Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    28. Svibanj 2019. 10:57

HarryPotter

Frajla

Ajmo ideje sto radite s tikviciama? One male zelene imam

Ja sam ih jucer punila mljevenom puretinom, sirom i u pecnici zapekla. To obozavam😍
    A ako mi se to ne da, onda ih izrendam i dodam mLo krumpira i luka i napravim izljevak, bar se kod mene tako zove to 😂

Hvala svima za ideje 
    Mislim da budem probala izljevak jer mi se neda puno kemijati
    Fino mi je i naribati, pa u smjesu ko za palacinke dodati i raditi popecke, ali to mi je puno posla 🙈

28. Svibanj 2019. 11:45

Cure meni moja nije spominjala jos te briseve jel to obavezno ili? Mislim da sam ih zadnji put radila prije 2 godine ili mozda prije godinu neznam negdje imam nalaze. A i ovo za secer mi jos nista nije spominjala iako u bolestima u familiji imam dvije osobe koje imaju secer pa sam tako i sklonija seceru inace.  Mislite da bi trebala to spominjati i pitati za to sve ili da pustim da doktorica radi kako misli da treba.. Glupo mi da mi same moramo doktorima govoriti sta da rade... Mislim ja hvala bogu nikakve tegobe nemam.. Mjehur je konacno bolje i vise ne stisce onako samo kad beba sjedne na njega.. Nista osim zgaravice me ne muci ovih dana.  Obozaavaaaaam ovo drugo tromjesečje preporodila sam se.. 

Julie
    28. Svibanj 2019. 11:51

Manich

Cure meni moja nije spominjala jos te briseve jel to obavezno ili? Mislim da sam ih zadnji put radila prije 2 godine ili mozda prije godinu neznam negdje imam nalaze. A i ovo za secer mi jos nista nije spominjala iako u bolestima u familiji imam dvije osobe koje imaju secer pa sam tako i sklonija seceru inace. Mislite da bi trebala to spominjati i pitati za to sve ili da pustim da doktorica radi kako misli da treba.. Glupo mi da mi same moramo doktorima govoriti sta da rade… Mislim ja hvala bogu nikakve tegobe nemam.. Mjehur je konacno bolje i vise ne stisce onako samo kad beba sjedne na njega.. Nista osim zgaravice me ne muci ovih dana. Obozaavaaaaam ovo drugo tromjesečje preporodila sam se..

Sve ovisi od doktora, bris je obavezan tamo oko 36 tjedna iz razloga da ne bi bila neka bakterija koju dijete moze moze pok prilikom poroda sto je za njih lose jer im se imunitet tek stvara nakon rodenja, a secer se radi izmedu 24 i 28 tjedna iz razloga jer se tad luci neki hormon kojem sam zaborsvila ime i koji utjece na lucenje inzulina ttako da za secer imas jos vremena.

nopobo
    28. Svibanj 2019. 12:33

Aurora87, na mene ti se komarci lijepe ko muhe na drek, ja moram non stop biti nasprejana jer inače sam banana. Svi ti Autani i ostali komercijalni sprejevi za zaštitu su dosta loši po sastavu pa već dulje vrijeme koristim Natura KIDS sprej od Zone vital koji je potpuno prirodan i siguran za korištenje čak i za novorođenčad, a dobro štiti. Tople preporuke!

28. Svibanj 2019. 12:44

Julie

Manich

Cure meni moja nije spominjala jos te briseve jel to obavezno ili? Mislim da sam ih zadnji put radila prije 2 godine ili mozda prije godinu neznam negdje imam nalaze. A i ovo za secer mi jos nista nije spominjala iako u bolestima u familiji imam dvije osobe koje imaju secer pa sam tako i sklonija seceru inace. Mislite da bi trebala to spominjati i pitati za to sve ili da pustim da doktorica radi kako misli da treba.. Glupo mi da mi same moramo doktorima govoriti sta da rade… Mislim ja hvala bogu nikakve tegobe nemam.. Mjehur je konacno bolje i vise ne stisce onako samo kad beba sjedne na njega.. Nista osim zgaravice me ne muci ovih dana. Obozaavaaaaam ovo drugo tromjesečje preporodila sam se..

Sve ovisi od doktora, bris je obavezan tamo oko 36 tjedna iz razloga da ne bi bila neka bakterija koju dijete moze moze pok prilikom poroda sto je za njih lose jer im se imunitet tek stvara nakon rodenja, a secer se radi izmedu 24 i 28 tjedna iz razloga jer se tad luci neki hormon kojem sam zaborsvila ime i koji utjece na lucenje inzulina ttako da za secer imas jos vremena.

A onda se necu mjesat u njezin posao ona zna valjda kad je sta potrebno. A posto sam rekla da se osjecam super nemam ni potrebu razmisljat o tome. I doktorica me svaki put pita kako se osjecam ja kazem super a ona meni e dok god se ti osjecas dobro onda je i beba dobro kaze samo slusaj svoje tijelo ono ce ti reci sve.  😊 Na kraju je doktorica zapravo ispala onako poprilicno opustajuca svaki put izlazim mirna iz ordinacije i volim nju vidjeti kako se smije kad gleda bebu sad zadnji uzv mi je onako sva ushiceno vikala vidiiiiii Marijana vidiii te male rukice i nogice.. Meni suze krenule odmaa.. Hahaha a ona se smije.. 

anemone
    28. Svibanj 2019. 13:23

Julie

Ciao curke. Evo mene nakon par dana, citam vas al mi se nije pisalo, nekako sam bila u nekom glupom raspoloženju, bez razloga naravno 😂 ugl tecaj je jucer zavrsio i bio je odlican, jucer ju tema bila dojenje i nakon toga smo isli vidjeti radaonu i odjel gdje cemo biti sa bebicom. Svu hrabrost koju sam skupila na tecaju je jucer jucer u trenu isparila. Bili smo u trenu kad je bio hitan carski rez i ssd njima je to sve normalno, malo strka ali svi su chill, mislim naravno na zdrastvene djelatnike, a mi……ja sam se ukamenila, puls mi je bio na 200 😂😂😂😂 al imam vremena pripremiti se psihicki koliko god cu moc…….nocas me probudila bol u nozi (isijas) tak da tesko hodam, ali mi navise odgovara hodati…..

Da li je bilo govora na tečaju o Dianatal gelu? 

PaulaPerkovic
    28. Svibanj 2019. 13:44

anemone

Julie

Ciao curke. Evo mene nakon par dana, citam vas al mi se nije pisalo, nekako sam bila u nekom glupom raspoloženju, bez razloga naravno 😂 ugl tecaj je jucer zavrsio i bio je odlican, jucer ju tema bila dojenje i nakon toga smo isli vidjeti radaonu i odjel gdje cemo biti sa bebicom. Svu hrabrost koju sam skupila na tecaju je jucer jucer u trenu isparila. Bili smo u trenu kad je bio hitan carski rez i ssd njima je to sve normalno, malo strka ali svi su chill, mislim naravno na zdrastvene djelatnike, a mi……ja sam se ukamenila, puls mi je bio na 200 😂😂😂😂 al imam vremena pripremiti se psihicki koliko god cu moc…….nocas me probudila bol u nozi (isijas) tak da tesko hodam, ali mi navise odgovara hodati…..

Jel to onaj gel od 400 kn sto kao pomaze da Zena ne Popuca odnosno da ju se ne mora rezat? 

Ako da to je tako glupa stvar i to je Rekl nama ova kad smm ja bila na tecaju, rekla je da je to bacanje novaca i da to ne daje nikakvu sigurnost da sto vise od svih zena koje su to koristile mozda 2 produ bez pucanja.. Tako d a rekla je zene pamet u glavu i ne bacajte novce na te gluposti.. To je marketing i ni vjezbe ni nista ti nece dat sigurnost ako bude potrebno bit ce zasit ce se i to je to 

Julie
    28. Svibanj 2019. 13:54

anemone

Julie

Pa primalja je nama rekla jer je jedna djevojka pitala za to rekla da ne zeli reklamirati ali da nikome nije odmoglo. Ginekologinja je rekla da je to za nuu super stvar jer je jedni gel koji se svojom teksturom ne ispire i da dijete fino klizi uz njega. Svi su svjesni da je skup ali eto, ja cu ga siguno kupiti. Pomogao ili ne barem znam da sam pokušala, ionako dajem novce na kojesta tako da jednom radam i nabavit cu ga. Kosta 800 kn 5 ampula, ali ona kaze da su dosta dvije i onda su se cure ukljucile da ima na njuskalu za kupiti jer cure prodaju ono sto im je ostalo. Svaka ampula je posebno zapakirana tako da nema frke dali je sterilno itd.....

Frajla
    28. Svibanj 2019. 14:00

Svakako si provjerite u bolnici jel hoce uopce stavljati taj gel. U zg vjerojatno nike problem, ali za manje bolnice bolje provjeriti nego kupiti, pa da ne stave.
    Ja nisam uzimala, nekim uljem su me masirali

Julie
    28. Svibanj 2019. 14:03

Na Merkuru zele, sad sam bas isla provjeriti i ima 6 ampula, na akciji je za 650 kn. U svakom slucaju ja cu ga kupiti, proizvodac  kaze da mogu dvije trudnice korisititi jer se zaista ne potrosi sve. Tako nam je rekla i ginekologinja. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.