Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nopobo
    28. Svibanj 2019. 15:07

Aurora87 ja sam ga kupila u običnoj ljekarni a imaš i online, pouzdano s mojaljekarna.hr (https://www.mojaljekarna.hr/za-djecu/4832-zona-vital-natura-kids-sprej-.html ) naručivala sam više puta. Često imaju razne popuste i uvijek šalju hrpu testerića :) 

anemone
    28. Svibanj 2019. 16:38

Julie

Na Merkuru zele, sad sam bas isla provjeriti i ima 6 ampula, na akciji je za 650 kn. U svakom slucaju ja cu ga kupiti, proizvodac kaze da mogu dvije trudnice korisititi jer se zaista ne potrosi sve. Tako nam je rekla i ginekologinja.

Baš kako kažeš. Da, je skup ali s obzirom na kakve gluposti pobacam pare, mogu i na ovo, moždase  bude baš super pokazao, mozda baš ništa ne vrijedi ali zašto ne probati.
    Ako pomogne definitivno mi neće biti žao ni jedne kune 😁
    Gdje si to vidjela na akciji? 

Julie
    28. Svibanj 2019. 17:05

https://dianatal.hr/proizvod/dianatal-porodajni-gel/

PatyDi
    28. Svibanj 2019. 17:15

Nama je na tečaju rečeno da si možemo masirati taj dio koji popuca ili režu, počevši od 32.tj pa na dalje, taman kad prestanemo s magnezijem, kako bi se i ti mišići malo olabavili, pa nam je pokazala na slikama kako bi to trebalo raditi, a mislim da sam i na netu negdje čitala o tome, ali naravno, to opet nije garancija da ćemo ostati "cijele"

anemone
    28. Svibanj 2019. 17:22

DijMar

Nama je na tečaju rečeno da si možemo masirati taj dio koji popuca ili režu, počevši od 32.tj pa na dalje, taman kad prestanemo s magnezijem, kako bi se i ti mišići malo olabavili, pa nam je pokazala na slikama kako bi to trebalo raditi, a mislim da sam i na netu negdje čitala o tome, ali naravno, to opet nije garancija da ćemo ostati "cijele"

Ha ništa nije garancija i sve je to totalno individualno ali bar znaš da si si probala pomoći 😊😁

PatyDi
    28. Svibanj 2019. 17:51

Imam viska jednu knjizicu ako koja zeli 😊

anemone
    28. Svibanj 2019. 17:57

Julie

https://dianatal.hr/proizvod/dianatal-porodajni-gel/

Hvala!😊

marinaaaa
    28. Svibanj 2019. 19:55

Pozdrav!! Ja sam u 22.tjednu trudnoće, danas smo bili na pregledu, beba je još na zadak okrenuta pa nismo ni ovaj put saznali spol. U kojem ste vi tjednu saznale spol bebača? :)  

28. Svibanj 2019. 20:07

Ja sam u 15-om tjednu saznala 💙

Matea26
    28. Svibanj 2019. 20:14

marinaaaa

Pozdrav!! Ja sam u 22.tjednu trudnoće, danas smo bili na pregledu, beba je još na zadak okrenuta pa nismo ni ovaj put saznali spol. U kojem ste vi tjednu saznale spol bebača? :)

Ja u 13. Decko se voli pokazivat hahah :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.