Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_zgb
    03. Lipanj 2019. 10:31

Aurora87

Curke, bas te se raspisale, citala sam vas jucer pred dpavanje i pola toga zabroavila🙈. Mi smo bili cijeli vikend na obiteljskim druzenjima, jedan dan kod mojih, drugi kod muzevih. Sveki mi nabrala svoje jagode, i netko je spominjao da mu beba reagira na jagode, pa evo i moja🙂.
    A od cetvrtka sam pojela 3,5kile tresanja🤗. Pa evo recept i za probavu-zdjela tresanja za dobro jutro i onda na to turska kava. Kivi isto dobro djeluje na taste za probavu, to sam u pocetku jela ali onda sam presla na jabuke pa na sljive i evo me na tresnjama.
    Malac je bio u subotu iznenađujuce aktivan ali dosta njezan pa su ga ispjele tri osobe osjetiti….bas je to lijepo kako se bliznji razvesele kad osjete udarac❤.
    Danas sam planirala spremati, ali evo mm mi jutris rekao da ce on usisati i obrisati podove danas pa mi smanjio malo poslove…to me inace dosta umori u zadnje vrijeme pa mi super sto ce on.

Jooj i meni svekrva i šogorica samo beru jagode i šalju 
    A što se toga tiče na tašte pojest, što sam sve kombinirala zadnjih dana i ništa. Od kombinacije skuhanih šljiva, to pojela i popila, na to popila kavu, pa jogurt, vode. I ništa 
    Ali sretna sam jer nam napokon dolazi ljeto i svo ono voće, jedva čekaaam 

mc_zgb
    03. Lipanj 2019. 10:44

Aurora87

Mc_zgb, pa tebe je to momacki zastopalo🤔. A da probas eva cepice? Ja ih jos nisam kupila i isprobala ali navodno pomazu da se nesto pokrene, pa kad se pokrene, lakse ide dalje. Inace, da sam to sve pojela i popila sto si ti, mislim da bih povracala. A imam i jedan obrok kao adut kad mi probava stane, pomogne malo, ne znam kako ali poslije njega idem na wc. Skuham jedan krompir na kockice, 2 jaja i uz to jedem rajcice. Iduci dan stize blagoslov😁

Jooj je, užasno mi je već. Znaš kad uopće nisam gladna ujutro, onda ti je sve jasno. Dobro je da imaš taj adut i da ti pali, meni su moji svi propali u vodu 

felicita28
    03. Lipanj 2019. 10:46

Pozdrav cure, citam vas stalno al ne stignem nista pisati. Ja i dragi napokon na moru kod njegovih malo, vrijeme je prekrasno, suncano, toplo, ovo more djeluje kao apaurin na covjeka ;) malac se zadnja dva dana slabo javlja ali mislim da je to zbog putovanja i moje pojacane aktivnosti jer otkad je tata dosao samo negdje letamo. Nadam se suncu i toplom vremenu i dalje ❤❤ kad smo kod trbuscica evo i moga 

PatyDi
    03. Lipanj 2019. 10:52

Ja danas cijelo prijepodne u Puli, a tek u 12 imam uzv 😅 Naravno, malom opet nis nisam kupila nego sebi 😊  jednostavno se osjecam ko Alisa u zemlji cudesa medju djecjim stvarima..jos cu na povratku stati u Bubamari, samo da bacim oko 😆 ja samo gledam od pocetka godine 😂 budem...stignem... 😬 al evo, u cetvrtak cu u Lidlu uzet bodice bez rukava 🤗 
    A vrijeme samo nek ostane tako, iako vjerujem kako ce nas ovo ljeto cesto iznenaditi pokoji prolazni pljusak ili nevrijeme 🤨

felicita28
    03. Lipanj 2019. 10:58

Hvala Aurora :) ali idu gore sad samo naglo gore, al ko sisa, jedno cudo je u meni i to je neprocjenjivo ❤❤ ja i probava smo na vi, bas cu probati i ja banane jer ne idem po 3 4 dana na wc a nisam nikada imala problema s tim, katastrofa

mc_zgb
    03. Lipanj 2019. 10:59

felicita28 baš divno izgledaš i haljina je odlična  gdje si ju upiknula?
    Aurora87 tako i ja, cijeli život muku mučim s probavom, zato sam se toga svega i pribojavala u trudnoći. Probavam još koji dan, pa ako ne ide, morat ću posegnuti za kritičnim metodama. 
    Cure koje idu na ultrazvuk, sretno i javite se poslije 

felicita28
    03. Lipanj 2019. 11:18

U second hand shopu, odlucila sam te ljetne trudnicke stvari kupovati tamo jer mi se ne bacaju toliki novci na robu, ovako odem u zagrebu u textile house i tamo ima izbora na biranje, vecinom je to nova roba, neka jos i s etiketom ili jaaaako dobro ocuvana roba. Ovu sam platila 20 kn 🤣🤣🤣

• Mamika99
    03. Lipanj 2019. 11:28

Isti 

Manich

Mamika99

Nisam ranije ni videla da nas ima i u kolovozu 😁
    Manich, mene ti svašta tako pomalo boli, nekad kad ustajem ili sedam, ali najčešće zapravo kad spavam počne neko peckanje u donjem delu stomaka, neki dan sam se zbog toga probudila ranije i nisam mogla nastaviti spavati jer me bolelo dok ležim… Jel se dešavalo još nekome? Ja mislim da su ti kružni ligament maternice, ali sad me to već bili svaki dan, uhvati pa prestane… Reći ću na sl pregledu.. imala sam takve bolove i u prvoj trudnoći, identične ali mislim tek iza 25. Ili 30.tjedna irekla sam doktorici i nije reagovala… Možda ovaj novi bude znao bolje objasniti šta je i da li je opasno… Meni je isto donji deo posteljice nisko, možda i s tim ima veze?

E vidis to za posteljicu ja nista neznam meni moja gin nije nijednom spomenula kako se moja nalazi.. Nisu to neki jaki bolovi samo su neugodni i bas kao peckanje nekakvo kao da ti netko rasteze misice tako.. I sad me to muci pa nemogu da se namjestim nikako boli me kako god se namjestim..

Isti slučaj, ali mislim da to nema veze s posteljicom jer me tako bolelo i u prvoj trudnoći, samo dosta kasnije, mislim da je to ipak to istezanje ligamenata, pročitaj malo o tome, meni baš tako zvuči... I baš to što kažeš, ne znam više ni kako da se namestim ponekad, nije do položaja, jednostavno kad uhvati onda boli jedno vreme i isto tako samo od sebe prođe

03. Lipanj 2019. 11:46

Mamika99

Isti

Manich

Mamika99

Nisam ranije ni videla da nas ima i u kolovozu 😁
    Manich, mene ti svašta tako pomalo boli, nekad kad ustajem ili sedam, ali najčešće zapravo kad spavam počne neko peckanje u donjem delu stomaka, neki dan sam se zbog toga probudila ranije i nisam mogla nastaviti spavati jer me bolelo dok ležim… Jel se dešavalo još nekome? Ja mislim da su ti kružni ligament maternice, ali sad me to već bili svaki dan, uhvati pa prestane… Reći ću na sl pregledu.. imala sam takve bolove i u prvoj trudnoći, identične ali mislim tek iza 25. Ili 30.tjedna irekla sam doktorici i nije reagovala… Možda ovaj novi bude znao bolje objasniti šta je i da li je opasno… Meni je isto donji deo posteljice nisko, možda i s tim ima veze?

E vidis to za posteljicu ja nista neznam meni moja gin nije nijednom spomenula kako se moja nalazi.. Nisu to neki jaki bolovi samo su neugodni i bas kao peckanje nekakvo kao da ti netko rasteze misice tako.. I sad me to muci pa nemogu da se namjestim nikako boli me kako god se namjestim..

Isti slučaj, ali mislim da to nema veze s posteljicom jer me tako bolelo i u prvoj trudnoći, samo dosta kasnije, mislim da je to ipak to istezanje ligamenata, pročitaj malo o tome, meni baš tako zvuči… I baš to što kažeš, ne znam više ni kako da se namestim ponekad, nije do položaja, jednostavno kad uhvati onda boli jedno vreme i isto tako samo od sebe prođe

Bas to eto bolilo dva dana i treci samo nestalo.. Bas se razlikuju ti svi bolovi od onog kad pretjeram sa poslom nekim.  Zavidim ovima koji su na moru ja bih sve dala da mogu jedno 5 dana na more.. Taj zrak taj mentalitet mi faliiiii... Morat cu nesto iskemijati da ipak odem nekako da se odmorim malo.. Iako me malo strah sama ici.. Upravo koristim ovo divno sunce izvukla kratku odjecu i namazala se kremicom i malo skupljam boje.. 

felicita28
    03. Lipanj 2019. 11:53

Aurora87

Da, curke koje idu na preglede, sretno, javite nam novosti🙂.
    Felicita, meni su u zadnja 2 tjedna krenule kao naglo kile, ali sto kazes, neka idu gore, beba neka napreduje, a kile cemo poslije lako rijesiti. Primjetila sam da mi i ruke pocinju iticati pa mislim da mi se i voda lagano nakuplja. Srecom, nisam bas svaki dan otecena. Rekao mi gin da si skinem vjencani prsten kad je vec tako, a meni to nekako tesko pada….skinut cu ga kad primjetim da sam par dana takva😁

A ja se tek moram udat sada, kako cu nac  pravu velicinu prstena kad je sve pocelo oticati hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.