Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    03. Lipanj 2019. 17:10

Cure, radila sam anomaly scan prije 15 dana sa 4 d ultrazvukom ali sam uzela privatno jos 4d jer je dragi dosao s broda pa da i on vidi nasu malu bebicu. Mislite li da je to stetno s obzirom da ce pwriod izmedu ultrazvuka biti 15 dana?

PaulaPerkovic
    03. Lipanj 2019. 17:47

felicita28

Cure, radila sam anomaly scan prije 15 dana sa 4 d ultrazvukom ali sam uzela privatno jos 4d jer je dragi dosao s broda pa da i on vidi nasu malu bebicu. Mislite li da je to stetno s obzirom da ce pwriod izmedu ultrazvuka biti 15 dana?

Nije nista strasno meni je sad razmak izmedu zadnja 3 pregleda  15 dana a uostalom od 35 tj kad ides u bolnicu na preglede ides jednomm tjedno, a kad ti prode termin ides svaka 2 dana

luce35
    03. Lipanj 2019. 17:48

Bas su vam lijepi stomacici 😍😍.
    Mene od sinoc nesto probada malo pored lijeve prepone i zna mi malo zategnuti kroz lijevu nogu. Pojma nemam sto bi to moglo biti i mislim se bi li otisla do dr

felicita28
    03. Lipanj 2019. 17:59

PaulaPerkovic

felicita28

Nije nista strasno meni je sad razmak izmedu zadnja 3 pregleda 15 dana a uostalom od 35 tj kad ides u bolnicu na preglede ides jednomm tjedno, a kad ti prode termin ides svaka 2 dana

Taman ce tako i meni biti. Prvo sam radila 4D, pa bi trebala sad nakon 15 dana opet na 4D i onda tjedan dana nakon toga na 2D kod svoje ginekologice. Nadam se stvarno da to nije previse i da ne moze nastetiti to zracenje bebici. Sad mi je to tek proslo kroz glavu pametnoj, kad sam malo izracunala

PaulaPerkovic
    03. Lipanj 2019. 18:00

felicita28

PaulaPerkovic

felicita28

Nije nista strasno meni je sad razmak izmedu zadnja 3 pregleda 15 dana a uostalom od 35 tj kad ides u bolnicu na preglede ides jednomm tjedno, a kad ti prode termin ides svaka 2 dana

Taman ce tako i meni biti. Prvo sam radila 4D, pa bi trebala sad nakon 15 dana opet na 4D i onda tjedan dana nakon toga na 2D kod svoje ginekologice. Nadam se stvarno da to nije previse i da ne moze nastetiti to zracenje bebici. Sad mi je to tek proslo kroz glavu pametnoj, kad sam malo izracunala

Nece nista bebici biti :)) 

03. Lipanj 2019. 18:15

luce35

Bas su vam lijepi stomacici 😍😍.
    Mene od sinoc nesto probada malo pored lijeve prepone i zna mi malo zategnuti kroz lijevu nogu. Pojma nemam sto bi to moglo biti i mislim se bi li otisla do dr

To je meni bilo s desnom nogom bas me zatezalo da sam nogu vukla i zvala doktora on mi reko da je to do zivca u nogi da popjem tab za bolove al ja sam naravno samo odmorila i bol je prosla 

03. Lipanj 2019. 19:02

Curke ne sekirajte ne planiram se kupati na bazenima prvo zato sto je jos hladno a i ne mislim da je bas zdravo kupati se u bazenu zbog bakterija. Ali realno ako cemo o toplini vode i bakterijama nije ni more nista bolje tako da nisam sigurna da bih se i na moru usudila bucnuti trudna ako i budem isla na more nekim cudom jer eto nemam s kim ici a nemam ni primanja nikakva pa neznam kako to izvesti uopce ali ako slucajno i odem ja ne ulazim u vodu ukoliko je hladna.. Radije cu se samo pokvasiti malo toliko da se osvjezim... 

luce35
    03. Lipanj 2019. 19:33

Ja sam se u prvoj trudnocì kupala svaki dan, rano ujutro dok je more mirno, cisto i nema guzvi. I tako do 20 dana pred termin. To mi je bilo sat vremena cistog uzivanja 😀

03. Lipanj 2019. 20:01

Drage mame 
    danas mi je trbuh naglo otvrdnuo..malo me boli na dodir u području maternice.. prestravila sam sama sebe i sad razmisljam dal da odem na Hitni ginekološki prijem .. 
    neznam ni sama . 

• irma123
    03. Lipanj 2019. 20:25

Evo slikice i mojeg trbuscica             

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.