Aurora87 ja sam ga kupila u običnoj ljekarni a imaš i online, pouzdano s mojaljekarna.hr (https://www.mojaljekarna.hr/za-djecu/4832-zona-vital-natura-kids-sprej-.html ) naručivala sam više puta. Često imaju razne popuste i uvijek šalju hrpu testerića :)
Na Merkuru zele, sad sam bas isla provjeriti i ima 6 ampula, na akciji je za 650 kn. U svakom slucaju ja cu ga kupiti, proizvodac kaze da mogu dvije trudnice korisititi jer se zaista ne potrosi sve. Tako nam je rekla i ginekologinja.
Baš kako kažeš. Da, je skup ali s obzirom na kakve gluposti pobacam pare, mogu i na ovo, moždase bude baš super pokazao, mozda baš ništa ne vrijedi ali zašto ne probati.
Ako pomogne definitivno mi neće biti žao ni jedne kune 😁
Gdje si to vidjela na akciji?
Nama je na tečaju rečeno da si možemo masirati taj dio koji popuca ili režu, počevši od 32.tj pa na dalje, taman kad prestanemo s magnezijem, kako bi se i ti mišići malo olabavili, pa nam je pokazala na slikama kako bi to trebalo raditi, a mislim da sam i na netu negdje čitala o tome, ali naravno, to opet nije garancija da ćemo ostati "cijele"
Nama je na tečaju rečeno da si možemo masirati taj dio koji popuca ili režu, počevši od 32.tj pa na dalje, taman kad prestanemo s magnezijem, kako bi se i ti mišići malo olabavili, pa nam je pokazala na slikama kako bi to trebalo raditi, a mislim da sam i na netu negdje čitala o tome, ali naravno, to opet nije garancija da ćemo ostati "cijele"
Ha ništa nije garancija i sve je to totalno individualno ali bar znaš da si si probala pomoći 😊😁
Pozdrav!! Ja sam u 22.tjednu trudnoće, danas smo bili na pregledu, beba je još na zadak okrenuta pa nismo ni ovaj put saznali spol. U kojem ste vi tjednu saznale spol bebača? :)
Pozdrav!! Ja sam u 22.tjednu trudnoće, danas smo bili na pregledu, beba je još na zadak okrenuta pa nismo ni ovaj put saznali spol. U kojem ste vi tjednu saznale spol bebača? :)
Ja u 13. Decko se voli pokazivat hahah :)
Sortiraj odgovore
Najstariji