Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    07. Lipanj 2019. 12:11

Aurora87

Zivim u Slavoniji i nema mi drazeg od kobasice i kulena, a to nisam uopce jela niti cu jesti, a sve trudnice ovdje koje znam marišu to pod redovno. Mislim da cu se ipak danas na kraju pocastiti s tom tunjevinom, valjda nece biti nista od tog jednog obroka malo za promjenu.
    Julie, mm zeli takav tus pa kad budemo sređivali kucu svakako to planira…a meni se cini da koliko god je to prakticno, da ima i te neke mane…ali ajd, neka mu bude..

Fora je kaj je veliki i lijep je zaista, ali robovi smo glancanju stakla ako zelis da ti je uvijek top.....isprva smo ga prali iza svakog tusiranja sad nam se ne da i peremo ga jednom tjedno, mislim ima malo flekica al mlaz ide prama zidu a ne prema staklu pa nije strasno....mislim da nije bas najpametnije rjesenje za bebu jer eto nas nije pravokutan nego kocka 90×90 tako da sve to prije provjerite i otidite u centre gdje su vec neki postavljeni da vidite sto vam odgovara i naravno sto mozete staviti u kupaonicu, premda je nas tus veci, ali da ti budem iskrena doslovno par puta smo se tusirali zajendo...... sve to uzmite u obzir i bebu naravno pa odlucite jer puno je zamki  😂 al dragi i ja smo ti vizualni tipovi i imamo oko za lijepe stvari, o funkcionalnosti razmisljamo malo kasnije, kad vec platimo robu 😂🙈

Frajla
    07. Lipanj 2019. 12:36

Julie, ja sam malog dok je bio malecki kupala na sanku u kuhinji, zdjelom bi napunila vodom, a kasnije onda odnesem, pa istresem u kadu
    Snades se nekako za pocetak, mozes i stolu ako nije neki klimavi

anemone
    07. Lipanj 2019. 12:53

Ajme blizanke 😍😍😍 jelena, dobrodosla i čestitam 😊
    Što se dlakavosti tiče moj trbuh je užas živi, tamne tamne dlake 😑 pupak mi je i dalje normalan a linea je neka onak slaba, vidi se ak se bolje zagledam
    A težina, sa 20tj je bila 400g, sad ćemo vidjet na idućem 😊

• Nensy0308
    07. Lipanj 2019. 13:15

Jelena čestitam 😊
    Meni je isto tako pupak unutra i nemam lineu  🤔
    Valjda će se pojaviti. 
    Ali zato sam dobila dlake po trbuhu.  I općenito mi se pojačala dlakavost. Brže mi rastu nego prije.  
    A što se tiče kila ufff   ja sam i prije trudnoće bila jača a sad imam osjećaj da sam kao slon 🐘 
    Muž i kolegice mi kažu da njima izgledam mršavije a kad stanem na vagu muka mi dođe

PaulaPerkovic
    07. Lipanj 2019. 14:17

Cure jel imala koja od vas piercing na pupku? Sa dprije/tokom trudnoce? 

• renata.koscec
    07. Lipanj 2019. 14:29

Meni je pupak unutra i nemam lineu. Nisam imala ni u prvoj trudnoci.
    Trenutno uzivamo na plazi, malo sam mocila noge u more, tako mi  dodje da se brcnem ali necu riskirati. U apartmanu isto krasan bazen, isto me mami ali necu.

• Ena1005
    07. Lipanj 2019. 15:02

Hvala draga, tako je i kod mene, bas kao da pulsira...kao maleno srceko...ali to osjetim svakih par dana.

Doris3101
    07. Lipanj 2019. 15:13

PaulaPerkovic

Cure jel imala koja od vas piercing na pupku? Sa dprije/tokom trudnoce?

Imala sam ja. Ali mi je rekao ginekolog da ga skinem. I ne nosim vise dok ne rodim. 🤷‍♀️

Doris3101
    07. Lipanj 2019. 16:04

Jel ima koja da je bojala kosu u trudnoci? Sve se dvoumim otic ili ne, ali ni sama vise ne znam koliko je stetno.
    Zudi mi kosa za bojanjem koliko nema zivota u njoj. 😂

Julie
    07. Lipanj 2019. 17:07

Frajla

Julie, ja sam malog dok je bio malecki kupala na sanku u kuhinji, zdjelom bi napunila vodom, a kasnije onda odnesem, pa istresem u kadu
    Snades se nekako za pocetak, mozes i stolu ako nije neki klimavi

Mi imamo poviseni stol i kakti barske stolicetj nisu barske ali su visoka sjedista, ugl kazem uredivali smo fancy i sreca sr kod stola sto je rub dosta visok tako da se mali nemoze maznut u glavu,barem ne nekoliko godina.....al stane nam kadica u tus samo velim morala bi biti uz dijete kad se kupa a kod njih vode ima svugdje tako da cu i ja biti mokra, mozda m necu ak cu biti van tusa i nadgledati. Ma nema pojma posto jos nemsm djece pa ne znam te neke stvari 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.