Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    08. Lipanj 2019. 06:28

Jelena88

Deja1988

Joj da Jelenaa dobrodosla🤗🤗🤗 Bas lijepo, ja sam se isto nadala da ce ih biti dvoje, jer su mi u postupku ovaj puta vratili 2 embrija, ali sretna sam da se i jedna srecica uhvatila🤗.. Prava si sretnica😍😍❤️❤️

Hvala puno! Kod mene je slučaj gdje sam prirodnim putem dobila dvije curke. Kad sam tek saznala da su dvije bebe bila sam malo u šoku pozitivnom jer odmah se čovjek zapita: pa kako, u obitelji mojoj, a ni kod supruga, nitko nema blizance.
    No, nakon sat vremena zapravo skužiš da je to nebitna stavka i da stižu dvije duše koje su izabrale baš mene za majku svoju. Prekrasno i jedva ih čekam upoznati💗

Meni je zelja bila trojke odjednom 🤭, ali zahvalna sam Bogu i na jednom koliko mi znaci i koju smo  borbu prosli, mozda i ja drugi put 🥰
    Lijepo je procitati za blizance, nekako je osjecaj siguran jer ce sve zajedno prolazit i podrska jedna drugoj biti, ma neopisiva ljubav. Bas ih imam dosta oko sebe pa gledam njihov razvoj, preljepo. Dobro se odmorite prije neg dodju, iako netko bolje barata s dvoje il troje neg netko s jednim... sve je stvar koliko je beba zahtjevna.
    Moja Pikulica je imala prije dva dana 205g 🥰
    Kad pocnu tamnit bradavice?? Pojavljivat se linea negra?
    Jel tko ima svakodnevno stucanje tokom dana? Ako cu se navodit "pricama"  imat ce kosu do guze 🤣

08. Lipanj 2019. 08:55

Pikulica19

Jelena88

Deja1988

Joj da Jelenaa dobrodosla🤗🤗🤗 Bas lijepo, ja sam se isto nadala da ce ih biti dvoje, jer su mi u postupku ovaj puta vratili 2 embrija, ali sretna sam da se i jedna srecica uhvatila🤗.. Prava si sretnica😍😍❤️❤️

Hvala puno! Kod mene je slučaj gdje sam prirodnim putem dobila dvije curke. Kad sam tek saznala da su dvije bebe bila sam malo u šoku pozitivnom jer odmah se čovjek zapita: pa kako, u obitelji mojoj, a ni kod supruga, nitko nema blizance.
    No, nakon sat vremena zapravo skužiš da je to nebitna stavka i da stižu dvije duše koje su izabrale baš mene za majku svoju. Prekrasno i jedva ih čekam upoznati💗

Meni je zelja bila trojke odjednom 🤭, ali zahvalna sam Bogu i na jednom koliko mi znaci i koju smo borbu prosli, mozda i ja drugi put 🥰
    Lijepo je procitati za blizance, nekako je osjecaj siguran jer ce sve zajedno prolazit i podrska jedna drugoj biti, ma neopisiva ljubav. Bas ih imam dosta oko sebe pa gledam njihov razvoj, preljepo. Dobro se odmorite prije neg dodju, iako netko bolje barata s dvoje il troje neg netko s jednim… sve je stvar koliko je beba zahtjevna.
    Moja Pikulica je imala prije dva dana 205g 🥰
    Kad pocnu tamnit bradavice?? Pojavljivat se linea negra?
    Jel tko ima svakodnevno stucanje tokom dana? Ako cu se navodit "pricama"imat ce kosu do guze 🤣

Ja imam od pocetka trudnoce 😂😂 stucam svaki dan po ko zna koliko puta, al se nesta smanjilo sada

• pahuljicaa
    08. Lipanj 2019. 09:09

Dobro jutro cure! Evo mene nazad, pisala sam na prvim stranicama nasih jesenskih beba, pa nisam vise stigla, ali citam vas svakodnevno!  Lijepo nas se nakupilo ovdje :)
    Na komplikacijama smo od 4.mjeseca i trenutno smo 21+1 i ocekujemo malu princezu 🎀💖  ovo nam je prva trudnoca, jako zeljena i puno smo se mucili i trudili da dodemo do nje....
    Prva 3 mjeseca umirala sam od mucnina, a sad nemam uopce osjecaj da sam trudna.. 😎
    Netko je spomenuo stucanje.. ja sam mislila da sam jedina, svatko koga pitam nije valjda ni jednom stucnuo u trudnoci 😂😂 a ja stucam od dana kad sam saznala da sam trudna 😆😆
    Obavili smo Nifty i nalaz je hvala Bogu uredan i od tog dana nekako mirnije provodim trudnocu i malo sam se opustila i odlucila uzivat u ovim prekrasnim,toplim danima,jagodama,lubenicama i tresnjama 🍒🍓🍉🍉🍉

Julie
    08. Lipanj 2019. 09:42

Jutro svima ☀️ joj cure, ja stvarno ne znam o cemu pricate 😂🙈 ja niti jednom nisam stcnula, nisam ni znala da je to povezano s trudnocom 😂🙈

• Pikulica19
    08. Lipanj 2019. 09:46

pahuljicaa

Dobro jutro cure! Evo mene nazad, pisala sam na prvim stranicama nasih jesenskih beba, pa nisam vise stigla, ali citam vas svakodnevno! Lijepo nas se nakupilo ovdje :)
    Na komplikacijama smo od 4.mjeseca i trenutno smo 21+1 i ocekujemo malu princezu 🎀💖 ovo nam je prva trudnoca, jako zeljena i puno smo se mucili i trudili da dodemo do nje….
    Prva 3 mjeseca umirala sam od mucnina, a sad nemam uopce osjecaj da sam trudna.. 😎
    Netko je spomenuo stucanje.. ja sam mislila da sam jedina, svatko koga pitam nije valjda ni jednom stucnuo u trudnoci 😂😂 a ja stucam od dana kad sam saznala da sam trudna 😆😆
    Obavili smo Nifty i nalaz je hvala Bogu uredan i od tog dana nekako mirnije provodim trudnocu i malo sam se opustila i odlucila uzivat u ovim prekrasnim,toplim danima,jagodama,lubenicama i tresnjama 🍒🍓🍉🍉🍉

Ja sam spomenula stucanje 🤭
    Svaki dan svak malo po malo 🤣
    I za sebe sam mislila da sam iznimka, jer isto oko mene nitko i kazu da bebi kosa raste ako stucamo 🥰
    Bas me zanima koliko je to tocno 

08. Lipanj 2019. 09:46

Hahahaha ja nisam ni znala sta se desava znam da sam po cjele dane po kuci isla i samo stucala, muz kad me pita di sam ja samo stucni jer nebi stigla odg 😂😂

08. Lipanj 2019. 09:49

Ja znam da je zgaravica povezana s kosom nisam znala da je i stucanje, vidit cemo kada dode curka oce li imati kose do guzice na mamu 😂😂😂🙈🙈

anemone
    08. Lipanj 2019. 09:54

Meni su baš interesantni ti alati za pogađanje naših baka 😂
    Šta se tiče žgaravice, poznam jednu koja je non stop imala užasne žgaravice pa ima malog celavca 😁😁
    A druga pa nešto slabih žgaravica a kose toliko da su  bebi sestre u rodilištu slagale frizure 😁

• Pikulica19
    08. Lipanj 2019. 10:10

anemone

Šta se tiče žgaravice, poznam jednu koja je non stop imala užasne žgaravice pa ima malog celavca 😁😁
    A druga pa nešto slabih žgaravica a kose toliko da su bebi sestre u rodilištu slagale frizure 😁

Mozda bude onda istina s stucanjem 😂
    Ja sam mozda dva, tri puta imala zgaravicu i to samo na bilo koje marke sokice vocne crvene boje pa ih izbjegavam 🤭

anemone
    08. Lipanj 2019. 11:37

Pikulica19

anemone

A druga pa nešto slabih žgaravica a kose toliko da su bebi sestre u rodilištu slagale frizure 😁

Mozda bude onda istina s stucanjem 😂
    Ja sam mozda dva, tri puta imala zgaravicu i to samo na bilo koje marke sokice vocne crvene boje pa ih izbjegavam 🤭

Držim fige da štucanje radi i da bude mala čupavica 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.