Frajla hvala na info, daj mi reci koju velicinu vrece da uzmem, dal da to isto prsti velicina djeteta ili uzmes vecu odmah?
A nemam pojma sto savjetovati. Imam jednu iz h&m, ona je mislim 56 ili tako nesto, idu brojevi po odjeci. A druga je iz ethereal i oni imaju 0-6 mj, a iduca je 6-24 mj ili tako nesto. Po meni bolja opcija jer duze traje…i ta h&m je malo tanja, ova druga je kao tanji jorgan. Mislim da je c&a cak imao vrece s rukavima koji se mogu maknuti po potrebi, na patent su, ali vec su maknuli te zimske stvari…
Kad vec pisem za h&m, oni su bas specificni s cijenama. Evo konkretno za tu vrecu, znaci bile su snizene i onda najednom vise nisu, bas se vidilo da su micali one narancaste naljepnice. Ja sam iskopala jednu na kojoj su zaboravili maknuti 😆 i to je bilo prije nekih godinu i pol
I sad ju opet imaju po punoj cijeni, tamno plava sa sidrima, ja platila 70 kn, a sad je evo na webshopu 20 eura
Neke stvari tako budu snizene, pa vise ne. Neke budu na internetu snizene, a u trgovini ne ili obrnuto 😏
Na internetu cesto daju 15-20% na sve. A s druge strane stvari koje su u trgovini 2+1 gratis (ili kak oni napisu 3 za 2) na internetu nisu
uz nedjeljni ruckic danas sam vrijedna pa i kolac napravila... U biskvitu ima malo vinaaaa psssst nemojte nikome reci...
Ma do prije koji tj sam bila u bedu radi oblika mog trbuha jer je B oblik, ali sam ga pocela prihvacati jer svaka je trudnica drugacija i njen trbuh je poseban i lijep na svoj nacin, samim time sto je unutra nesto neprocijenjivo 😍
Dan je kod nas prekrasan i topao! Ali naravno, sad nakon one kise i hladnjikavog vremena nam je ovo malo sok najednom, doslovno iz jakne u japanke 🧦🧣👙👡
Ayla-i mene ceka krecenje uskoro 😭😭 Muka mi kad uopće pomislim na to🤣🤣🤣
Frajla-i meni se bas zavrtilo, isto od kuhanja, i od ove sparine😰 Bas je tesko vrijeme….
Manich - pošalji komadic🤤😋
Joj trebala bi i ja neki kolač napraviti , ali dobro je da nisam radila ništa, jer onda nema kontrole🤣🤣🙈
I ja sam gledala vrecu za spavanje, bile su ja mislim 50kn u c&a ali broj 50,i 90 cini mi se🤔
Hihi evo saljem odmaa svakoj komadic... Ja sam krecenje obavilaaaa tako da znam sta vas ceka hihi.. Meni sada ostaje samo tamo u 9 mj sastaviti krevetic i postaviti ga u sobu i naravno oprat svu onu robicu i posteljinu za krevet.. Jedva cekam da dodje vise taj 10 mj da upoznam ovo malo cudo.. Iako sam malo u brigama ovih dana svaki put kad se nekome desi nesto lose kao nasoj jadnoj Jani ja budem u bedu danima i stalno razmisljam jel moja beba okej.. I mislim da cu sada biti u strahu do slijedeceg ultrazvuka.. Bas mi je to grozno jer nemogu pobjec od losih misli... I kako ne osjetim bebu bas jako i ne svaki dan to me jos vise cini zabrinutom.. Osjeca li se koja od vas tako?
Ayla-i mene ceka krecenje uskoro 😭😭 Muka mi kad uopće pomislim na to🤣🤣🤣
Frajla-i meni se bas zavrtilo, isto od kuhanja, i od ove sparine😰 Bas je tesko vrijeme….
Manich - pošalji komadic🤤😋
Joj trebala bi i ja neki kolač napraviti , ali dobro je da nisam radila ništa, jer onda nema kontrole🤣🤣🙈
I ja sam gledala vrecu za spavanje, bile su ja mislim 50kn u c&a ali broj 50,i 90 cini mi se🤔
Hihi evo saljem odmaa svakoj komadic… Ja sam krecenje obavilaaaa tako da znam sta vas ceka hihi.. Meni sada ostaje samo tamo u 9 mj sastaviti krevetic i postaviti ga u sobu i naravno oprat svu onu robicu i posteljinu za krevet.. Jedva cekam da dodje vise taj 10 mj da upoznam ovo malo cudo.. Iako sam malo u brigama ovih dana svaki put kad se nekome desi nesto lose kao nasoj jadnoj Jani ja budem u bedu danima i stalno razmisljam jel moja beba okej.. I mislim da cu sada biti u strahu do slijedeceg ultrazvuka.. Bas mi je to grozno jer nemogu pobjec od losih misli… I kako ne osjetim bebu bas jako i ne svaki dan to me jos vise cini zabrinutom.. Osjeca li se koja od vas tako?
Ja definitivno, brojim dane do svakog ultrazvuka i kad cujem da se nekom nes tak dogodilo nemogu prestat misliti na to, pokusavam koliko mogu jer znam da je stres jednako koma za bebicu
Jedva cekam da me beba pocne za pravo lupat, imam posteljicu sprijeda i vecinom nisam sigurna jel to sto osjetim beba ili crijeva
Manich nisi jedina, meni je još uvijek teško kad se sjetim malecke njene i zahvalna sam svaki put kad osjetim svog boksača iako je nekad toliko jako da nije baš ugodno, ali sam sretna jer znam da je sve u redu kad se javi...
Matea i meni je posteljica sprijeda i osjetila sam sa 18 tj odmah kako spada (naravno, slabije jačine nego sad), a jel bilo što i ranije, nisam registrirala...
Ja idem sutra na uzv u Pulu, da gospoda tamo izmjere bebu i da moja gin bude uvjerena kako je odstupanje od tjedan dana sasvim u redu i naravno, da otklonimo njenu sumnju na cisticu jer vjerujem da je ipak ona samo zabrijala...
Pomako mi se terkin za jedan dan pa da ispravim
KOLOVOZ
ayla - 22.8. Djevojčica
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
RUJAN
Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur
samy_lo - 14.9.
Breskvica - 14.9., djevojčica
Julie - 15.9. dječak - KB Merkur
LollyBB - 15.9 dječak
Aurora87 - 18.9., dječak
Maša62 -19.09. curka
Nopobo- 21.09. curka
DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec
irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica
felicita28 - 28.9., dječak - Petrova
anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur
Buby5 - 30.9
LISTOPAD
DaVoS - 3.10., djevojčica
Petrica87 - 06.10, dječak
Natalie - 7.10. dječak
Laura233 - 7.10. djevojcica
Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska
Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska
mc_zbg - 15.10. - curica? - Vinogradska
sreca - 16.10.
Doris3101 - 16.10. - dječak
Lady_Bird - 20.10. curka
Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek
fritula - 23.10. - dječak
Teresita - 24.10-dječak
Manich - 26.10.
STUDENI
Luce35- 01.11
anita775 - 03.11.
Toškica95 - 06.11. - dječak?
Pikulica19 - 11.11. Vinogradska
lala3 - 17.11.
Frajla - 20.11. dječak
renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska
Iwancheee- 26.11.
Katja32- 28.11
Normalno je brinuti, koma mi je bilo kad sam procitala za Janu a taman me popodne cekao pregled, plus dodatni strah zbog prethodnog spontanog ali treba se cim vise opustiti.
Meni je poateljica straga i stvarno sam rano pocela osjecati malecku, tamo vec sa 12-13 tj, kao neko migoljenje i stezanje.
Okrenuta je na zadak i lupa po mjehuru i to bogme nekad osjetim kao da mi sjevne kratka bol kad me.okine.
Cure predivne ste, u usporedbi s vama moj trbuh je minić (još je ljudima neugodno pitati dal sam trudna ili sam se samo udebljala )
Ajme da sam znala da ce biti ovako tesko prije bi to rijesili a ne sada, samo se gegam ko raca jer se valja i to sve rasteze pa ujutro dok se razgibam da me se negegam puno, al dns evo me cjeli dan to nepopusta, nekada skloca 🙈🙈
Manich i ja sam u brigi non stop i necu imat mira dok ja to cudo neprimim u ruke, hvala Bogu tuce me non stop neda mi ni pomisliti da nije tu, osim ujutro kad se probudim cekam kad ce, daje mi mir svaki put kada lupi i boli vecinom jer je nasla neki zivac al nakon sta sam procitala za lucu ne zelim se vise zaliti na udarce..
Sortiraj odgovore
Najstariji