Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamika99
    03. Lipanj 2019. 11:57

felicita28

Aurora87

Da, curke koje idu na preglede, sretno, javite nam novosti🙂.
    Felicita, meni su u zadnja 2 tjedna krenule kao naglo kile, ali sto kazes, neka idu gore, beba neka napreduje, a kile cemo poslije lako rijesiti. Primjetila sam da mi i ruke pocinju iticati pa mislim da mi se i voda lagano nakuplja. Srecom, nisam bas svaki dan otecena. Rekao mi gin da si skinem vjencani prsten kad je vec tako, a meni to nekako tesko pada….skinut cu ga kad primjetim da sam par dana takva😁

A ja se tek moram udat sada, kako cu nac pravu velicinu prstena kad je sve pocelo oticati hahaha

Ja sam se udala kad sam bila 5. meseci trudna, taman pre nego što je počelo to oticanje, moj savet je - što pre u šoping na burme :) iako se sve to da prepraviti, ali ja sam npr. uzela tad i skinula za jedno mesec, dva i vratila posle poroda kad je splasnulo sve

• Mamika99
    03. Lipanj 2019. 11:57

5 bez tačke ;) **

Matea26
    03. Lipanj 2019. 12:27

Bome je danas bas lijepi dan, bas za malo suncanje na balkonu 😁

Tako ja i moj pas provodimo prijepodne hahah
    Tako ja i moj pas provodimo prijepodne hahah

Julie
    03. Lipanj 2019. 12:47

Matea26

Bome je danas bas lijepi dan, bas za malo suncanje na balkonu 😁

Obozavam zivotinje, pse pogotovo......predivan je.....mi imamo dva 😍

03. Lipanj 2019. 12:52

Cure pocinje sezona otvorene obuce... Ja si gledam noktice na nogama i kontam kako da im pridjem hhahahhahhh.. Ma uspjet cu ja to... Usput kod nas se u obliznjem selu otvaraju bazeni ove subote paaaa je plaaan otici uzivati malo uz vodu.. Naravno bez kupanja prerano je jos za to... 

Julie
    03. Lipanj 2019. 13:14

Manich

Cure pocinje sezona otvorene obuce… Ja si gledam noktice na nogama i kontam kako da im pridjem hhahahhahhh.. Ma uspjet cu ja to… Usput kod nas se u obliznjem selu otvaraju bazeni ove subote paaaa je plaaan otici uzivati malo uz vodu.. Naravno bez kupanja prerano je jos za to…

Ne smijes se kupati u bazenima tokom trudnoce zbog opasnosti od gljivica, bakterija itd.....cure jel ima koja problema sa prijavom preko mobitela, ja ne mogu vec danima 

03. Lipanj 2019. 14:05

Moja sestra je kupala u bazenu cilu trudnoću svoju.. nije joj ginekolog nista rekao da nesmije .. 🤔 
    pa sad neznam 

Julie
    03. Lipanj 2019. 14:26

MaybeBaby

Moja sestra je kupala u bazenu cilu trudnoću svoju.. nije joj ginekolog nista rekao da nesmije .. 🤔
    pa sad neznam

Moj ne da zbog zaista svih tih bolestina, nikad ne znas dali se bazeni pravilno ciste i svasta su do sad ljudi pokupili.....imaneka bakterija koja je opasna za trudnice ne smeta joj klor, ali sam zaboravila ime.....inace nisam ljubitelj bazenabas iz tih razloga.....rade odem na more na dan, dva do godisnjeg i onda na godisnjem uzivam do mile volje.....bas volim more, voljela bi se jednog dana preseliti u Zadar jer mi je taj grad nekako ko moj Zagreb, samo sto ima palme im 😍

• renata.koscec
    03. Lipanj 2019. 14:40

MaybeBaby

pa sad neznam

Meni je ginic jos u prvoj trudnoci rekao nikakve stajace vode, pa cak ni vlastita kada, zbog bakterija. Samo more i toga se drzim. Bolje malo pretrpjeti, nego problemi.

• renata.koscec
    03. Lipanj 2019. 14:43

Ne znam je li do trudnoce, ali pocele mi plombe sa zubiju padati. U petak bila kod zubara zboj jednog umnjaka, sad mi padne sa druge strane, isto sa umnjaka, odlomi se komad. Pa to je za poluditi. Zubarica nema nista mjesta do srijede. Samo se nadam da me nece poceti boljeti do tada. Sjeta sam se kako mi je mama pricala da su joj u trudnoci samnom zubi stradali, nadam se da nece meni u ovoj. Malo sam zapustila mlijeko i mlijecne proizvode a beba vuce kalcij za svoj razvoj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.