Ja kad procitam svoje polupismene poruke 🙄😂 meni je kosa bas bujnija sad u trudnoci, ne znam jel to do vitamina ili cega. Znam da zbog stitnjace kosa dosta opada, ja sam ju dovela u red sa terapijom pa mozda i to pomaze, ali eto krvarili su mi desni dosta. Sad sam konacno nasla pastu koja mi odgovara pa je bolje. Zgaravicu imam od ovih salam podriguša i svega u cemu ima paradajz sosa. Ko ce ga vise znat.
Ayla ti si za koji dan na okruglih 30 😊😊😊😊 i onda jos malo do kraja 🙈🙈🙈🙈
Jel razmisljate o porodima? Ja sam nekako cool, vjerojatno zato jer znam da imam jos 3 mj 😂🙈
O daaa jos malo, jedva cekam 36tj da odahnem, iskreno strah me je al nekako kako se blizi postajem flegma, donekle znam sta me ceka al ono mora van ocu ili necu, sad me je vise strah hocu li znati drzat bebu, hocu li uspit dojiti, sad me te stvari peru jer nemam nikakvo iskustvo znam da ce mi svi pomoci al opet strah je strah
Cure jel imala koja od vas piercing na pupku? Sa dprije/tokom trudnoce?
Imala sam ja. Ali mi je rekao ginekolog da ga skinem. I ne nosim vise dok ne rodim. 🤷♀️
Da da i meni je moja rekla isto ja sam sad skinula u 20. Tjednu tek, al smjeli bi nositi onaj trudnickih nakit samo mi nije jasno zasto su drzavni dr toliko protiv toga
Cure jel imala koja od vas piercing na pupku? Sa dprije/tokom trudnoce?
Ja sam imala, al sam skinula kad sam saznala da sam trudna. Rekli su mi da rupica nece zarasti ni nakon trudnoce jer sam ga kao dugo imala
Ma nece meni nije zarasla nakon prve trudnoće odma sam ga vratila mj dana nakon poroda
Mislim da to nekako dode samo po sebi, ja bi isto htjela dojiti, ali ako bude problema Boze moj, ne zelim se bedirati zbog toga. Bitno je da nam porodi produ lakde i da dobijemo svoje zdrave bebice u narucje. Ja sam prvo cekala tih famoznih 20 tjedana pa onda 25, sad pak cekam 30. 30 tjedana je nekako ono trcanje u cilj, ne znam. To je samo dva i pol mjeseca. Treba onda zaista sve pripremiti, pospremiti, oprati itd....da si spreman za 36. tjedan i onda cekas 😊😍🍼 jedva cekam kad krenemo sa porukicama kako ne spavamo po noci zbog tih malaca , pogotovo mi iz skupine 🦉 mi vec sad treniramo. 🙈🙈🙈🙈
Julie, ne samo da razmišljam nego i svako malo pogledam koji video...bolje da ne gledam i ne čitam niš o tome pa kako bude bude...mislit pozitivno i to je to
Evo kako sam neki dan pitala za žgaravicu, sad je već dva dana nema...ne znam o čem ovisi, ali ako bude tako, bit će dobro hehe a to s kosom sam prvi put čula od jedne cure koja je bila već 5 mj trudna kad sam ja bila oko 3 i kaže ona da je bebi sigurno kosica kod želuca pa zato ima žgaravicu
A što se bapskih priča tiče, ja ko da sam ispala iz njih na početku nisam imala mučnine, jelo mi se samo slano, nosim nisko, debljam se samo u trbuhu (za sad), tko god me vidi kaže da sjajim i sve je upućivalo na dečkića što na kraju i jest
Iako mi je sve to smiješno jer sve ovisi od osobe...
A sad malo da raspalim po turistima i ostaloj ljudskoj gamadi koja se vozi po cesti/ulici bilo autima ili biciklima - ne samo da ne staju na pješačkom trudnici, nego ne staju ni trudnici sa djetetom (još uvijek čuvam klinca), a po glavnoj ulici u gradu di je inače pješačka zona, oni jure s biciklima i baš ih briga...tako da se vozim i ja i nek mi samo proba netko reći nešto Ali sve curke koje žive na moru znaju kako je svake godine...misle da ako su došli na odmor i masno plaćaju da se mogu ponašati kako žele...a o dućanima da ne pričam - ne postoji vrijeme kad bih mogla mirno otići obaviti kupnju bez da se bojim kako će me netko sa prepunim kolicima udariti...
Ja samo cekam 36 🙂 da kazu mi svi da to dode samo od sebe sve i da se naucis al ipak nebi htjela opet toliko nista neznati, ja se vec vidim medu prvim sovama ovde i prva sam na popisu, nadam se da ce biti vremena za zalopoljke ovde a u zivo znam da hoce 😂😂 znam da sam pola ljudi iz svoga zivota izbacila otkako sam trudna tako da je popis za druzenje skracen 😁😁
Ja ne gledam te videe o porodu jer bi me samo preplasili, meni jako ouno znaci to sto mi zarucnik ide jer je on jako smiren karakterno, nije neki panicar i moze moze podnijeti krv i to, ja sam papak ×100 tako da sama bi ubrijala svasta i nista 🙈 treba mi netko normalan uz mene taj dan, kad vec ja nisam 😂😂😂😂
To je istina, nekako kad dobijes dijete filtriras te ljude, nemas vise toliko vremena i zaista ga onda trosis na one koji ti zaslužuju, barem ja tako i ne samo sada vec od prije nekoliko godina vidim kako sam suzila krug ljudi s kojima se druzim.
Ja sam inace tip koji drzi do svojih prijatelja al sam shvatila da oni ne drze do mene, jer ja sam lezim i nista ne radim i meni je dosadno mislim se helloo ja sam trudna sta bi ja trebala ako nekoga pitas kako je odma kao da sam nezz sta pitala, ma jooj samo se nazivciram od pomisli na takve "prijatelje"...
Video o porodu ne zelim gledati jer mi to uzasno
Sortiraj odgovore
Najstariji