Cure, radila sam anomaly scan prije 15 dana sa 4 d ultrazvukom ali sam uzela privatno jos 4d jer je dragi dosao s broda pa da i on vidi nasu malu bebicu. Mislite li da je to stetno s obzirom da ce pwriod izmedu ultrazvuka biti 15 dana?
Bas i mene to zanima, imam u srijedu redovni uzv i pregled i nakon tjedan dana bi isla na 4D skoro zbog istog razloga da muzic vidi Pikulicu svoju ne znam jel to premali razmak? 🙄😣
Ja znam imati te kao grčeve i već sam par puta spomenula doktoru i pregledao me detaljno i svaki put kaže da je možda do probave, jer je ginekološki sve ok, pa sam ga pitala za mg, rekao je može jedan dnevno pa to uzimam i nadam se da je u pravu, a to mi se dešava još od 12. Tjedna
Dobro jutro, ja se probudila i dode i gledam sta je ovo nemam sta citat 😂😂
Jutro, ja sam prije 6 ispila kavicu, ispeglala nesto robe, bila do trgovine po dorucak, odvela dijete u skolu i sad smisljam sto za rucak.
Kisica opet pada, i moje raspolozenje s njom 💨💦
Jutro, ja se isto jutros cudim da se nema sto citati.
Nesto me danas pomalo bocka dolje, vise ustvari smeta a i tlak me malo zeza danas, 130/89 je. Sad sam popila normabel.
Jucer me muz nasekirao, raspravljali smo oko kupovine auta i odmah mi se odrazi na tlak 🙄.
Vani je vec sad 28 stupnjeva i vruce i uopce mi se ne ide nikamo. Malu odvela u vrtic i sad ljencarim u krevetu. Malo cu pogledati apartmane, otisli bi u nedjelju par dana na more.
Dosla sam s hitne u ponoc doma.
čekali smo nalaze , pregledali su me2x
kaze dobro da si dosla nikakvu bol nemoj ignorirat ako mislis da nije u redu , ispalo je da su neke bakterije u mokraći .
Pao mi je kamen sa srca kad sam malca vidila kako mase i srce kako kuca .
Oooo jutrooo žene
Upravo fino doručkovala,naspavala se, nabrala sebi trešanja jučer pa cu danas pasti po njima..
Tražim ideje za sobe, krevetac, i sve te popratne slatkoće..
Za kolica smo se dog. uzimamo 2u1 i posebno Cybex 0+/1 , pa smo to skinuli sa spiska...haha
url=https://lilypie.com]
Nema 🦉.... 🤭
Valjda se izmorimo po lijepom vremenu pa odgulimo u komadu do nekog doba 🤣🤣🤣
Sad kad sam sama sebe urekla po pitanju spavanja 🤦🏼♀️
Jutro zenice 😉 vidim tiho je ovdje pa da malo uzburkamo - kako stojite s brazilskom depilacijom? 😀 meni je sve teze to rjesavati sama, a ne znam da li smijemo kod kozmeticarke na cupkanje? 🙊
Sortiraj odgovore
Najstariji