Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Lipanj 2019. 10:27

Jutroooo zeniceee mene konacnooo krenulo bila danas zena iz socijalnog u obilazak i stvarno je super zena u pon idem kod nje da mi rijesi i jednokratnu naknadu i dobijam svaki mj 200 kn za placanje struje zamislite to nisam ni znala. Uglavnom zena mi je rekla da nista ne brinem da cu dobiti pomoc jer ju i zasluzujem s obzirom na situaciju. Odahnula sam zenice mojeee jakooo toliko ni je lakse sada. Vidim pisete o linei na trbuhu ja to jos nisam dobila ali zato mi je stomaaaak pun dlaka hahahaha ne tamnih ali je dlakaviji i opcenito sam dlakavija svuda otkad sam trudna.. I vidim vi sve kile vec dobile a ja jos uvijek na istom dobila jednu kilu i stojim na tome. Bit ce mi veselo kad me sustigne sve pa odjednom dobijem 8 kila hahhah.. 

luce35
    07. Lipanj 2019. 10:36

Ni kod mene jos linea na vidiku, s kg sam na +2,5 al ne opterecujem se.
    Dlakavost se nista nije pojacala zasad 😁

Frajla
    07. Lipanj 2019. 10:59

Aurora87

Curke, pitanje. Danas sam planirala za rucak raditi salatu od tunjevine s tjesteninom. Nisam uopce jela do sad tunjevinu tijekom trudnoce jer se bas ne preporuca. E, sad, gin mi je rekao da ne pretjerujem s tunjevinom, da ju mogu ponekad jesti. I sad sam kontala danas to jer vise ne znam sto bih pravila….jeste vi jele tunjevinu u trudnoci i biste li ju uopce jele?

Ja nisam.... ne preporuca se zbog zive. Ne vjerujem da nesto moze biti od jedne tune, ali ako to pravim muzu radije sebi ispecem jaja ili jedem tu salatu, al bez tune

Angelina
    07. Lipanj 2019. 11:15

Jelena dobrodosla!
    ...
    felicita28 ma uzmi u obzir da moze ginic i pogrijesiti koji milimetar, a i da ne pogrijesi to su sve slatke brige, samo neka rastu 😊 moja je zadnji put sa 22+1tt bila 450g, sljedeci tjedan cemo vidjeti koliko je narasla 😍
    ...
    Ok, ja mislim da sam ja vođa sa kilama 😂 evo me danas +12kg. Inace sam mrsava, a cak si ni sad ne izgledam tako debelo kako sam mislila da izgleda netko tko dobije toliko kg. Uvijek se sjetim doktora sa tecaja kad je rekao "udebljajte se 12-13kg, stvarno nema potrebe za vise", haha, do kraja cu ja to i uduplati kak mi se cini.
    ...
    Meni je koza potamnila. Nemam lineu, a pupak mi se jos nije izbocio, samo se onako malo izravnao. Dlake imam i inace katastrofalne, a i sad se vidi da su se pojacale, pogotovo na trbuhu, sve me sram kad idem na uzv 🙈
    ...
    Dosla njihaljka iz bubamare. Cekala sam 5 dana, tak da sam mislila da na kraju nece ni danas dovesti, ali eto, dobro je 😊

Angelina
    07. Lipanj 2019. 11:16

Aurora87

Frajla

Aurora87

Curke, pitanje. Danas sam planirala za rucak raditi salatu od tunjevine s tjesteninom. Nisam uopce jela do sad tunjevinu tijekom trudnoce jer se bas ne preporuca. E, sad, gin mi je rekao da ne pretjerujem s tunjevinom, da ju mogu ponekad jesti. I sad sam kontala danas to jer vise ne znam sto bih pravila….jeste vi jele tunjevinu u trudnoci i biste li ju uopce jele?

Ja nisam…. ne preporuca se zbog zive. Ne vjerujem da nesto moze biti od jedne tune, ali ako to pravim muzu radije sebi ispecem jaja ili jedem tu salatu, al bez tune

Znam da je zbog zive….i sve sam do sad izbjegavala sto se ne preporuca ali sam mislila danas to napraviti, pa valjd mi nece biti nista od jednog obroka…ne planiram to jesti cesto, nego evo danas mi doslo na pamet jer je muz kupio tunjevinu.

Ja bih na tvom mjestu jela definitivno. To je samo jedan obrok. Pa ti vidi 😊

PatyDi
    07. Lipanj 2019. 11:16

Jooooj ja sam isto na +7...za svaku kontrolu imam 2 kg vise po novome 😫 Jednostavno ne kuzim kak sam funkcionirala prije 5-6 god sa 85 kg, a sada sa 72 sam sva usporena i  troma 😵
    A bebac je imao 450 sa 21 tt, sada ne znam koliki je, ali na mamu je malo tezi, a na tatu malo veci 😆

Julie
    07. Lipanj 2019. 11:36

Curkeeee svasta se tu pise, ja od frizera.....imam walk in tus i kad perem kosu moram uci citava a ne zelim ulazit citava jer onda si smocim i noge. 🙄 Ma joooj, kad smo preuredivali stan prosle godine, ja sam htjela fancy tusiranje bla bla, na kraju stalno moram prat ta stakla, fora je jer se dvoje mogu tusirat skupa itd, ali sad kad dode mali bit ce nespretno jer cu morat uc s njim unutra i kad ce spricat iz kadice ja cu bit mokra do struka 😅😅😅
    Lineu negru nemam, nikako, pupak mi je uvucen jos uvijek, a sto se tice tezine bebice ja sam bas bila dan iza tebe 23+6 i mali je imao 690 g.
    Tunu nemojte jest ako mozete, tu su nekako oprecna misljenja, netko ce rec moze malo netko nikako. Inace ja sam bas veliki fan tuna stakea i salate s tunom. Puno sam citala, puno njih pitala i dosla do zakljucka da ne. Zelja mi je za njom velika, al necu se zajeb....izdrzat cu jos tih 3 mjeseca
    Manich drago mi je zbog tebe, rekla sam ti. Danas su majke zaista zasticene, ti se samo informiraj gdje sto mozes dobiti i na taj nacin si pomogni. 😊

Frajla
    07. Lipanj 2019. 11:41

Angelina

Jelena dobrodosla!

felicita28 ma uzmi u obzir da moze ginic i pogrijesiti koji milimetar, a i da ne pogrijesi to su sve slatke brige, samo neka rastu 😊 moja je zadnji put sa 22+1tt bila 450g, sljedeci tjedan cemo vidjeti koliko je narasla 😍

Ok, ja mislim da sam ja vođa sa kilama 😂 evo me danas +12kg. Inace sam mrsava, a cak si ni sad ne izgledam tako debelo kako sam mislila da izgleda netko tko dobije toliko kg. Uvijek se sjetim doktora sa tecaja kad je rekao "udebljajte se 12-13kg, stvarno nema potrebe za vise", haha, do kraja cu ja to i uduplati kak mi se cini.

Meni je koza potamnila. Nemam lineu, a pupak mi se jos nije izbocio, samo se onako malo izravnao. Dlake imam i inace katastrofalne, a i sad se vidi da su se pojacale, pogotovo na trbuhu, sve me sram kad idem na uzv 🙈

Dosla njihaljka iz bubamare. Cekala sam 5 dana, tak da sam mislila da na kraju nece ni danas dovesti, ali eto, dobro je 😊

Moj muz se jucer napokon nakanio u postu, ali su genijalci raznjeli postu u sigetu 🤦🏼‍♀️ tako da moramo cekati da ju osposobe

• sreca
    07. Lipanj 2019. 12:03

KOLOVOZ
    ayla - 22.8. Djevojčica
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    RUJAN
    Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur
    samy_lo - 14.9.
    Breskvica - 14.9., djevojčica
    Julie - 15.9. dječak - KB Merkur
    LollyBB - 15.9 dječak
    Aurora87 - 18.9., dječak, KBC Osijek
    Maša62 -19.09. curka
    Nopobo- 21.09. curka
    DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec
    irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica
    felicita28 - 28.9., dječak - Petrova
    anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur
    Buby5 - 30.9
    LISTOPAD
    DaVoS - 3.10., djevojčica
    Petrica87 - 06.10, dječak
    Natalie - 7.10. dječak
    Laura233 - 7.10. djevojcica
    Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska
    Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska
    Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska
    mc_zbg - 15.10. - curica? - Vinogradska
    sreca - 16.10.- Curica
    Doris3101 - 16.10. - dječak
    Lady_Bird - 20.10. curka
    Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek
    fritula - 23.10. - dječak
    Teresita - 24.10-dječak
    Manich - 26.10.
    STUDENI
    Luce35- 01.11
    anita775 - 03.11.
    Toškica95 - 06.11. - dječak?
    Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska
    lala3 - 17.11.
    Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh
    renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska
    Iwancheee- 26.11. dječak
    Katja32- 28.11

• sreca
    07. Lipanj 2019. 12:04

Evo cure,napokon je i nama potvrđeno da je cura.. sve je u redu i možemo krenuti u kupovinu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.