Hvala vam cure, nisam ni ja mogla ni zamisliti ovakav scenarij.Sve je bilo dobro i onda takav šok. Moram vam reći, puno se faza izmijenilo od stanja šoka do stanja panike , zalosti, prihvaćanja ali tuga je ogromna. Ipak mi je nesto izvanzemaljskog dalo snagu. Nemoguće je opisati.
Neznam jos uvijek zasto je moja curica otisla ali Bog mi nekako daje snagu da izdrzim.
Povjerio mi je curicu da ju čuvam 5 mjeseci valjda mu je ipak falio jedan mali anđeo..Muz je najveća podrška i zahvalna sam beskrajno sto ga imam .
Jano izbaci to iz sebe, to sta te drzi hrabrom to je zato jer si ti hrabra osoba, i sama sam takva bila al sam se nakon godinu i pol slomila jer nisam odtugovala svoju bol, odlazila sam na hitnu jer me stezalo u prsima zavrsila na normabelu nisu nasli problem al ja sam skuzila da ja nisam izbacila bol a tebi preporucava da to sve izbacis i kad ti se place placi i zelim ti svu srecu i da nam se uskoro javis sa plusom 😘♥️
Jana drago mi je da si se javila, ne brini za pusenje, radi sto te volja ako ti olaksava. ❤️ Meni je moj zarucnik najbolji prijatelj, uvijek je uz mene. Opce je poznato da kad se ne daj Boze nesto desi svi nestanu, al svi su tu kad je dobro. Jadno, ali tako je.
Joj stvarno je to grozno s tim "prijateljima", zivot nas svasta nauci. Ja sam imala prijateljicu za koju sam mislila da je prijateljica za cijeli zivot. Bile smo nerazdvojne, rijetko kad je prosao dan da se nismo vidjele, doslovno smo samo odvojeno spavale. Evo ta osoba mi vec dvije godine nije cestitala rodendan, Bozic i Uskrs, a prije tjedan dana mi je napisala "srceparajucu" poruku kako nema dana da ne misli na mene. Jednostavno dno dna za mene. Ja njoj i dalje cestitam i svaki rodendan i blagdan, ako nista drugo jer sam covjek. Ona je na sezoni tako da se ne vidimo uopce, a cijelu zimu nije mogla doci do mene barem da vidi nas novi stan. Shvacam da daljina jako utjece na kvalitetu prijateljstva, ali neke stvari su zbilja previse. Zao mi je samo sto sam zbog nje mozda zanemarila neke druge osobe u zivotu, a nisam trebala.
Sljedece godine se dragi i ja planiramo vjencati uz krstenje djeteta. Evo vjerujte mi, ja ne znam tko ce meni biti kuma. Bas jadno.
...
Jana divim ti se! Samo ostani tako jaka!
Jutroooo ☀️ evo dragi ide po topla peciva 🐷🐷🐷 da poklopamo pa lijepo sa psima u setnju i na kavu dok jos nije prevruce.....
Angelina kuzim, uzeti nekog za kumu moras a opet zelis osobu dostojnu te uloge i nekog s kim znas da ces odrzavati to prijateljstvo, a neke osobe to nisu zasluzle. Jednostavno....
Mi cemo malog krstiti u 12. mj jer imamo super svecenika koji ne drami sto nismo vjencani pa nek ima svoj dan, a mi svoj na iduce ljeto. ❤️
Jutroooo ☀️ evo dragi ide po topla peciva 🐷🐷🐷 da poklopamo pa lijepo sa psima u setnju i na kavu dok jos nije prevruce…..
Angelina kuzim, uzeti nekog za kumu moras a opet zelis osobu dostojnu te uloge i nekog s kim znas da ces odrzavati to prijateljstvo, a neke osobe to nisu zasluzle. Jednostavno….
Mi cemo malog krstiti u 12. mj jer imamo super svecenika koji ne drami sto nismo vjencani pa nek ima svoj dan, a mi svoj na iduce ljeto. ❤️
E cak sam i ja razmisljala sad u zadnje vrijeme o tome da nju krstimo pa da onda kasnije planiramo za nas. Ne znam, totalno smo zapostavili tu ideju o vjencanju koliko smo zaokupljeni njenim dolaskom 🙈 jedno vrijeme sam cak trazila forum gdje se prica o tome da pitam ljude za iskustva, svasta mi pada na pamet, a nisam pametna uopce kako to najjednostavnije izvesti. Jedino u sto sam bila sigurna je da se necu trudna udavati, sve ostalo mi je "u zraku" 😂
Evo mi se vec kuhamo.
Mali me probudio u 6 😭 nist njega ne briga sto je vikend
Do sad smo spremili spavacu sobu, jos samo pod obrisati, pa cemo malo van i onda rucak praviti
I to sam jucer juhicu skuhala, pa danas sam meso i krumpir trebam
Angelina kad si se dotakla kumstva, slično je i kod mene...ja čak nemam pametnu ideju tko će malcu biti kuma/a, a još manje meni na vjenčanju, koje je u planu, ali i dalje sve u zraku...nije lako samo pitat za kumstvo jer bi ta osoba trebala nešto značiti u životu, ali eto, nemam ni ja neki izbor...
Nego, kažu da će danas biti jaaaaako toplo pa možda nagovorim dragog da odemo na plažu iako se njemu baš treba jako dati i treba biti plus 50 hahahah
Jutroo, curke razumim vas "prijatelja" pun k ja sam se udala i srecom sam za kumu odabrala osobu za koju nikad neb rekla da bi mi mogla biti kuma, to je kolegica iz djetinjstva koju bas i nisam volila al smo se poslje zblizile i pitala nju i shvatila sam da nisam pogrijesila, a dite planiramo krstiti nakon mj dva tako da vec o kumi razmisljam i to me vec u brige baca koga odabrati
Jutro cure,
i mene vuce da se spustim na plazu al hladno je jos more, za 2-3 dana ako nastave vrucine cu otvoriti sezonu. Taman ce zavrsiti skola pa cemo svako jutro na kupanjac
Sortiraj odgovore
Najstariji