Moja sestra je kupala u bazenu cilu trudnoću svoju.. nije joj ginekolog nista rekao da nesmije .. 🤔
pa sad neznam
Evoo cutee i mene nakon 100 godina bila am malo odsutna
Samo bih se nadovezala da znam masu cura koje su se tako kupale ii nije bilo nista a opet znam frendicu koja je dobila klamidiju u trudnoci u bazenu tsko da to je sve lutrija najbolje je ici kad ima najmanje ljudi na provjerene bazene
Ne znam je li do trudnoce, ali pocele mi plombe sa zubiju padati. U petak bila kod zubara zboj jednog umnjaka, sad mi padne sa druge strane, isto sa umnjaka, odlomi se komad. Pa to je za poluditi. Zubarica nema nista mjesta do srijede. Samo se nadam da me nece poceti boljeti do tada. Sjeta sam se kako mi je mama pricala da su joj u trudnoci samnom zubi stradali, nadam se da nece meni u ovoj. Malo sam zapustila mlijeko i mlijecne proizvode a beba vuce kalcij za svoj razvoj.
Meni su zubi jako otisli u prvoj trudnoci to je uzass.. Al sad dosta konzumiram mliječne proizvode iako inace ne volim al sad m i tijelo bas trazi
Ne smijes se kupati u bazenima tokom trudnoce zbog opasnosti od gljivica, bakterija itd…..cure jel ima koja problema sa prijavom preko mobitela, ja ne mogu vec danima
Meni sve sljaka normalno 🤷♀️
...
Ja se isto ne bih kupala u bazenu. Gade mi se i dok nisam trudna, ali ajde, onda pregrmim kad mi se bas kupa. A ionako sam osjetljiva na te faking gljivice i slicne bestije, jos i ta ureaplazma, ma nema sanse da bih se kupala. Manich, ti si spominjala nekakve upale mjehura nedavno ako se ne varam, pa razmisli jos prije nego se bucnes 🙂
...
Sto se probave tice, upravo sam popila portalak 🙈 2 dana nisam bila, sto mi i nije tako strasno, ali osjecam se tako puno, tako napuhano, onaj osjecaj kad se moram toga rijesiti 😬 mislim da nam slabo vise sta i moze pomoci, jednostavno smo trudne 😁
Hvala bogu, nemam problema s probavom, odmah ujutro obavim, direkt poslije kave a nekad cak i prije 😂.
Trbuh mi je inace vec dosta velik za 16 tj, bas je jucer muz i danas sogica komentirala koliki mi je vec trbuh. S kceri nisam imala toliki, doduse, bila sam i 10 kg mrsavija.
Curke, trbusi su vam krasni 😍 evo malo i moga. Da nema foruma ne bih imala nijednu sliku 😂 sve uske majice i potkosulje su mi male pa onda dio trbuha obicno ovako ispadne van, ali to samo dok sam doma. Kad izlazim trudim se ne izgledati kao spadalo 😁
Gledam vaše slike i sad sam tuzna .
ja sam u 17 tjednu i nista . izgleda samo kao da sam dobila 3 kile vise i to je to.
Evo ja rijesila uzv i otklonjena je sumnja na cistu tako da sam sad mirnija. Intonacijom i pogledom je gin dao do znanja da ne zna sto moja gin zabrijava. Jedino kaze da imam malo vise plodne vode, ali da je inace sve okej 🤗 i malac je i dalje za 1 tj veci
Evo ja rijesila uzv i otklonjena je sumnja na cistu tako da sam sad mirnija. Intonacijom i pogledom je gin dao do znanja da ne zna sto moja gin zabrijava. Jedino kaze da imam malo vise plodne vode, ali da je inace sve okej 🤗 i malac je i dalje za 1 tj veci
Super, bitno da je sve ok. Uvijek valja potraziti drugo misljenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji