nesto mi je krivo ispalo u glavnom
ja to ne osjetim samo vidim da se pomiče .. sad
isto ležim mirujem al nema nikavih micanja .. pa neznam 🙈🙈
Mame imam jedno pitanje za Vas kojima ovo nije prva trudnoća .. ušla sam u 17-ti tjedan i sinoc kad sam legla i umirila se primjetila sam da mi se trbuh migolji ..kao valovi nekakvi neznam kako bi opisala to .
dal se to dečkić javlja ili je prerano , meni je ovo prva trudnoca pa je mozda glupo pitanje malo .
Prije nekih tjedan sam i ja počela osjećati to neko kao migoljenje, također nisam znala jel to sad to hahaha ali evo posljednja 3 dana su baš lagani udarci, osobito danas nakon što sam jela lubenicu
I moja reagira na voce, pogotovo jagode i tresnje 😊. Pokusaj i sa muzikom, primijetila sam da se i na to mgolji. Ovo mi je druga trudnoca, osjetim malenu vec od 12-13tj. Kcer sam isto rano osjetila u prvoj trudnoci, negdje sa 14 tj.
Jutro svima ☀️ evo kako se cini dolazi nam ljeto, bas sam vesela jako zbog sunca i temp. Konacno mozemo van i ko gusteri gustat na suncu 😍 danas me ceka pranje prozora ali brzo ja to rjesim posto ih volim prati.
Jutro ženice. Napokon sunceee i nadam se da će se zadržati sada neko vrijeme. Odmah smo svi bolje volje i sve je nekako lakše
Ja sam jučer nakon dugo vremena peglala i pospremala stan (trenutno živimo sa mojima u stanu, jer je naš u renovaciji već 3 mjeseca) - mogu vam reć da me apsolutno sve bolilo I još sam u shoppingu bila. Inače mi mama neda da radim po kući dok su tu, tu i tamo kad ju uspijem urazumit da i meni treba malo akcije po stanu.
A za naš stan se iskreno nadam da će završiti do kraja ovog mjeseca da se napokon preselimo natrag i počnemo polako pripremati sve.
Inače muku mučim s probavom, zadnjih 2 tjedna je postalo kritično, ne znam kako vama Mislim da me ovih dana čeka klizma, jer drugačije ne ide. Ne veselim se tome nikako
Stvarno ovo sunceko bas pozitivno djeluje. Obozavam ispijati kavicu na terasi 😊
Ja sam isto sanjala da sam rodila. Malu, bucmastu, crnu curicu koja je odmah po porodu znala pricati 😁 ne znam vise detalje, ali sjecam se da nisam imala pelena za nju, a nisu htjeli dati u rodilistu, a u posjetu mi dosla baka koju nisam mogla poslati po to jer ne bi znala kupiti. I onda je mala kakala po mojim rukama 🙈 noc prije je dragi sanjao da sam rodila kod kuce. Opsjednuti smoooo 😂
Jutrooooo😊😁
Jaoooo, ja sam sanjala svoj porod😝 A rodila sam za 5 min od kad sam dosla u radaonu, i evo samo da vam kazem da ne boli uopće 🤣🤣🤣 I jos mi je bio moj najdraži doktor😁 Uglavnom, presmiješno….
Deja hahhahha i ja sam sanjala porod i imas pravo pa to ne boli uopce tak strasno... Ja se odma ustala reko dajte mi to moje cudo da vidim.. Hhahahahahaha... Eeeeeh kad bi nam barem bilo tako lako... Ja nam svima zelim brz i lagan porod... Izdrzat cemo mi to sve.. Ja jos uvijek ne razmisljam o tome svemu jer sam jos daleko od toga ali kontam kad dodje vrijeme da cu se uplasit jakooo.. Pogotovo ako nebudem dobro podnosila bolove iako inace imam visoku toleranciju na bol..
Ja sam isto sanjala da sam rodila. Malu, bucmastu, crnu curicu koja je odmah po porodu znala pricati 😁 ne znam vise detalje, ali sjecam se da nisam imala pelena za nju, a nisu htjeli dati u rodilistu, a u posjetu mi dosla baka koju nisam mogla poslati po to jer ne bi znala kupiti. I onda je mala kakala po mojim rukama 🙈 noc prije je dragi sanjao da sam rodila kod kuce. Opsjednuti smoooo 😂
Kad sanjas kakicu vele da su to novci. Odigraj loto 😄
Do kraja mjeseca je u magic baby 20% na maxi cosi, ako je netko bacio oko na nesto njihovo 😉
Kad sanjas kakicu vele da su to novci. Odigraj loto 😄
Vec je to i meni palo na pamet, mogla bih 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji