samo da se ubacim na brzinu
moja mama je u trudnoći samom imala užasnu žgaravicu
rodila sam se s toliko kose da me na Prvo sisanje vodila sa 6 mjeseci jer vise nisam prst pred nosom od kose vidila 😂😂😂
Onda neka bude puno kosice 😋👧 gusta,malko kovrcava na mamu 🤗🤗 zgarica me nije mucila (bar do sad, da pokucam😂 ).. ali sam dobila pristice, sitne male, ne toliko puno, ali dovoljno da ih primjetim.. to je bio prvi znak na koji sam posumnjala da nosim curku.. vec u 16 tt je doktor rekao da misli da je curka, a u 20tt potvrdio...
Meni su baš interesantni ti alati za pogađanje naših baka 😂
Šta se tiče žgaravice, poznam jednu koja je non stop imala užasne žgaravice pa ima malog celavca 😁😁
A druga pa nešto slabih žgaravica a kose toliko da su bebi sestre u rodilištu slagale frizure 😁
Mozda bude onda istina s stucanjem 😂
Ja sam mozda dva, tri puta imala zgaravicu i to samo na bilo koje marke sokice vocne crvene boje pa ih izbjegavam 🤭
Držim fige da štucanje radi i da bude mala čupavica 😍
Vidjet cemo pa javimo 😂
Jel se na 4D vidi kosica ako ju ima? Tamo negdje 24tt?
Hahhah ja sam sebi bila ruzna u prva 3 mj kako sam stalno povracala imala sam stalno podljeve po licu i ispucale kapilare u ocima..kako sam prosla 3 mj sve se pocelo mjenjat.. Lice se ocistilo dobila neki sjaj... Koza mi je mekanaaaaa kao da se svaki dan mazem losionom.. I osim malo podocnjaka i osjetljivosti koze nakon brijanja nikakvih problema nemam. Osim sto me pocela probava zezati pa se zna desiti da ne idem po dva dana i onda mukeeeeee... Iiiii zgaravicu dobijem nekad navece ako pojedem jabuku ili jedem nesto zacinjeno.. I nadaaaam se po svemu da bi mogao biti deckiiic nekako deckica sada vise prizeljkujem kad me pitaju.. Ali naravno i ako bude cura bit cu sretna.. To je moja mala dusa tako da je nevazno sto je sve dok je zivo i zdravo
Hahhah ja sam sebi bila ruzna u prva 3 mj kako sam stalno povracala imala sam stalno podljeve po licu i ispucale kapilare u ocima..kako sam prosla 3 mj sve se pocelo mjenjat.. Lice se ocistilo dobila neki sjaj… Koza mi je mekanaaaaa kao da se svaki dan mazem losionom.. I osim malo podocnjaka i osjetljivosti koze nakon brijanja nikakvih problema nemam. Osim sto me pocela probava zezati pa se zna desiti da ne idem po dva dana i onda mukeeeeee… Iiiii zgaravicu dobijem nekad navece ako pojedem jabuku ili jedem nesto zacinjeno.. I nadaaaam se po svemu da bi mogao biti deckiiic nekako deckica sada vise prizeljkujem kad me pitaju.. Ali naravno i ako bude cura bit cu sretna.. To je moja mala dusa tako da je nevazno sto je sve dok je zivo i zdravo
To mi sve baca na deckica ☺️☺️ ja sam sebi i dalje bljak, kose su mi uzas inace su do guzice i sad ih planiram osisati jer su uzasne a svi govore kako im kosa bude ljepa u trudnoci nezz sta se s mojom desilo
Mato za zgaravicu nije pravilo. Ja sam rodena sa puno kose, moju mamu subabice zezale dace me odvest na sisanje a mama nije imala zgaravicu nikako, rodila je nas tri cure i nikad nije povratila, akazu da kadk povracas da nosim zensku djecu. Sestra moja je jela na kile sode jer ju je zgaravica mucila citavu trudnocu i rodila celavca tako da mislim da je to sve individualno.
Ja kad procitam svoje polupismene poruke 🙄😂 meni je kosa bas bujnija sad u trudnoci, ne znam jel to do vitamina ili cega. Znam da zbog stitnjace kosa dosta opada, ja sam ju dovela u red sa terapijom pa mozda i to pomaze, ali eto krvarili su mi desni dosta. Sad sam konacno nasla pastu koja mi odgovara pa je bolje. Zgaravicu imam od ovih salam podriguša i svega u cemu ima paradajz sosa. Ko ce ga vise znat.
Ayla ti si za koji dan na okruglih 30 😊😊😊😊 i onda jos malo do kraja 🙈🙈🙈🙈
Jel razmisljate o porodima? Ja sam nekako cool, vjerojatno zato jer znam da imam jos 3 mj 😂🙈
O daaa jos malo, jedva cekam 36tj da odahnem, iskreno strah me je al nekako kako se blizi postajem flegma, donekle znam sta me ceka al ono mora van ocu ili necu, sad me je vise strah hocu li znati drzat bebu, hocu li uspit dojiti, sad me te stvari peru jer nemam nikakvo iskustvo znam da ce mi svi pomoci al opet strah je strah
Cure jel imala koja od vas piercing na pupku? Sa dprije/tokom trudnoce?
Imala sam ja. Ali mi je rekao ginekolog da ga skinem. I ne nosim vise dok ne rodim. 🤷♀️
Da da i meni je moja rekla isto ja sam sad skinula u 20. Tjednu tek, al smjeli bi nositi onaj trudnickih nakit samo mi nije jasno zasto su drzavni dr toliko protiv toga
Sortiraj odgovore
Najstariji