Elektricna Avent izdajalica je cca 1000 kn, vidim Nuk i neka meni nepoznata marka Zopa upola jeftinije 🤔
Ma marka meni nije bitna, koju cu si moci kupit tu cu i uzet, frendica je sebi kupils preko wisha i zadovoljns je
Ciao cure, evo da se javim.....imam zaista predivnog muskarca, moram ga malo pohvaliti. Dakle ja jutros opet zaspala do podne, on prosetao pse, kupio gotov rucak i cekao da se probudim da porucamo. Nista nisam napravila danas, jos sam u pidami i bas me briga 😂 rijetki petki su da sam ja citav dan u pidami, mozda dva,tri puta godisnje i danas mi bas odgovara.
Paula sto si napravila s prvom njihaljkom da kupujes jos jednu? Inace ja se dvoumim bi li to kupili nasem malom, a cini mi se da se to bas jako kratko koristi, a nije bas jeftina. Kad ju guglas ukoliko se radi o rabljenim svi pisu ko nova, malo koristena i to pa mi nije jasno u cemu je kvaka. Do koliko kila ide i do koje velicine djeteta i zapravo jel to sluzi iskljucivo za uspavljivanje?
Drage, imam pitanje. Trudna sam 14 tjedana. Sinoc sam primijetila da mi grudi nisu vise nabujale i bolne na dodir, kao da su splasnule. Jutros sam se osjecala skroz cudno, kao da je sve prestalo. Strasno sam se uplasila i otisla na hitnu. Srce kuca, beba je aktivna, doktor ne vidi nikakav razlog za brigu. Ali ja nikako da se smirim. Jel moguce da simptomi trudnoce samo tako nestanu? Molim vas ako itko ima slicno iskustvo, javite. Hvala 😀
Cure, ako ce beba sisati, do pocetka dohrane vam u principu nece trebati, osim ako planirati bebu ostaviti nekome na cuvanje par sati. Izdajalicu sam koristila tek nakon 6 mj, jer sam morala ici raditi pa bi izdojila mlijeko koje je muz davao maloj dok sam bila na poslu. Eto, cicosaurka ima 3,5g i jos se ne da s cice. Jest da je to rijetko, tek pred spavanje i kad se probudi, nekad po danu ako se dosadjuje. Nadam se da ce i drugo cicati ali ne toliko dugo 😊
Ciao cure, evo da se javim…..imam zaista predivnog muskarca, moram ga malo pohvaliti. Dakle ja jutros opet zaspala do podne, on prosetao pse, kupio gotov rucak i cekao da se probudim da porucamo. Nista nisam napravila danas, jos sam u pidami i bas me briga 😂 rijetki petki su da sam ja citav dan u pidami, mozda dva,tri puta godisnje i danas mi bas odgovara.
Paula sto si napravila s prvom njihaljkom da kupujes jos jednu? Inace ja se dvoumim bi li to kupili nasem malom, a cini mi se da se to bas jako kratko koristi, a nije bas jeftina. Kad ju guglas ukoliko se radi o rabljenim svi pisu ko nova, malo koristena i to pa mi nije jasno u cemu je kvaka. Do koliko kila ide i do koje velicine djeteta i zapravo jel to sluzi iskljucivo za uspavljivanje?
Prvu smo prodali jer nisam u planu imala bas bebaca pa sm ose rijesil isvih stvari i jos smo tad zivili u malom stanu od 29 kvadrata pa nam nis nije ni stalo.. Zato ssd opet kupujemo hehe. Koristi se do 10 kg meni je moj do 6 mj koristio, koristila sma to za uspavljivanje, grčeve ma za sve, u tome mi je znao i spavati cijelu noc.. Bilo mi je to savrseno, bas me spasilo pogotovo za grceve, stavila bi ga neki put na bok, neki put na leda kako bi mu pasalo i tu je provodio vecinu vremena, di god da sam isla sam ju nosila sa sobom
Drage, imam pitanje. Trudna sam 14 tjedana. Sinoc sam primijetila da mi grudi nisu vise nabujale i bolne na dodir, kao da su splasnule. Jutros sam se osjecala skroz cudno, kao da je sve prestalo. Strasno sam se uplasila i otisla na hitnu. Srce kuca, beba je aktivna, doktor ne vidi nikakav razlog za brigu. Ali ja nikako da se smirim. Jel moguce da simptomi trudnoce samo tako nestanu? Molim vas ako itko ima slicno iskustvo, javite. Hvala 😀
Ja iskreno nisam jos cula za to, makar ja osjetim nabujalost i bolonost ugl navecer ili nakon vruce kupke /tuša ahha ujutro ni ne osjetim, a znas da su trudnickk osjecaji cesto paranoični dosta bar kod mene haha, al super je srp si isla provjerit i da je beba odlicno 🥰🥰
Da se i ja javim malo 😂 tmuran vikend pa i ja, vidim pricate o bocicama i izdajalicama, ja uopce nezz ocu li uzimati izdajalicu najrade nebi, kad rodim vidit cu oce li mi trebati ili ne, a bocicu uopce nemam pojma kakvu bi trebala uzeti 🙈🙈 totalno sam neinformirana 😑
Da se i ja javim malo 😂 tmuran vikend pa i ja, vidim pricate o bocicama i izdajalicama, ja uopce nezz ocu li uzimati izdajalicu najrade nebi, kad rodim vidit cu oce li mi trebati ili ne, a bocicu uopce nemam pojma kakvu bi trebala uzeti 🙈🙈 totalno sam neinformirana 😑
Ja sam bocice kupila dr brown odlicne su bile pogotovo za grceve, te cu i sad al samo 2 ker se nadam dojenju
Meni je mama kupila u prosloj trudnoci izdajalicu dok sam bila u rodilistu kad smo vidili da imam dosta mlijeka tako ds zasto ne, lako se ode kupiti
Ja sam bocice kupila dr brown odlicne su bile pogotovo za grceve, te cu i sad al samo 2 ker se nadam dojenju
Meni je mama kupila u prosloj trudnoci izdajalicu dok sam bila u rodilistu kad smo vidili da imam dosta mlijeka tako ds zasto ne, lako se ode kupiti
Koliko dodu od dr brown i di ih se moze naci?
Sortiraj odgovore
Najstariji