Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    08. Lipanj 2019. 19:30

Curke, ja sam svoje "prijatelje" počela gubiti prije 4 god sam preselila kod dečka, a prije 2 sam ih totalno izbrisala...tada su se svi pokazali kakvi su zapravo bili i nisam ostala u kontaktu s nikim iz svog mjesta...u početku sam povremeno poslala poruku i pitala šta ima pa smo se i viđali kad sam došla kod svojih, ali meni se nikad nitko nije prvi javio...sad kako sam trudna i pucaju me hormoni, a i vraćam se privremeno opet u svoje selo malo, nekako mi dođe želja obnoviti sve to, ali kad postanem svjesna situacije, shvatim kako nema smisla...ovdje sam počela stvarati novi krug, ne mogu reći prijatelja jer teško je to u ovim godinama i "ubacit" se u društvo, ali imam oko sebe ljude koji me cijene i zaslužuju moje poštovanje više nego ljudi s kojima sam odrasla...ukoliko netko od bivših dođe vidjeti bebu, a vjerujem da hoće, jer kod nas je kao glupi običaj "vratiti posjet" pošto skoro svi imaju djecu, a ja sam ih posjetila, situacija će biti više nego napeta...dečko je jako protiv toga jer je bio uz mene i zna kako su se ponijeli prema meni, ali opet, ne mogu nikome zabraniti da dođe...

08. Lipanj 2019. 19:36

Znam vuce te nostalgija za njima i ja sam to prosla i shvatila da nema smisla uopce, i prijatelji s kojima sam od predskolske do kraja srednje bila i njih sam izbrisala jer nevrijedi letati za nekim ko  nije toga vrijedan tako da pravog prijatelja je tesko  naci 

Frajla
    08. Lipanj 2019. 20:38

Jooooj cure, pa zast gledate porode 🙈
    Ni kod sebe nisam vidila sta se dogadalo dolje, pa ne zelim ni kod drugih 🙄
    A sto se drustva tice skroz vas razumijem, i moje se jako osulo kad sam se preselila, a jos vise kad sam dobila malog. Nisam osoba koja stalno odbija pozive, stvarno sam fleksibilna, al ljudi mi se jednistavno ne jave jer eto pretpostave da ja sad nemam vremena i ne mogu valjda iz kuce izaci

jana35
    08. Lipanj 2019. 20:38

Drage ,čitam vas. Nekako sam navikla pročitati sto se desava s mojim trudnicama..
    Pričate o prijateljima... Evo ja moram reći da nakon neke tragedije vidis tko će s tobom plakati.
    Meni se dogodila strahota koju nikom ne zelim, ali u ovoj situaciji vidim na koga mogu računati ,tko će plakat samnom. Najlakše je bit prijatelj dok je sve dobro. Konkretno osoba koja je trebala biti kuma mojoj djevojčici niti ne pita za mene. Znam da je svima zao i tesko zbog svega sto mi se desilo i da ljudi neznaju kak bi pristupili ali u današnje vrijeme vibera ,whats appa i svega ostalog da nemogu pitati nista... Ajmee bas sam razočarana..A imam toliko prijateljica !!!! Ispada da osobe koje nisam ni smatrala tolko bliskima su bile spremne doći u bolnicu i biti uz mene i plakat samnom. Oprostite, morala sam si olaksati dušu. Sjedim na terasi sama, pijem času  pive i pušim. Muz je u noćnoj. 
    Propušila sam odmah od muke.. zao mi je ali eto...

08. Lipanj 2019. 21:00

jana35

Drage ,čitam vas. Nekako sam navikla pročitati sto se desava s mojim trudnicama..
    Pričate o prijateljima… Evo ja moram reći da nakon neke tragedije vidis tko će s tobom plakati.
    Meni se dogodila strahota koju nikom ne zelim, ali u ovoj situaciji vidim na koga mogu računati ,tko će plakat samnom. Najlakše je bit prijatelj dok je sve dobro. Konkretno osoba koja je trebala biti kuma mojoj djevojčici niti ne pita za mene. Znam da je svima zao i tesko zbog svega sto mi se desilo i da ljudi neznaju kak bi pristupili ali u današnje vrijeme vibera ,whats appa i svega ostalog da nemogu pitati nista… Ajmee bas sam razočarana..A imam toliko prijateljica !!!! Ispada da osobe koje nisam ni smatrala tolko bliskima su bile spremne doći u bolnicu i biti uz mene i plakat samnom. Oprostite, morala sam si olaksati dušu. Sjedim na terasi sama, pijem času pive i pušim. Muz je u noćnoj.
    Propušila sam odmah od muke.. zao mi je ali eto…

Razumim te u potpunosti i izbaci taj bjes iz sebe a lazne prijatelje izbaci iz zivota al vjeruj mi i ti sta su kao spremni sve ucini isto nisi prijatelji jer meni su se javljali neki cisto iz znatizelje da vide sta se to desilo da bi mogli dalje prepricavati sta sam kasno skuzila 

08. Lipanj 2019. 21:04

Meni su najjaci koji kazu daj se javi za kavu i to kad ja njih nazovem da ih pitam kako su,pa sta bi se ja svima trebala javljati, jednostavno ne zelim se vise nikom javljat

• irma123
    08. Lipanj 2019. 21:18

Joj cure moje ja cijeli dan na nogama.. probudila se u pola 5, u 7 krenila za os na ispit (imam dva sata u jednom smjeru otp) oko 12 stigla natrag i cijeli dan kod svekrve morala bit jer je muz kosio kod nje pa smo i do njegovog tate isli i evo sad stigla doma i opet putujem.. blizu mene jedno mjesto ima kirvaj, vidovo i dolazi grupa vigor pa me dragi malo izvodi ne znam sam umorna il vesela vise hah nekak oboje

• irma123
    08. Lipanj 2019. 21:18

Joj cure moje ja cijeli dan na nogama.. probudila se u pola 5, u 7 krenila za os na ispit (imam dva sata u jednom smjeru otp) oko 12 stigla natrag i cijeli dan kod svekrve morala bit jer je muz kosio kod nje pa smo i do njegovog tate isli i evo sad stigla doma i opet putujem.. blizu mene jedno mjesto ima kirvaj, vidovo i dolazi grupa vigor pa me dragi malo izvodi ne znam sam umorna il vesela vise hah nekak oboje

PatyDi
    08. Lipanj 2019. 21:25

Jana samo si ti daj oduška, popij, popuši, izbaci iz sebe što te muči, na kraju krajeva, ovdje nam je nekako najlakše natipkat naše muke jer se ne znamo, a i vidiš kako nisi sama u nekim stvarima...
    Ayla potpisujem što si napisala, jer budimo realni, zašto se netko drugi ne bi javio? Ko da meni ne bi bilo drago da me se netko sjeti i pita kako sam...

08. Lipanj 2019. 21:38

Pa da i na kraju ispadnem ja jadna i da ja njih sabirem, al nek vide da ja mogu bez njih.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.