Kojs od vas misli roditi u Merkuru?
Ja mislim, vodim tamo trudnocu od pocetka kod prof. Matijevića.
Kad ti je termin?
15.9 mi je termin
Ajoj meni mjesec dana kasnije
Angelina kad je tebi termin?
Kad ti je termin?
15.9 mi je termin
Ja isto mislim u Merkuru. Također 15.9.
Kad ti je termin?
15.9 mi je termin
Ti i ja cemo tiskati skupa 😂🙈
Kad ti je termin?
15.9 mi je termin
Ti i ja cemo tiskati skupa 😂🙈
Ahahaha, izgleda.
Ja sam bas prezadovoljna tom bolnicom, pogotovo sto su me vec nakon 2 dana pustili u prvoj trudnoci 😍
Ja sam bas prezadovoljna tom bolnicom, pogotovo sto su me vec nakon 2 dana pustili u prvoj trudnoci 😍
Nadam se da cu biti i ja
Nadam se da cu biti i ja
Ma vjerujem da oces frendics i ja smo tamo skupa radale oba dvi bile prezadovoljnee, ja sam rodila u 6i 55 ujutro i 2 sata sam potom ležala i povracaala od gladi hahaha sli tad tih 2 sata nskon poroda ne smijes nista osim lezati i donijeli su mi iznimno za mene hranu ksd su me smjestili u sobu iako nissm imsla vise snage ni jest osim zrne kore kruva haha i naspavala sam se fino nakon toga oko 12 su mi rekli da in je zao sto me bude al ds mi je beba jako gladna haahah super su mi bili i ljubazni i dragi bas sam odusevljena
A predanost doktora velika i sestara naravno iako su bile jos 4 zene koje su radale u vremenu kad i jaa
Jutro, budna sam od 4, nakon wc-a nisam uspila zaspat. Sve se mislim vratit u krevet kad ispratim muza i dijete. Kisa neumorno pada, bas bezvezan pocetak tjedna 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji