Jutroooo zeniceee mene konacnooo krenulo bila danas zena iz socijalnog u obilazak i stvarno je super zena u pon idem kod nje da mi rijesi i jednokratnu naknadu i dobijam svaki mj 200 kn za placanje struje zamislite to nisam ni znala. Uglavnom zena mi je rekla da nista ne brinem da cu dobiti pomoc jer ju i zasluzujem s obzirom na situaciju. Odahnula sam zenice mojeee jakooo toliko ni je lakse sada. Vidim pisete o linei na trbuhu ja to jos nisam dobila ali zato mi je stomaaaak pun dlaka hahahaha ne tamnih ali je dlakaviji i opcenito sam dlakavija svuda otkad sam trudna.. I vidim vi sve kile vec dobile a ja jos uvijek na istom dobila jednu kilu i stojim na tome. Bit ce mi veselo kad me sustigne sve pa odjednom dobijem 8 kila hahhah..
Ni kod mene jos linea na vidiku, s kg sam na +2,5 al ne opterecujem se.
Dlakavost se nista nije pojacala zasad 😁
Curke, pitanje. Danas sam planirala za rucak raditi salatu od tunjevine s tjesteninom. Nisam uopce jela do sad tunjevinu tijekom trudnoce jer se bas ne preporuca. E, sad, gin mi je rekao da ne pretjerujem s tunjevinom, da ju mogu ponekad jesti. I sad sam kontala danas to jer vise ne znam sto bih pravila….jeste vi jele tunjevinu u trudnoci i biste li ju uopce jele?
Ja nisam.... ne preporuca se zbog zive. Ne vjerujem da nesto moze biti od jedne tune, ali ako to pravim muzu radije sebi ispecem jaja ili jedem tu salatu, al bez tune
Jelena dobrodosla!
...
felicita28 ma uzmi u obzir da moze ginic i pogrijesiti koji milimetar, a i da ne pogrijesi to su sve slatke brige, samo neka rastu 😊 moja je zadnji put sa 22+1tt bila 450g, sljedeci tjedan cemo vidjeti koliko je narasla 😍
...
Ok, ja mislim da sam ja vođa sa kilama 😂 evo me danas +12kg. Inace sam mrsava, a cak si ni sad ne izgledam tako debelo kako sam mislila da izgleda netko tko dobije toliko kg. Uvijek se sjetim doktora sa tecaja kad je rekao "udebljajte se 12-13kg, stvarno nema potrebe za vise", haha, do kraja cu ja to i uduplati kak mi se cini.
...
Meni je koza potamnila. Nemam lineu, a pupak mi se jos nije izbocio, samo se onako malo izravnao. Dlake imam i inace katastrofalne, a i sad se vidi da su se pojacale, pogotovo na trbuhu, sve me sram kad idem na uzv 🙈
...
Dosla njihaljka iz bubamare. Cekala sam 5 dana, tak da sam mislila da na kraju nece ni danas dovesti, ali eto, dobro je 😊
Curke, pitanje. Danas sam planirala za rucak raditi salatu od tunjevine s tjesteninom. Nisam uopce jela do sad tunjevinu tijekom trudnoce jer se bas ne preporuca. E, sad, gin mi je rekao da ne pretjerujem s tunjevinom, da ju mogu ponekad jesti. I sad sam kontala danas to jer vise ne znam sto bih pravila….jeste vi jele tunjevinu u trudnoci i biste li ju uopce jele?
Ja nisam…. ne preporuca se zbog zive. Ne vjerujem da nesto moze biti od jedne tune, ali ako to pravim muzu radije sebi ispecem jaja ili jedem tu salatu, al bez tune
Znam da je zbog zive….i sve sam do sad izbjegavala sto se ne preporuca ali sam mislila danas to napraviti, pa valjd mi nece biti nista od jednog obroka…ne planiram to jesti cesto, nego evo danas mi doslo na pamet jer je muz kupio tunjevinu.
Ja bih na tvom mjestu jela definitivno. To je samo jedan obrok. Pa ti vidi 😊
Jooooj ja sam isto na +7...za svaku kontrolu imam 2 kg vise po novome 😫 Jednostavno ne kuzim kak sam funkcionirala prije 5-6 god sa 85 kg, a sada sa 72 sam sva usporena i troma 😵
A bebac je imao 450 sa 21 tt, sada ne znam koliki je, ali na mamu je malo tezi, a na tatu malo veci 😆
Curkeeee svasta se tu pise, ja od frizera.....imam walk in tus i kad perem kosu moram uci citava a ne zelim ulazit citava jer onda si smocim i noge. 🙄 Ma joooj, kad smo preuredivali stan prosle godine, ja sam htjela fancy tusiranje bla bla, na kraju stalno moram prat ta stakla, fora je jer se dvoje mogu tusirat skupa itd, ali sad kad dode mali bit ce nespretno jer cu morat uc s njim unutra i kad ce spricat iz kadice ja cu bit mokra do struka 😅😅😅
Lineu negru nemam, nikako, pupak mi je uvucen jos uvijek, a sto se tice tezine bebice ja sam bas bila dan iza tebe 23+6 i mali je imao 690 g.
Tunu nemojte jest ako mozete, tu su nekako oprecna misljenja, netko ce rec moze malo netko nikako. Inace ja sam bas veliki fan tuna stakea i salate s tunom. Puno sam citala, puno njih pitala i dosla do zakljucka da ne. Zelja mi je za njom velika, al necu se zajeb....izdrzat cu jos tih 3 mjeseca
Manich drago mi je zbog tebe, rekla sam ti. Danas su majke zaista zasticene, ti se samo informiraj gdje sto mozes dobiti i na taj nacin si pomogni. 😊
Jelena dobrodosla!
…
felicita28 ma uzmi u obzir da moze ginic i pogrijesiti koji milimetar, a i da ne pogrijesi to su sve slatke brige, samo neka rastu 😊 moja je zadnji put sa 22+1tt bila 450g, sljedeci tjedan cemo vidjeti koliko je narasla 😍
…
Ok, ja mislim da sam ja vođa sa kilama 😂 evo me danas +12kg. Inace sam mrsava, a cak si ni sad ne izgledam tako debelo kako sam mislila da izgleda netko tko dobije toliko kg. Uvijek se sjetim doktora sa tecaja kad je rekao "udebljajte se 12-13kg, stvarno nema potrebe za vise", haha, do kraja cu ja to i uduplati kak mi se cini.
…
Meni je koza potamnila. Nemam lineu, a pupak mi se jos nije izbocio, samo se onako malo izravnao. Dlake imam i inace katastrofalne, a i sad se vidi da su se pojacale, pogotovo na trbuhu, sve me sram kad idem na uzv 🙈
…
Dosla njihaljka iz bubamare. Cekala sam 5 dana, tak da sam mislila da na kraju nece ni danas dovesti, ali eto, dobro je 😊
Moj muz se jucer napokon nakanio u postu, ali su genijalci raznjeli postu u sigetu 🤦🏼♀️ tako da moramo cekati da ju osposobe
KOLOVOZ
ayla - 22.8. Djevojčica
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
RUJAN
Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur
samy_lo - 14.9.
Breskvica - 14.9., djevojčica
Julie - 15.9. dječak - KB Merkur
LollyBB - 15.9 dječak
Aurora87 - 18.9., dječak, KBC Osijek
Maša62 -19.09. curka
Nopobo- 21.09. curka
DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec
irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica
felicita28 - 28.9., dječak - Petrova
anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur
Buby5 - 30.9
LISTOPAD
DaVoS - 3.10., djevojčica
Petrica87 - 06.10, dječak
Natalie - 7.10. dječak
Laura233 - 7.10. djevojcica
Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska
Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska
Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska
mc_zbg - 15.10. - curica? - Vinogradska
sreca - 16.10.- Curica
Doris3101 - 16.10. - dječak
Lady_Bird - 20.10. curka
Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek
fritula - 23.10. - dječak
Teresita - 24.10-dječak
Manich - 26.10.
STUDENI
Luce35- 01.11
anita775 - 03.11.
Toškica95 - 06.11. - dječak?
Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska
lala3 - 17.11.
Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh
renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska
Iwancheee- 26.11. dječak
Katja32- 28.11
Evo cure,napokon je i nama potvrđeno da je cura.. sve je u redu i možemo krenuti u kupovinu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji