Jutroooo ☀️ evo dragi ide po topla peciva 🐷🐷🐷 da poklopamo pa lijepo sa psima u setnju i na kavu dok jos nije prevruce…..
Angelina kuzim, uzeti nekog za kumu moras a opet zelis osobu dostojnu te uloge i nekog s kim znas da ces odrzavati to prijateljstvo, a neke osobe to nisu zasluzle. Jednostavno….
Mi cemo malog krstiti u 12. mj jer imamo super svecenika koji ne drami sto nismo vjencani pa nek ima svoj dan, a mi svoj na iduce ljeto. ❤️
E cak sam i ja razmisljala sad u zadnje vrijeme o tome da nju krstimo pa da onda kasnije planiramo za nas. Ne znam, totalno smo zapostavili tu ideju o vjencanju koliko smo zaokupljeni njenim dolaskom 🙈 jedno vrijeme sam cak trazila forum gdje se prica o tome da pitam ljude za iskustva, svasta mi pada na pamet, a nisam pametna uopce kako to najjednostavnije izvesti. Jedino u sto sam bila sigurna je da se necu trudna udavati, sve ostalo mi je "u zraku" 😂
Tak i mene pitaju za vjencanje, a mi to nekako stavili po strani trenutno. Ni ja nisam htjela svadbu trudna do zuba, jednostavno zelim taj dan biti bez tegoba, ne biti ko slonica itd...... Isprava sam mislila krstitke i vjencanje spojiti ali ipak da dijete ceka iduce iduce nema smisla i neka ima svoj dan, a on ce nas svakako upotpuniti dvojim prisutstvom 😍 bas mi dode milo u srcu kad ga zamislim u bijeloj kosuljici s leptir mašnom na dan naseg vjencanja. 🤗🤗🤗🤗
Drage ,čitam vas. Nekako sam navikla pročitati sto se desava s mojim trudnicama..
Pričate o prijateljima… Evo ja moram reći da nakon neke tragedije vidis tko će s tobom plakati.
Meni se dogodila strahota koju nikom ne zelim, ali u ovoj situaciji vidim na koga mogu računati ,tko će plakat samnom. Najlakše je bit prijatelj dok je sve dobro. Konkretno osoba koja je trebala biti kuma mojoj djevojčici niti ne pita za mene. Znam da je svima zao i tesko zbog svega sto mi se desilo i da ljudi neznaju kak bi pristupili ali u današnje vrijeme vibera ,whats appa i svega ostalog da nemogu pitati nista… Ajmee bas sam razočarana..A imam toliko prijateljica !!!! Ispada da osobe koje nisam ni smatrala tolko bliskima su bile spremne doći u bolnicu i biti uz mene i plakat samnom. Oprostite, morala sam si olaksati dušu. Sjedim na terasi sama, pijem času pive i pušim. Muz je u noćnoj.
Propušila sam odmah od muke.. zao mi je ali eto…
Jana draga samo si daj oduska i ispusi se... I pusti to sto si propusila to je najmanje sto mozes vjeruj mi.. I ja bih da se nesto nedaj boze desi prvo bi otisla kupit steku cigara i samo sjela i plakala i pusila. Tocno znam kako se osjecas sto se tice prijatelja i osjecaja da osobe koje bi trebale biti uz tebe nisu a oni kojih se najmanje nadas dodju.. Imam i ja takvu prijateljicu koja je sama vikala da ce biti kuma bebici kad rodim a onda mi je pocela prigovarati kako ja stalno serem o trudnoci i da sam samo u tome i da joj to ide na zivce.. Na kraju ja jadna ispadnem nerazumna a ja trcala na svaki njen skok sto god treba ja idem jer i onak nemam drugog posla osim biti trudna i eto tako shvatis da zapravo bolje biti sam u svojim brigama i tuzi nego imati takve osobe kraj sebe. Ti se drzi i preboli ovo jaka si ti zenica.. Jedva cekamo da nam se vratis sa plusicem kad god budes spremna na to. Pusaaa draga..
Jooooj kako grozno vece sam imala zaspala sa glavoboljom i probudila se sa glaboboljom... Jedva glavu drzim uspravno a toliko nevolim popit tabletu ali morat cu.. Bojim se da mi se moje migrene vracaju.. 😕😕😕
Cure cemu se zamarate radi pravopisnih gresaka, mene to nista ne dira.. 😂
Curke, jel koju od vas kicma boli? Mene od jucer i dok hodam i sjedim i lezim a neznam kako si pomoc 🙄
Evo mene boli nezz el od lezanja, sutra cu otic do dr po savjet, inace imam problem s ledima pa mozda zbog toga
Jutroooo ☀️ evo dragi ide po topla peciva 🐷🐷🐷 da poklopamo pa lijepo sa psima u setnju i na kavu dok jos nije prevruce…..
Angelina kuzim, uzeti nekog za kumu moras a opet zelis osobu dostojnu te uloge i nekog s kim znas da ces odrzavati to prijateljstvo, a neke osobe to nisu zasluzle. Jednostavno….
Mi cemo malog krstiti u 12. mj jer imamo super svecenika koji ne drami sto nismo vjencani pa nek ima svoj dan, a mi svoj na iduce ljeto. ❤️
E cak sam i ja razmisljala sad u zadnje vrijeme o tome da nju krstimo pa da onda kasnije planiramo za nas. Ne znam, totalno smo zapostavili tu ideju o vjencanju koliko smo zaokupljeni njenim dolaskom 🙈 jedno vrijeme sam cak trazila forum gdje se prica o tome da pitam ljude za iskustva, svasta mi pada na pamet, a nisam pametna uopce kako to najjednostavnije izvesti. Jedino u sto sam bila sigurna je da se necu trudna udavati, sve ostalo mi je "u zraku" 😂
Tak i mene pitaju za vjencanje, a mi to nekako stavili po strani trenutno. Ni ja nisam htjela svadbu trudna do zuba, jednostavno zelim taj dan biti bez tegoba, ne biti ko slonica itd…… Isprava sam mislila krstitke i vjencanje spojiti ali ipak da dijete ceka iduce iduce nema smisla i neka ima svoj dan, a on ce nas svakako upotpuniti dvojim prisutstvom 😍 bas mi dode milo u srcu kad ga zamislim u bijeloj kosuljici s leptir mašnom na dan naseg vjencanja. 🤗🤗🤗🤗
Istina.. i meni je to prekrasno, bas posebno 😍
Meni je treca trudnoca, al u prve dvije me nije bolila kicma nego mozda mrvicu pred kraj.. A ja bas sutra imam pregled pa cu ga pitat kako da si pomognem
Sigurno bi trebalo vježbe kakve 😂😂 ja idem po vaginalete pa cu pitat
Citam da plivanje pomaze.. Ja zivim na moru.. More mi pred nosom al dzabe mi kad je jos hladnasto pa ne smijem 😪
Sortiraj odgovore
Najstariji