Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nemasekirancije
    28. Svibanj 2019. 22:46

Cure, s cim rijesiti gljivice u ranoj trudnoci? 

PaulaPerkovic
    28. Svibanj 2019. 23:36

nemasekirancije

Ja sam uvijek rijesavala s canesten kremom za rodnicu

PatyDi
    28. Svibanj 2019. 23:52

nemasekirancije

Ja sam sa kantarionovim uljem, ali prirodno ljecenje uvijek duze traje pa sam ipak nastavila sa plymicol kremom...

• renata.koscec
    29. Svibanj 2019. 08:33

Deja, idem i ja u petak na pregled i isto se nadam saznati spol 😊.
    U prvoj trudnoci su mi rekli sa 12 tj da je decko a sa 18tj da je cura i rodila se cura. Sad nestrpljivo iscekujem da saznam.

Vani lijeva ko iz kabla, cekam kod dr da mi pogleda sinuse i grlo a najradije bi doma spavala, vrijeme je odvratno.
    Kako mi je dr u gradu, dosla sam mokra do koljena, jedva cekam da se vratim doma.

laura233
    29. Svibanj 2019. 08:47

Pozdrav svima 🤗 ne piskaram bas ali vas redovito citam, danas idem u prvi shopping za bebicu i jedva cekam 
    Radila sam ogtt i nalazi su super, sto se kila tice, od kad pazim sto jedem i kad, cak sam i spustila ili sam na istom ali gore ne ide 
    Inace za neko cudo dani mi bas brzo prolaze, ovo vrijeme mi pase, mozda sam luda 😂
    Razmisljam cesto o porodu i hvata me strah al eto sta se moze... 

luce35
    29. Svibanj 2019. 09:06

Jutro cure, meni ovo vrijeme nikako ne odgovara 🙄.
    Jedva cekam suncane dane i ispijanje cedevite na terasi, setnje uz more, kupanjac, ma bilo sto samo sa ne sjedim doma 😀.
    Danas sam opet bez ideje za rucak, u hladnjaku nemam nista pa cu svakako morati do trgovine

HarryPotter
    29. Svibanj 2019. 09:12

Jutroo zeneee 😊😊
    I ja cekam vise to sunce, nadam se da ce s lipnjom btii bolje. Nesto sam citala nedavno, kako su nam i jesenje i zimske bebe a mi se grijemo na klimu, dodatno mozda jos jedan uzmemo ele. Radijator, jel mislite da bi trebali uzeti ovlazivac zraka u bebi opremu😂... Eto ne mislim ja ni o porodu, ni o bolu, vec samo o tome sto me ceka kad doma dodjemo.
    😊😊

url=https://lilypie.com]

laura233
    29. Svibanj 2019. 09:16

Kod mene za rucak danas gulas 😋

PatyDi
    29. Svibanj 2019. 09:48

Jutroooo! Ma sigurno se šalite kad kažete da je opet kiša Ja sam već do kraja ovog mj planirala dobiti neku podlogu od proljetnog sunca pošto sam jako svijetle puti, pa da mi je ljeti lakše, ali eto mi kišne podloge
    Nisam ni ja od onih koje frcaju idejama za kuhanje heh zapravo, kad je dragi na terenu onda ja radim svašta nešto, ali on ne voli dosta toga, pogovoto ne moju eksperimentalnu i zdraviju hranu pa kad je doma onda uvijek bude nešto jednostavnije, a kad me naljuti ili mi se baš niš ne da, naručimo dostavu Koliko on može pojesti gluposti od slatkog preko masnog i ugljikohidrata, a da se ne udeblja i krvna slika mu je uvijek u granicama ajmeee nadam se da će malecki pokupiti to na njega jer smo mi u familiji svi skloni višku kila  

• renata.koscec
    29. Svibanj 2019. 09:59

Dobila duplu dozu cefaleksina pa kaze ako mi se vrati, morat cu kod otorinca na inhalacije i pregled. Vise za izluditi s tim sinusima.
    Za rucak, ne znam, muz je otisao u Daruvar kod mame, mala ce jesti u vrticu a ja si sad u mc donaldsu uzela big mac i jos se zena cudila kad sam je u pola 10 ujutro pitala kaj nemaju nachose sa sirom (idu tek u vrijeme rucka) 😂. Trudnicke zelje.  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.