Bravo Renata, nek si meni more mora biti full toplo, ali ne opet pretoplo, no iskreno, nisam još išla provjeriti iako mi je pred nosom kao i Leoni...planiram sutra...uvijek je to sutra
inače ni ne volim baš nešto biti u vodi, uvijek sam više vani, ali čisto da se razgibam i osvježim, nego, sad sam u smišljanju na koji način se sunčati...na leđima i trbuhu ne mogu...jedino da se okrećem ko na ražnju s boka na bok
Čak sam razmišljala uzeti onaj šlauf za djecu pa leći potrbuške na njega pošto ima rupu
Bravo Renata, nek simeni more mora biti full toplo, ali ne opet pretoplo, no iskreno, nisam još išla provjeriti iako mi je pred nosom kao i Leoni…planiram sutra…uvijek je to sutra
inače ni ne volim baš nešto biti u vodi, uvijek sam više vani, ali čisto da se razgibam i osvježim, nego, sad sam u smišljanju na koji način se sunčati…na leđima i trbuhu ne mogu…jedino da se okrećem ko na ražnju s boka na bok
Čak sam razmišljala uzeti onaj šlauf za djecu pa leći potrbuške na njega pošto ima rupu
A ja nemogu podnest ljeto a da se ne okupam i sad mi je ovo ovako koma totalna, da nisam trudna mislim da bi odavno vec bila u moru 😂😂 samo sta sad ako idem isto bome neznam kako cu, nisam se nikad trudna kupala ni plivala 🙈🙈😂😂
I stvarno daaa, kako se osuncatiiii 😂😂 naprijed bit crna a ledja bijela 🙈😂
Ja sam do koljena danas cak isla u more 🤣🤣🤣 da, to i mene zanima, kako se suncati? I ne znam koji badic? Jednodjelni ili dvodjelni?
Ja se u prvoj trudnoci nisam kupala ali sad nisam mogla odoljeti. Imam dvodijelni badic i odmah presvucem donji dio kad izadjem van. Nadam se da necu pokupiti upalu, stvarno nisam dugo u moru tek da malo proplivam.
Ne suncam se, idem odmah u hlad, svijetle sam puti pa za cas izgorim a i sunce je jako. Gledam neke, rostiljaju se, vec sve crveni ko paprike, grozno.
Ja isto uvijek obavezno preskinem d. dio kad izađem iz vode, a i sad ću ko i obično stavljat ili bikini ili tankini, ali baš radi tog preskidanja ne bi jednodijelni...
Ma nije da se ja volim pržit, daleko od toga, svijetle sam puti i imam brdo madeža, ako sam na suncu to je max do 10 ujutro ili od 5-6 popodne...pošto sad ne radim, planiram i neke dane biti po cijeli dan tamo di ima hlada...a trenutno sam ko lino lada - ruke i gornji dio mi je potamnio jer je naravno više izložen suncu, a noge su mi bijele, a tek kad se skinem u kupaći ajmeeeee i joj, danas moram obaviti brijanje jer sutra imam pregled...spremam se od jutra
ali onda ću taman biti i za plažu
Ja volim na plazu rano ujutro i navecer pred zalazak sunca. Udjem, plivam sat vremena, presvucem se i doma. Super mi je sto djetetu odgovara moj ritam, ne voli se suncati, oboje smo osjetljive koze i prepuni madeza. Muz ionako dok more nije 26 sluzi kao cuvar stvari a nas dvoje se kupamo i uzivamo.
Jos je rano, more je 20 pa cemo pricekati par dana a onda se svaki dan 2 puta dnevno spustamo na plazu. Poslije vecernjeg kupanja, setnja i sladoled pa doma na tusiranje, rashladjeno voce i spavanac 😃
Curke, na zimskim bebama bas pricaju o suncanju u trudnoci kako se ne preporuca zbog hiperpigmentacije. Imate i preporuke za kreme za suncanje za trudnice🙂.
Luce, ajd kad more bude toplije i obavis prvu turu kupanja, daj dođi malo u os, ja cu kod tebe da se zamijenimo za ovaj dnevni ritam🙃. U os ces biti u stanu pod klimom cijeli dan i neces zeljeti van, prvo zbog vrucine, kasnije komaraca😁…samo na 10ak dana😉. Ma dosta i tjedan. Moj dragi bas i nije za kupanje pa mu brzo to dosadi a mene je tesko istjerat iz vode.
Ja ti jako volim Slavoniju, imam prijatelje gore ali sto imate teska ljeta to ne vidjeh u zivotu. Preko dana + 40 a nocu se pokrivati treba. Svaki put kad bi boravila gore prehladila bi se od tih promjena temperatura. Jednom me u Sl.Brodu uhvatila tuca velicine oraha u sred ljeta, u 10 metara dok sam nasla zaklon, izlupalo mi glavu 🤣🤣.
Kod nas i nocu i danju bez klime zivota nema 😂
Cure, ja sam ma zimskim bebama, ali imam pitanje za vas. Da li mi moj ginić može otvoriti neku vrstu bolovanja a da na doznakama ne pišu komplikacije u trudnoći. Naime, još je jako rana trudnoća a meni je užasno loše. Baba da je tako nazovem u računovodstvu na poslu odmah bi svima razglasila, a još ne želim da se zna
Cure, ja sam ma zimskim bebama, ali imam pitanje za vas. Da li mi moj ginić može otvoriti neku vrstu bolovanja a da na doznakama ne pišu komplikacije u trudnoći. Naime, još je jako rana trudnoća a meni je užasno loše. Baba da je tako nazovem u računovodstvu na poslu odmah bi svima razglasila, a još ne želim da se zna
Možda da probaš s dr opće prakse nešto dogovoriti, mislim teže će se onda skuziti.. 😊
Sve ovisi koliko je doktor raspoložen za suradnju na taj način
Sortiraj odgovore
Najstariji