Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    28. Svibanj 2019. 10:24

renata.koscec

Vidim da ste sve rano radile briseve. U tim tjednima sam jos krvarila pa nije imalo smisla, a poslije vise nisam bila kod svojeg ginica vec na kombiniranom i u bolnici pa ocekujem da ce ih sad napraviti. Nadam se da ce mi smanjiti i duphastone, tako sam stalno umorna i pospana od njega, mislim da sad vise nema potrebe piti 3x2 dnevno.
    Rucak imam od jucer, skuha lecu, samo skuham kobasice i napravim salatu.

Ja sam radila briseve u 16. tj jer kako kaze moj doktor nije bilo potrebe prije. Imam uputnicu za ogtt pa cu i to jedan dan. Moram ici na VV jer su mi tako rekli u bolnici, a znam da je netko mogao ici i u dom zdravlja pa sad ne znam o cemu to ovisi.
    Ja cu cu danas kuhati pileci saft i zute zgance. Ceka me i peglanje i to je to.

felicita28
    28. Svibanj 2019. 10:25

Jutro cure, iman pitanje. U subotu sam cistila rostilj s permentalom a nisam koristila zastitne rukavice...sad mi je to palo na pamet i sad me strah da to nece utjecati na bebu. Nekad se zaboravim da sam trudna i napravim tako "pametnu stvar"..sto vi mislite moze li to na bebu utjecati?

Julie
    28. Svibanj 2019. 10:26

Frajla

Ajmo ideje sto radite s tikviciama? One male zelene imam

Ja ih stavljam u duvec, one vece izdubim  i napunim besamel umakom i mljevenim mesom, posipam sirom gore i zapecem.

HarryPotter
    28. Svibanj 2019. 10:27

Frajla

Ja sam ih jucer punila mljevenom puretinom, sirom i u pecnici zapekla. To obozavam😍
    A ako mi se to ne da, onda ih izrendam i dodam mLo krumpira i luka i napravim izljevak, bar se kod mene tako zove to 😂

url=https://lilypie.com]

PatyDi
    28. Svibanj 2019. 10:45

renata.koscec

Ja nekako rijesila zacepljen nos, ima odlican sprej koji smjju trudnice, zove se Pranarom, pa ako ce kojoj zatrebati, spas je..
    Dodje 80 kn ali vrijedi svake lipe. Zato me grlo ubija, danas jos jace nego jucer. Doata je crveno a dr me tek sutra ujutro narucila, ima da se patim do sutra i ne gine mi opet antibiotik.
    Definitivno cu morati ici rijesavati te sinuse kad rodim i kad beba malo poraste, ovo nema smisla svako malo ovako.
    U petak imam pregled kod svog ginica, tada cu biti vec 16tt pa se nadam da cu saznati i spol.
    Kad se rade brisevi i urinokultura? U prosloj trudnoci sam ih radila ali se ne sjecam kada.

Ja urin radim za svaku kontrolu znači jednom mjesečno, a baš kompletno urinokulturu do sad 2 ili 3 put...briseve isto tako mislim da 2 ili 3 puta...urin je uvijek sterilan, ali je prisutno nešto ili malo bakterija...

Frajla
    28. Svibanj 2019. 10:52

Julie

renata.koscec

Vidim da ste sve rano radile briseve. U tim tjednima sam jos krvarila pa nije imalo smisla, a poslije vise nisam bila kod svojeg ginica vec na kombiniranom i u bolnici pa ocekujem da ce ih sad napraviti. Nadam se da ce mi smanjiti i duphastone, tako sam stalno umorna i pospana od njega, mislim da sad vise nema potrebe piti 3x2 dnevno.
    Rucak imam od jucer, skuha lecu, samo skuham kobasice i napravim salatu.

Ja sam radila briseve u 16. tj jer kako kaze moj doktor nije bilo potrebe prije. Imam uputnicu za ogtt pa cu i to jedan dan. Moram ici na VV jer su mi tako rekli u bolnici, a znam da je netko mogao ici i u dom zdravlja pa sad ne znam o cemu to ovisi.
    Ja cu cu danas kuhati pileci saft i zute zgance. Ceka me i peglanje i to je to.

Ovisi tko ti daje uputnicu. Kad dobijem od mog gin moram ici bas u dz u centru, a to mi takva tlaka.... u bolnici su mi davali svoje interne. Cak sam i za vv dobila internu na sv. Duhu
    A VV tako i tako spada pod merkur.... 

luce35
    28. Svibanj 2019. 10:53

Frajla

Izdubim i napunim mljevenim i naribam sir, poham ih uz salsu i rizu
    napravim musaku s pohanim tikvicama umjesto krumpira
    rizoto, krem juha, 
    dinstam ih s kupusom, mrkvicom i krumpirom na gusto

felicita28
    28. Svibanj 2019. 10:54

Aurora87

Felicita, sumnjam da ce od tog jednog puta nesto biti, ali probaj ubuduce pripaziti. I ja se cesto zaboravljam pa kuzim. Ja sam se neki dan naspricala autanom za djecu jer sam bila vani a svi komarci valjda na mene krenuli….i sad isto kontam da nisam trebala ali od tog jednog puta ne vjerujem da ce nesto biti. Pitat cu danas gin cime se smijem zastititi od tih prokletnika. A sto se tice briseva, ja nemam pojma je li mi ista gin radio jer svaki put uzima bris pa ga ode u drugu prostoriju promotrit….a nemam pojma kakvu aparaturu za to ima i sta zapravo gleda.

Nadam se da nece nista biti bebi od tog jednog puta. A i beba je zasticena jako dobro unutra da bi to odmah na nju utjecali, bar se tjesim tako...ne znam sta mi je bilo i kako sam se tako zaboravila...a primjetila sam da mi se po dlanovima peruta i ljusti kosta i 3 dana vec mozgam od cega i sjetim se pa permental..nekad bi samu sebe stavila u raketu j poslala na mjesec. 
    Aurora, reci nam onda sto doktorica kaze za te komarce jer to i mene zanima

Frajla
    28. Svibanj 2019. 10:54

felicita28

Jutro cure, iman pitanje. U subotu sam cistila rostilj s permentalom a nisam koristila zastitne rukavice…sad mi je to palo na pamet i sad me strah da to nece utjecati na bebu. Nekad se zaboravim da sam trudna i napravim tako "pametnu stvar"..sto vi mislite moze li to na bebu utjecati?

Nece nista biti od jednom.... ali izbjegavaj to, nije samo rukavice, nego se i isparava, pa udises.
    Zato meni muz vec 2 godine cisti rernu
    A bude i iduce dvije 😂

anemone
    28. Svibanj 2019. 10:57

Frajla

Ja ih naribam, piletinu prepecem prije, onda na to ulje bacim luk pa tikvice, vratim piletinu, podlijem temeljcem i dok omekane zalijem s vrhnjem za kuhanje, na brzinu a fino 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.