Drage ,čitam vas. Nekako sam navikla pročitati sto se desava s mojim trudnicama..
Pričate o prijateljima… Evo ja moram reći da nakon neke tragedije vidis tko će s tobom plakati.
Meni se dogodila strahota koju nikom ne zelim, ali u ovoj situaciji vidim na koga mogu računati ,tko će plakat samnom. Najlakše je bit prijatelj dok je sve dobro. Konkretno osoba koja je trebala biti kuma mojoj djevojčici niti ne pita za mene. Znam da je svima zao i tesko zbog svega sto mi se desilo i da ljudi neznaju kak bi pristupili ali u današnje vrijeme vibera ,whats appa i svega ostalog da nemogu pitati nista… Ajmee bas sam razočarana..A imam toliko prijateljica !!!! Ispada da osobe koje nisam ni smatrala tolko bliskima su bile spremne doći u bolnicu i biti uz mene i plakat samnom. Oprostite, morala sam si olaksati dušu. Sjedim na terasi sama, pijem času pive i pušim. Muz je u noćnoj.
Propušila sam odmah od muke.. zao mi je ali eto…
Razumim te u potpunosti i izbaci taj bjes iz sebe a lazne prijatelje izbaci iz zivota al vjeruj mi i ti sta su kao spremni sve ucini isto nisi prijatelji jer meni su se javljali neki cisto iz znatizelje da vide sta se to desilo da bi mogli dalje prepricavati sta sam kasno skuzila
Meni su najjaci koji kazu daj se javi za kavu i to kad ja njih nazovem da ih pitam kako su,pa sta bi se ja svima trebala javljati, jednostavno ne zelim se vise nikom javljat
Joj cure moje ja cijeli dan na nogama.. probudila se u pola 5, u 7 krenila za os na ispit (imam dva sata u jednom smjeru otp) oko 12 stigla natrag i cijeli dan kod svekrve morala bit jer je muz kosio kod nje pa smo i do njegovog tate isli i evo sad stigla doma i opet putujem.. blizu mene jedno mjesto ima kirvaj, vidovo i dolazi grupa vigor pa me dragi malo izvodi ne znam sam umorna il vesela vise hah nekak oboje
Joj cure moje ja cijeli dan na nogama.. probudila se u pola 5, u 7 krenila za os na ispit (imam dva sata u jednom smjeru otp) oko 12 stigla natrag i cijeli dan kod svekrve morala bit jer je muz kosio kod nje pa smo i do njegovog tate isli i evo sad stigla doma i opet putujem.. blizu mene jedno mjesto ima kirvaj, vidovo i dolazi grupa vigor pa me dragi malo izvodi ne znam sam umorna il vesela vise hah nekak oboje
Jana samo si ti daj oduška, popij, popuši, izbaci iz sebe što te muči, na kraju krajeva, ovdje nam je nekako najlakše natipkat naše muke jer se ne znamo, a i vidiš kako nisi sama u nekim stvarima...
Ayla potpisujem što si napisala, jer budimo realni, zašto se netko drugi ne bi javio? Ko da meni ne bi bilo drago da me se netko sjeti i pita kako sam...
Pa da i na kraju ispadnem ja jadna i da ja njih sabirem, al nek vide da ja mogu bez njih..
Hvala vam cure, nisam ni ja mogla ni zamisliti ovakav scenarij.Sve je bilo dobro i onda takav šok. Moram vam reći, puno se faza izmijenilo od stanja šoka do stanja panike , zalosti, prihvaćanja ali tuga je ogromna. Ipak mi je nesto izvanzemaljskog dalo snagu. Nemoguće je opisati.
Neznam jos uvijek zasto je moja curica otisla ali Bog mi nekako daje snagu da izdrzim.
Povjerio mi je curicu da ju čuvam 5 mjeseci valjda mu je ipak falio jedan mali anđeo..Muz je najveća podrška i zahvalna sam beskrajno sto ga imam .
Jano izbaci to iz sebe, to sta te drzi hrabrom to je zato jer si ti hrabra osoba, i sama sam takva bila al sam se nakon godinu i pol slomila jer nisam odtugovala svoju bol, odlazila sam na hitnu jer me stezalo u prsima zavrsila na normabelu nisu nasli problem al ja sam skuzila da ja nisam izbacila bol a tebi preporucava da to sve izbacis i kad ti se place placi i zelim ti svu srecu i da nam se uskoro javis sa plusom 😘♥️
Jana drago mi je da si se javila, ne brini za pusenje, radi sto te volja ako ti olaksava. ❤️ Meni je moj zarucnik najbolji prijatelj, uvijek je uz mene. Opce je poznato da kad se ne daj Boze nesto desi svi nestanu, al svi su tu kad je dobro. Jadno, ali tako je.
Joj stvarno je to grozno s tim "prijateljima", zivot nas svasta nauci. Ja sam imala prijateljicu za koju sam mislila da je prijateljica za cijeli zivot. Bile smo nerazdvojne, rijetko kad je prosao dan da se nismo vidjele, doslovno smo samo odvojeno spavale. Evo ta osoba mi vec dvije godine nije cestitala rodendan, Bozic i Uskrs, a prije tjedan dana mi je napisala "srceparajucu" poruku kako nema dana da ne misli na mene. Jednostavno dno dna za mene. Ja njoj i dalje cestitam i svaki rodendan i blagdan, ako nista drugo jer sam covjek. Ona je na sezoni tako da se ne vidimo uopce, a cijelu zimu nije mogla doci do mene barem da vidi nas novi stan. Shvacam da daljina jako utjece na kvalitetu prijateljstva, ali neke stvari su zbilja previse. Zao mi je samo sto sam zbog nje mozda zanemarila neke druge osobe u zivotu, a nisam trebala.
Sljedece godine se dragi i ja planiramo vjencati uz krstenje djeteta. Evo vjerujte mi, ja ne znam tko ce meni biti kuma. Bas jadno.
...
Jana divim ti se! Samo ostani tako jaka!
Sortiraj odgovore
Najstariji