Jutro! Kazu da je kod trudnica pojacana dlakavost. Meni je ko i prije, al mozda jer sam jako svijetle puti...kako je kod vas? I jel ima koja da nije dobila lineu negri? Mozda mi blond ne dobijemo 🤗
Uh, gadno je to kad se zastopa pa nece nikako. To si isla kod dr na klizmu? Mislim da ima i u ljekarni nesto tako za uzeti 🤔 ma nista to ne boli, samo je eto malo neugodna situacija
Probaj si sada naci nesto sto ti pomaze, pa bar svaki drugi dan da ides, jer eto kad se zastopa vise nista ne moze pokrenuti. Meni je nekad davno bio dobar probavin, to je nesto na foru pahuljica, od mekinja, nije bas najljepse izgledalo, ali nije bilo ni tako lose. Samo mislim da tog vise nema
Prvo sam prije 3 dana uzela tu mikroklizmu, mogu reć da mi je to bilo puno groznije nego ovo natakanje vodom Jer to djeluje nisko u crijevima i onda te rasturi, a ovo prođe i dođe puno višlje i ok je. Evo upravo doručkujem mekinje s hrpom voća i na to kavu i mlaku vodu. Vidjet ćemo, kao što kažeš, moram si pronaći nešto što će mi barem malo potaknuti sve to.
….
Jelena dobro došla, baš lijepo da neka od nas i blizance čeka. Baš me zanima kako je to kad ih je više unutra Jel imaš nešto češće onda preglede ili kako to ide?
Jutro! Kazu da je kod trudnica pojacana dlakavost. Meni je ko i prije, al mozda jer sam jako svijetle puti…kako je kod vas? I jel ima koja da nije dobila lineu negri? Mozda mi blond ne dobijemo 🤗
Ja sam isto plavusa i nemam bas neke jake dlake. U trudnoci mi je stomak izgledao nekako dlakavije, tj kao da su bile duze dlacice 🤦🏼♀️
Mnogim zenama se to dogodi, pa pocnu depilirati stomak 😏 ja nisam nist dirala. Sad jos nije pocelo. Lineu negru sam zadnji put imala, isto kasnije, samo do pupka, dost je blijeda bila, ali se kuzila. I pupak mi je izgledo ko prljav 🙈 Mislim da to skoro svi imaju, neke preko cijelog stomaka, neke do pupka, neke jacu, neke slabiju...jer koliko god da si plava nesto pigmenta imas, isto ko sto bradavice poljubicaste, nekom manje nekom vise
Dobro jutroo, ja nemam lineu uopce, nit mi je pupak izbocen, nit su mi bradavice drugacije jedino sta primjecujem dlakavost po trbuhu a to kuzim da je od hormona a ne planiram ga brijat nije uopce nesta primjetno..
Jelena dobro dosla :)
Cure, za probavu, tj kakanje probajte dulcolax tabletice. Poslije poroda se nisam nikako mogla pokakati. Cimerica mi je dala tu tableticu, isla sam taj dan valjda pet puta na istovar 😂
Meni je pupak jos udubljen 😏 Spomenul je bas privatnica kad sam bila na pregledu da "mama ima dubok pupak" 🤣
Jutro cure :) meni je pupak bogami iskocio van posteno haha...htjela sam vas pitati koliko su teske vase bebice? Ja sam bila na pregledu sada sa 23 + 5 i mali je tezak bogme 675g sto mi se cini puno malo 🤣🤣🤣
Cure, za probavu, tj kakanje probajte dulcolax tabletice. Poslije poroda se nisam nikako mogla pokakati. Cimerica mi je dala tu tableticu, isla sam taj dan valjda pet puta na istovar 😂
S njim sam se isto neko vrijeme družila, kažu da nije baš preporučljiv u trudnoći jer može doći do kontrakcija mišića. Mene recimo ubije taj dulcolax, jest da iščisti, ali me crijeva ubijaju baš. Naravno, opet svakome drugačije djeluje, pa možda neki i mogu uzimati.
...
Meni je inače isto pupak bio dosta "dubok" prije i sad kak je buša narasla tako se malo raširio i pupak, ali još je unutra Meni se čini kao da mi se pojavila linea, ali full onak svjetlo, a dlake na trbuhu mi se čine isto tamnije malo, al mi ne pada na pamet to dirati. Kome se ne sviđa, neka ne gleda
Jutro cure :) meni je pupak bogami iskocio van posteno haha…htjela sam vas pitati koliko su teske vase bebice? Ja sam bila na pregledu sada sa 23 + 5 i mali je tezak bogme 675g sto mi se cini puno malo 🤣🤣🤣
Moj je bio 764g prosli tjedan, s tim da je s 20 tjedana bio 390g, znaci skoro je udvostrucio tezinu. Mislim da ti je to skroz ok jer sad ce se oni tek poceti debljati😉
Oni, a samim time i mi haha :) kad sam stala.na vagu jucer prenerazila sam se...dobila sam 7 kila sto mi se ne cini puno ali sam na onoj dvoznamenkastoj brojki sa 7 i to me malo prenerazilo jer nisam nikad dotle dosla 🤣🤣🤣
A najjace mi bilo kad mi je sestrin svekar rekao da sam se udebljala, da sam buca pa sam mu ko iz topa izvalila da se to trudnicama ne govori, da ce dobiti jecmenac…mislim, covjek je onako oskudnijeg rijecnika i nije mislio nista lose vec se iznenadio na velicinu stomaka, ali mi uooce nije sjela ta njegova izjava🙈. Neki dan ga opet vidjela i kaze on meni, pa gdje si mrsavice. Hahahaha, reko to je bolje, ovo je vec kompliment🤣. A ne znam, svi mi kazu da imam samo stomak i govore mi da sam zgodna trudnica…jel to sad istina ili znaju da cu se uvrijediti pa me lazu, vidjet cemo kad rodim pa vidimo gdje su kile ostale🙃
Hahahaha i meni brat kako sam se udebljala al ostali svi da nisam uopce dal me tjese ja pojma nemam al znam da sam u +9 kg 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji