Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    19. Svibanj 2019. 18:43

DijMar

Znam da smo već tipkale o tome, al eto, neke teme će se ponoviti više puta za one koje ne paze na satu
    Smijemo li uzimati bilo koju omegu3? Ja kad u ljekarnama (a pitala sam u nekoliko) pitam za omegu3 natal, me samo blijedo gledaju…ne želim više uzimati dodatke vitamina u obliku tableta (željezo ionako moram posebno) jer se stvarno trudim unositi sa hranom dosta toga, ali omegu moram pa bih samo to posebno uzela. Rečeno mi je od strane jedne ljekarnice da možemo uzeti i obične omega3, samo da vidim od koje ribe su…

U zadnjem tromjesecju se preporuca uzimati omegu bas za trudnice, koja ima prilagoden omjer dha i epa.
    Sad da ne guglam koja je koja, jedne obicno ima dosta vise, a ona razrjeduje krv (sto znaci vise krvarenja na porodu), a za trudnice bi trebalo 3x vise one druge
    Ima natura wealth omega natal, mislim da sam ga vidila u dm na ljekarnickom odjelu, pa baci oko ako imas negdje u blizini

PatyDi
    19. Svibanj 2019. 19:04

Frajla

DijMar

Znam da smo već tipkale o tome, al eto, neke teme će se ponoviti više puta za one koje ne paze na satu
    Smijemo li uzimati bilo koju omegu3? Ja kad u ljekarnama (a pitala sam u nekoliko) pitam za omegu3 natal, me samo blijedo gledaju…ne želim više uzimati dodatke vitamina u obliku tableta (željezo ionako moram posebno) jer se stvarno trudim unositi sa hranom dosta toga, ali omegu moram pa bih samo to posebno uzela. Rečeno mi je od strane jedne ljekarnice da možemo uzeti i obične omega3, samo da vidim od koje ribe su…

U zadnjem tromjesecju se preporuca uzimati omegu bas za trudnice, koja ima prilagoden omjer dha i epa.
    Sad da ne guglam koja je koja, jedne obicno ima dosta vise, a ona razrjeduje krv (sto znaci vise krvarenja na porodu), a za trudnice bi trebalo 3x vise one druge
    Ima natura wealth omega natal, mislim da sam ga vidila u dm na ljekarnickom odjelu, pa baci oko ako imas negdje u blizini

U dm-u kod nas nisam naišla na taj od N. W. koji tražim, pogledat ću još u Puli i još neke ljekarne tu kod nas i okolici, pa negdje će ga biti jer u svakoj ljekarni ti kažu drugačije...

PaulaPerkovic
    19. Svibanj 2019. 19:45

Julie

Paula tnx na odgovorima, tako sam nesto i mislila da ces napisati i zbog toga sam odlucila da ju necu uzeti, spremila si mi 2500 kn u dzep 😂 to mi je fakat previse novca za tu i tamo polegnuti dijete, ne bi bas da spava u tome pa eto, ali tebi je vidim dobro posluzilo jedino opet samo do 6 mj 😕
    Renata svaka cast. Ja svojeg planiram dojiti do godine dana ukoliko budem imala mlijeka, kasnije jedu sve i nema potreba da mi nalaci i grize siseke, od frendova mala je isto dugo sisala tj kasnije se vise zabavljala sa maminom sisom nego kaj je jela i tak ju je znala ugrist puno puta i ova vrisne a mala udri u smijeh 😂🙈 a sto se pak bocica tice ja sam uzela jednu malu (120ml) od dr. Browna i ona je anticolic za caj ili vodu pa cemo vidjeti kad rodim ako necu moci dojiti kupit cu ih jos.

Istinaa da, mene ke evo spasila al moj je doslpvno živio u tome hahaa tako da mi je vridilo, ali da preskupa je u svakom slucajuu :((

Julie hvala ti punooo :))) ❤️

PaulaPerkovic
    19. Svibanj 2019. 19:50
    Evo cure vidila sam da pisete o tableticama pa da važ pokazem koje ja pijem, kad se sjetim 🤦🏽‍♂️, ovo mi je mama narucila iz Engleske, to mi ubiti sestra mora piti jer je to sve prirodan izvor svega, tako da su pve jako jako dobre jer tijelo dobija 100% svega
    Evo cure vidila sam da pisete o tableticama pa da važ pokazem koje ja pijem, kad se sjetim 🤦🏽‍♂️, ovo mi je mama narucila iz Engleske, to mi ubiti sestra mora piti jer je to sve prirodan izvor svega, tako da su pve jako jako dobre jer tijelo dobija 100% svega
    Evo i vrijednosti, ja pijem 2x dnevno
    Evo i vrijednosti, ja pijem 2x dnevno
    PaulaPerkovic
    19. Svibanj 2019. 19:51

Kojs od vas misli roditi u Merkuru? 

Julie
    19. Svibanj 2019. 20:05

PaulaPerkovic

Ja mislim, vodim tamo trudnocu od pocetka kod prof. Matijevića.

Julie
    19. Svibanj 2019. 20:06

https://vitamini.hr/blog/vitaminoteka/omega-3-masne-kiseline-i-funkcija-mozga-5045/ evo cure mozda ce vam razjasniti neke nedoumice oko te Omege, ja sam isto guglala ko monkey 😂

PaulaPerkovic
    19. Svibanj 2019. 20:30

Julie

PaulaPerkovic

Kad ti je termin? 

Julie
    19. Svibanj 2019. 21:47

PaulaPerkovic

Julie

PaulaPerkovic

Kad ti je termin?

15.9 mi je termin

Angelina
    19. Svibanj 2019. 21:57

PaulaPerkovic

Ja isto mislim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.