osobu dostojnu te uloge i nekog s kim znas da ces odrzavati to prijateljstvo, a neke osobe to nisu zasluzle. Jednostavno….
    Mi cemo malog krstiti u 12. mj jer imamo super svecenika koji ne drami sto nismo vjencani pa nek ima svoj dan, a mi svoj na iduce ljeto. ❤️

E cak sam i ja razmisljala sad u zadnje vrijeme o tome da nju krstimo pa da onda kasnije planiramo za nas. Ne znam, totalno smo zapostavili tu ideju o vjencanju koliko smo zaokupljeni njenim dolaskom 🙈 jedno vrijeme sam cak trazila forum gdje se prica o tome da pitam ljude za iskustva, svasta mi pada na pamet, a nisam pametna uopce kako to najjednostavnije izvesti. Jedino u sto sam bila sigurna je da se necu trudna udavati, sve ostalo mi je "u zraku" 😂

Tak i mene pitaju za vjencanje, a mi to nekako stavili po strani trenutno. Ni ja nisam htjela svadbu trudna do zuba, jednostavno zelim taj dan biti bez tegoba, ne biti ko slonica itd…… Isprava sam mislila krstitke i vjencanje spojiti ali ipak da dijete ceka iduce iduce nema smisla i neka ima svoj dan, a on ce nas svakako upotpuniti dvojim prisutstvom 😍 bas mi dode milo u srcu kad ga zamislim u bijeloj kosuljici s leptir mašnom na dan naseg vjencanja. 🤗🤗🤗🤗

Istina.. i meni je to prekrasno, bas posebno 😍

Leona29
    09. Lipanj 2019. 13:58

Meni je treca trudnoca, al u prve dvije me nije bolila kicma nego mozda mrvicu pred kraj.. A ja bas sutra imam pregled pa cu ga pitat kako da si pomognem

09. Lipanj 2019. 14:00

Sigurno bi trebalo vježbe kakve 😂😂 ja idem po vaginalete pa cu pitat 

Leona29
    09. Lipanj 2019. 14:06

Citam da plivanje pomaze.. Ja zivim na moru.. More mi pred nosom al dzabe mi kad je jos hladnasto pa ne smijem 😪

• Pikulica19
    09. Lipanj 2019. 14:07

Istina sve sto ste rekle... Od 25-30 god. sam izgubila dosta prijatelja jer sam se okrenula sebi i stavila sam se na mjesto prije svih i nikome se povladjivala , u 29.-toj sam otisla muzu na drugi kontinent na godinu i pol jer me ovdje stres ubio, od ljudi, familije, okoline ma svega i sve mi na jajnike otslo. Krug prijatelja se jos vise smanjio kad sam tamo bila jer me nisu zanimali tudji problemi dovoljno sam imala i svojih.
    Kad smo se vratili prije godinu dana uzi kontakti su to znali i nitko vise i nije mi zao. Ja sam se ljudi moji preporodila, jajnici oporavili, trudna ostala a godinama pokusavali, imamo obitelj kumove i par prijatelja i dio familije do kojih drzim kao i ja do njih...
    Ljudi moji dokle god sam se posvecivala "prijateljima" nisam uvidjela koliko sam malo vidjela roditelje, sestru, necake kojima sam druga mama a ta moja obitelj jedino drzala do mene i pitala kako sam i sta mi treba donijet kad sam smjela s kreveta samo do wc-a....
    Prijatelji ce vas imat samo dok imaju vasu punu paznju a oni gledaju samo sebe.... 
    I da, od mog kumceta mama mi je jako dobra frendica i uz svoje troje djece nazove me i izdvoji svoje vrijeme za nasu kavicu a i sestra mi ima troke i isto se uspije organizirat i imat vremena za mene. Uz takve osobe drugi "prijatelji" mi nit ne trebaju i cijenim vise svoju samocu i druzenja s mm koji je i moj najbolji prijatelj. 

• renata.koscec
    09. Lipanj 2019. 15:09

Evo i mene, danas je tako vruce da nisam mogla ofoljeti kupanju u moru. I ono se ovih dana ugrijalo pa je ugodno.
    Mislili ostati dvije noci, na kraju smo produzili na jos dvije pa sutra idemo nazad, tj . jos malo u slavoniju kod sveki.
    Prijatelji...da, prorijede se kad se udas i odselis a pogotovo kad dijete dobijes. S najboljom frendicom i kumom toliko se rijetko vidim i cujem, ona je poslovna zena bez djece, samo kraijera i totalno smo se razdvojile na svoju stranu. Zato sam, uz dijete stekla neke nove prijatelje, s kojima se razumijem i djeca nam se igraju skupa.
    Bebolina mi je nekako mirnija ovih dana na moru, tek povremeno se javi. Zato mi je tlak nizak, more me opusta.

• renata.koscec
    09. Lipanj 2019. 15:21

Leona29

Citam da plivanje pomaze.. Ja zivim na moru.. More mi pred nosom al dzabe mi kad je jos hladnasto pa ne smijem 😪

Ja sam danas plivala i odmah se bolje osjecam. Do tad me ko babu, sve boljelo 😊

Leona29
    09. Lipanj 2019. 16:17

renata.koscec

Leona29

Ja sam danas plivala i odmah se bolje osjecam. Do tad me ko babu, sve boljelo 😊

A mene malo strah ici vec sad jer sam prije 2 mj imala upalu mjehura, pa da nebi opet pobrala... Pitat cu sutra ginica..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.