Julie, ja sam malog dok je bio malecki kupala na sanku u kuhinji, zdjelom bi napunila vodom, a kasnije onda odnesem, pa istresem u kadu
Snades se nekako za pocetak, mozes i stolu ako nije neki klimavi
Ajme blizanke 😍😍😍 jelena, dobrodosla i čestitam 😊
Što se dlakavosti tiče moj trbuh je užas živi, tamne tamne dlake 😑 pupak mi je i dalje normalan a linea je neka onak slaba, vidi se ak se bolje zagledam
A težina, sa 20tj je bila 400g, sad ćemo vidjet na idućem 😊
Jelena čestitam 😊
Meni je isto tako pupak unutra i nemam lineu 🤔
Valjda će se pojaviti.
Ali zato sam dobila dlake po trbuhu. I općenito mi se pojačala dlakavost. Brže mi rastu nego prije.
A što se tiče kila ufff ja sam i prije trudnoće bila jača a sad imam osjećaj da sam kao slon 🐘
Muž i kolegice mi kažu da njima izgledam mršavije a kad stanem na vagu muka mi dođe
Cure jel imala koja od vas piercing na pupku? Sa dprije/tokom trudnoce?
Meni je pupak unutra i nemam lineu. Nisam imala ni u prvoj trudnoci.
Trenutno uzivamo na plazi, malo sam mocila noge u more, tako mi dodje da se brcnem ali necu riskirati. U apartmanu isto krasan bazen, isto me mami ali necu.
Hvala draga, tako je i kod mene, bas kao da pulsira...kao maleno srceko...ali to osjetim svakih par dana.
Julie, ja sam malog dok je bio malecki kupala na sanku u kuhinji, zdjelom bi napunila vodom, a kasnije onda odnesem, pa istresem u kadu
Snades se nekako za pocetak, mozes i stolu ako nije neki klimavi
Mi imamo poviseni stol i kakti barske stolicetj nisu barske ali su visoka sjedista, ugl kazem uredivali smo fancy i sreca sr kod stola sto je rub dosta visok tako da se mali nemoze maznut u glavu,barem ne nekoliko godina.....al stane nam kadica u tus samo velim morala bi biti uz dijete kad se kupa a kod njih vode ima svugdje tako da cu i ja biti mokra, mozda m necu ak cu biti van tusa i nadgledati. Ma nema pojma posto jos nemsm djece pa ne znam te neke stvari 😂
Cure jel imala koja od vas piercing na pupku? Sa dprije/tokom trudnoce?
Ja sam imala, al sam skinula kad sam saznala da sam trudna. Rekli su mi da rupica nece zarasti ni nakon trudnoce jer sam ga kao dugo imala
Jel ima koja da je bojala kosu u trudnoci? Sve se dvoumim otic ili ne, ali ni sama vise ne znam koliko je stetno.
Zudi mi kosa za bojanjem koliko nema zivota u njoj. 😂
Mozes se bojati, stetnost kemikalija bi bila rizicna za trudnocu ukoliko bi bila svakodnevna. To sto ce boja stajati pol satana satan nece nesta napraviti. Pazi da se ne nadises te boje i to je sve
Štetnije je da je mama isfrustrirana sa losom frizurom🤪😂😂😂😂
Ahahahahaha bas to 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji