Pozdrav!! Ja sam u 22.tjednu trudnoće, danas smo bili na pregledu, beba je još na zadak okrenuta pa nismo ni ovaj put saznali spol. U kojem ste vi tjednu saznale spol bebača? :)
Ja u 13. Decko se voli pokazivat hahah :)
Znači curica je 😄
Kako su vama tako rano uspjeli reci spol a meni moja doktoeica sa 16 tj rekla da je rano da bi ista vidjela.. Cak i da se beba okrenula a nije spavala je na uzv..
Kako su vama tako rano uspjeli reci spol a meni moja doktoeica sa 16 tj rekla da je rano da bi ista vidjela.. Cak i da se beba okrenula a nije spavala je na uzv..
Meni isto u 12. Tj rekla znam sto je ali necu ti reci ali buduci da znam na uzv jer sam medicinske struke znala sam odmah da je decko i sljedeci put sam pitala u 13. Tj dr u petrovoj na kombiniranom jel decko i on je rekao je vidim da vec znate 🥰🥰🥰 to je bilo u proslo trudnoci
Meni je tek u 20.tj rekla da je najvjerojatnije dečko, a u 21.kod privatne potvrđeno i viđeno ...i opet mi je u subotu dr na hitnoj potvrdio tako da sad stvarno nema sumnje hehe
Aurora ja isto svaki put imam te glupe leukocite u mokraći Više mi idu na živce i vaginalete i kreme i 2 put sam pila antibiotik radi bakterija....a trudim se puno piti i često idem mokriti, ali nikako da se sve očisti...
Men je receno ranije al to nije bilo 100% nego da je najvjerojatnije al posto sam radila nifty on mi je samo potvrdio zato sam rano saznala i to 100%
Sortiraj odgovore
Najstariji