Cure jel imala koja od vas piercing na pupku? Sa dprije/tokom trudnoce?
Ja sam imala, al sam skinula kad sam saznala da sam trudna. Rekli su mi da rupica nece zarasti ni nakon trudnoce jer sam ga kao dugo imala
Jel ima koja da je bojala kosu u trudnoci? Sve se dvoumim otic ili ne, ali ni sama vise ne znam koliko je stetno.
Zudi mi kosa za bojanjem koliko nema zivota u njoj. 😂
Mozes se bojati, stetnost kemikalija bi bila rizicna za trudnocu ukoliko bi bila svakodnevna. To sto ce boja stajati pol satana satan nece nesta napraviti. Pazi da se ne nadises te boje i to je sve
Štetnije je da je mama isfrustrirana sa losom frizurom🤪😂😂😂😂
Hahahaha 😂😂😂👌
Štetnije je da je mama isfrustrirana sa losom frizurom🤪😂😂😂😂
Ahahahahaha bas to 🙈
Curke kojima se bebini pokreti vide na izvana ili samo migoljenje, jeste snimale to? Ja nikako da ga uhvatim. Mali zajebava...kad gledam onda se sve drma, a čim uzmem mob on stane ili ublaži udarce - kaže moj dečko koji nekad uspije vidjeti ili osjetiti lagano, pa mali je pametan, ne da se...a baš bih željela podijeliti to sa mamom i sekom da vide
Curke kojima se bebini pokreti vide na izvana ili samo migoljenje, jeste snimale to? Ja nikako da ga uhvatim. Mali zajebava…kad gledam onda se sve drma, a čim uzmem mob on stane ili ublaži udarce - kaže moj dečko koji nekad uspije vidjeti ili osjetiti lagano, pa mali je pametan, ne da se…a baš bih željela podijeliti to sa mamom i sekom da vide
Ja uvjek razmisljam kako cu to snimiti pa zaboravim 😂😂🙈 al bilo bi supp da imam tu snimku
Curke kojima se bebini pokreti vide na izvana ili samo migoljenje, jeste snimale to? Ja nikako da ga uhvatim. Mali zajebava…kad gledam onda se sve drma, a čim uzmem mob on stane ili ublaži udarce - kaže moj dečko koji nekad uspije vidjeti ili osjetiti lagano, pa mali je pametan, ne da se…a baš bih željela podijeliti to sa mamom i sekom da vide
Meni se isto vidi ali mi nije palo na pamet da snimim, sad kroz par tjedana kad ce beba biti jos veca onda cu jer ce se sigurno bolje ocrtavati
Ja imam brdo snimki, dok poludi navece onda udara duže vrijeme pa stignem snimit 😁😁
Valjda ću ga i ja uspjeti uhvatiti, makar se još malo strpim kad će se jače vidjeti
Pisale ste prošlih tjedana o trešnjama, nije da ih ne volim, ali onak, pojedem si par...ali ja sam otvorila sezonu lubenicaaaaa! One mini su mi zakon i taman mjera za jedan obrok Dinje isto volim, ali njih još nisam ove godine...
Cure sta mislite o 3u1 kolicima? Imam budet oko 3000t za kolica i mislili smo uzet 3u1 a neki mi govore da nist nevalja. Pa ne znam da uzmem mozd 2u1 jeftinija i za 600 700 autosjedalicu pa da ispadne opet oko 3t? Nisam pametna stvarno sto se tih stvari tice..
Sortiraj odgovore
Najstariji