Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_zgb
    04. Lipanj 2019. 11:08

Aurora87

I da se opet vratim na probavu….jucer sam oko 19h jela kekse udrobljene u mlijeko a oko 21 i 30h pojela zdjelu tresanja….bilo je vrlo veselo nakon 20min…pa evo, probajte ovaj moj recept🙃🤪

ajme blago ti se  mene ipak čeka klizma danas, niš mi nije pomoglo do sada 

mc_zgb
    04. Lipanj 2019. 11:12

Deja1988

Brijem se samo dan prije pregleda🙈🤣🤣 Odnosi su zabranjeni vec dugo, pa onda furam prirodni look😂 Ali vec mi je tesko užasno od trbuha, ne vidim… Prosli put mi je bila pijana brazilka🤣🤣🤣🤣 Veli mi dragi-zato si se malo jace nasminkala, da te gleda u oci🤣🤣🤣🤣 A o lakiranju i sređivanju noktiju na nogama da ne govorim🙈

Haha tako je i kod mene, ne znam uopće kako to izgleda s druge strane, a i iskreno, svejedno mi je 

HarryPotter
    04. Lipanj 2019. 11:17

mc_zgb

Aurora87

I da se opet vratim na probavu….jucer sam oko 19h jela kekse udrobljene u mlijeko a oko 21 i 30h pojela zdjelu tresanja….bilo je vrlo veselo nakon 20min…pa evo, probajte ovaj moj recept🙃🤪

ajme blago ti semene ipak čeka klizma danas, niš mi nije pomoglo do sada

Jesi probala Eva Q cepice   

url=https://lilypie.com]

Angelina
    04. Lipanj 2019. 11:29

Joooj depilacija 🙈 ja sam prije sve sama depilirala i onda sam se jednu zimu toliko opustila da sam morala brijati. I tako je opet krenulo brijanje. Nikad to necu prezaliti. Onda sam prije trudnoce kupila IPL i isto sam zabrljala sa redovitim koristenjem i eto me sad dlakava da ne znam gdje ima vise dlaka. Dolje vise apsolutno nista ne vidim, moram koristiti ogledalo, a kad idem na pregled prije toga uz pomoc ogledala napravim jedan svoj ginekoloski da vidim detaljno gdje sam sta fulala. Nisam zagovornik kozmetickih salona jer mi se nekako cine kao leglo bakterija, znam da nisu svi, ali ja to volim sve sama obaviti pa kako god ispalo.

• renata.koscec
    04. Lipanj 2019. 11:35

Depilacija za sad ide, sa kremom, svaki vikend jer i inace mrzim dlake po sebi. 
    Kasnije cu koristiti ogledalo. U prvoj trudnoci sam se vecer prije carskog uspijela nekako sama obrijati u kupaoni, u bolnici 😂

mc_zgb
    04. Lipanj 2019. 11:49

HarryPotter

mc_zgb

Aurora87

ajme blago ti semene ipak čeka klizma danas, niš mi nije pomoglo do sada

Jesi probala Eva Q cepice

Nisam, kupio muž neki Dylax, ali sastavom je isto, ima glicerol isto kao i ti čepići.

renata.koscec

Depilacija za sad ide, sa kremom, svaki vikend jer i inace mrzim dlake po sebi.
    Kasnije cu koristiti ogledalo. U prvoj trudnoci sam se vecer prije carskog uspijela nekako sama obrijati u kupaoni, u bolnici 😂

Frajla
    04. Lipanj 2019. 11:55

Evo nakon sto sam popljuvala bubamara dostavu, da ih malo pohvalim. Jucer me zovu iz bubamare da nema  bekih stvari koje sam narucila, pa jel zelim u drugoj boji. A sad evo zove postar da je stigao 🤗
    Depolacija i kod mene samo dan prije pregleda, i to na kraju izgleda kao ocerupana kokos 🙈
    Zadni put su me pred porod u bolnici malo pobricili, nije tako strasno kako sam zamisljala. U svakom slucaju, njima nije bitna frizura, nego da je medica celava 😂 ako moraju sivati

Frajla
    04. Lipanj 2019. 11:58

Eh da, moram se pohvaliti, stigao nalaz krvi i nije mi glukoza visoka 🎉🎉🎉🎉🎉
    Zadnji put sam vec u 9 tjednu morala na ogtt 🙈, a od 13 hodocastila na vuk vrhovac. Sad se nadam da sam po tom pitanju mirna tamo negdje do 24 tt

Matea26
    04. Lipanj 2019. 12:08

Ja danas bila tour de bolnice, prvo srebrnjak onda rebro, salji me na fetalnu ehokardiografiju, jel bila neka od vas?
    Ginekologica kaze da njoj srceko izgleda dobro ali zbog povijesti srcanih mana s tatine strane i mojeg karcinoma stitnjace zeli biti skroz sigurna, moram van rec da mi nije bas svejedno jer su me narucili tek 02.08.

LollyBB
    04. Lipanj 2019. 12:16

Matea26

Ja danas bila tour de bolnice, prvo srebrnjak onda rebro, salji me na fetalnu ehokardiografiju, jel bila neka od vas?
    Ginekologica kaze da njoj srceko izgleda dobro ali zbog povijesti srcanih mana s tatine strane i mojeg karcinoma stitnjace zeli biti skroz sigurna, moram van rec da mi nije bas svejedno jer su me narucili tek 02.08.

Bila sam ja prije par tjedana na Srebrnjaku. Prvo moraš ispuniti detaljni upitnik, podatke o tebi, bolesti, obiteljske bolesti itd. a onda slijedi ehokardiogram koji je zapravo detaljni ultrazvuk. Kod mene, hvala Bogu, sve ok. Dobila sam nalaz, sličice. Mislim da sam bila unutra cca pola sata, možda malo više.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.