Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jana35
    02. Lipanj 2019. 20:16

Puno hvala svima na podršci, ovo sto se nama desilo je zbilja tragično i zbilja mi je zao sto vas je moje iskustvo preplašilo. 
    Sve dok osjetite bebice nemate razloga biti zabrinute.
    Mi čekamo nalaz obdukcije, onda ćemo na neke pretrage da pokušamo saznati uzrok.
    Postala sam mama jednog malog anđela koji će zauvijek biti uz mene i zivjeti u mojem srcu.
    Nezelim vas zalostiti svojom tugom, samo ću reći da imam najboljeg muza na svijetu i zahvalna sam na tolikoj ljubavi jer ovo bez njega nebi prezivjela! 

02. Lipanj 2019. 20:37

Upss slucajno sam napisala da luce a mislila sam na janu.. jano drzi se 😘😘

LollyBB
    02. Lipanj 2019. 20:52

Jana, iskrena sućut. Nema riječi koje bi te utješile, ali drago mi je da imaš snažnu potporu kraj sebe. To puno znači.

LollyBB
    02. Lipanj 2019. 21:00

Ja sam neki dan napokon odradila drugi OGTT. Nalazi su dobri tako da sam se napokon riješila Vuk Vrhovca i mjesečnih kontrola šećera. Jee. 
    Cure koje imaju već iskustvo, ima li netko preporuku za aspirator na baterije ili je ipak Ariana i princip na usisavač bolji?
    I kakav toplomjer koristite? Hvala!
    Već sam dosta stvari nabavila jer mi je nekako lakše i financijski i vremenski pomalo kupovati. Neke veće stvari smo dobili, a kolica smo kupili kišobran koja idu od 0, a ona velika s košarom ćemo posuditi iako mi je frendica rekla kako su jako teška, velika, ali za povremeno korištenje, ok. Meni su kriteriji bili da mogu prije svega sama nositi, ubaciti u auto i da ih ne moram razmontirati kako bi stala u gepek, koji nije velik. Nemam lift pa mi je i to bio jedan od kriterija. Jaje smo dobili. Montirat ću ga u auto i bok. Za početak tako, a onda ćemo vidjeti.

02. Lipanj 2019. 21:06

Mame imam jedno pitanje za Vas kojima ovo nije prva trudnoća .. ušla sam u 17-ti tjedan i sinoc kad sam legla i umirila se primjetila sam da mi se trbuh migolji ..kao valovi nekakvi neznam kako bi opisala to . 
    dal se to dečkić javlja ili je prerano , meni je ovo prva trudnoca pa je mozda glupo pitanje malo . 

• irma123
    02. Lipanj 2019. 21:08

Joj i meni je trbuh mal bas haha na +2 sam sad uala u 6 mj trudnoce i isto ljudi koji me ne znaju misle da sam se sam malo zdebljala haha al poceo je polako rast pa ak imam nesta ekstra uskor se i skuzi makar idalje izgleda ko da sam se malo previse napapila hehe Curke znate sta znace ove kratice? 

Curke znate sta znace ove kratice?
    Curke znate sta znace ove kratice?

Toškica95
    02. Lipanj 2019. 21:36

felicita28

Toskica, nisam znala da i ti imas pomorca, bas mi je drago, onda znas o cemu pricam i kakav je to zivot :) di plovi dragi, vani?
    Julie, takve planove imamo i mi. Sad kod maticara, a druge godine sa sincicem pred oltar :)
    Renata, cestitam na curici :) i ostalim curama koje su bile na pregledu u di je sve u redu

Da, vani. Trenutno je u Španjolskoj. Odlično mi je kad je u Europi, čujemo se stalno pa lakše podnosimo razdvojenost. Vama želim da uživate u ovim mjesecima na okupu 

Toškica95
    02. Lipanj 2019. 21:44

MaybeBaby

Mame imam jedno pitanje za Vas kojima ovo nije prva trudnoća .. ušla sam u 17-ti tjedan i sinoc kad sam legla i umirila se primjetila sam da mi se trbuh migolji ..kao valovi nekakvi neznam kako bi opisala to .
    dal se to dečkić javlja ili je prerano , meni je ovo prva trudnoca pa je mozda glupo pitanje malo .

Prije nekih tjedan sam i ja počela osjećati to neko kao migoljenje, također nisam znala jel to sad to hahaha ali evo posljednja 3 dana su baš lagani udarci, osobito danas nakon što sam jela lubenicu 

Angelina
    02. Lipanj 2019. 21:47

irma123

Joj i meni je trbuh mal bas haha na +2 sam sad uala u 6 mj trudnoce i isto ljudi koji me ne znaju misle da sam se sam malo zdebljala haha al poceo je polako rast pa ak imam nesta ekstra uskor se i skuzi makar idalje izgleda ko da sam se malo previse napapila hehe Curke znate sta znace ove kratice?

Uguglaj "uzv kratice u trudnoci". Imas svaku objasnjenu

02. Lipanj 2019. 21:53

Toškica95

MaybeBaby

Prije nekih tjedan sam i ja počela osjećati to neko kao migoljenje, također nisam znala jel to sad to hahaha ali evo posljednja 3 dana su baš lagani udarci, osobito danas nakon što sam jela lubenicu

meni je fora u tom sto ja to ne osjetim samo vidim da se pomiče .. sad isto ležim mirujem al nista .. pa mi nije jasno 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.