Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    19. Svibanj 2019. 14:11

Okej, znači izdajalicu treba imati u pripremi. Ručna ili električna? Neka marka tipa Nuk ili Avent ili pak nema veze?

PatyDi
    19. Svibanj 2019. 14:15

I još jedno pitanje - di kupiti onu četku za čišćenje bočica? Nigdje ne mogu naći ili pak ne gledam dobro...

luce35
    19. Svibanj 2019. 14:16

Ja sam imala rucnu Avent, ali obzirom koliko sam se morala izdajati spasilo bi me da sam imala elektricnu

luce35
    19. Svibanj 2019. 14:18

DijMar

I još jedno pitanje - di kupiti onu četku za čišćenje bočica? Nigdje ne mogu naći ili pak ne gledam dobro…

https://www.konzum.hr/klik/#!/products/60079732/chicco-cetka-za-bocice

PatyDi
    19. Svibanj 2019. 14:21

luce35

DijMar

I još jedno pitanje - di kupiti onu četku za čišćenje bočica? Nigdje ne mogu naći ili pak ne gledam dobro…

https://www.konzum.hr/klik/#!/products/60079732/chicco-cetka-za-bocice

A valjda onda ima i u dućanima ak ima na netu...tnx :)

PaulaPerkovic
    19. Svibanj 2019. 14:45

DijMar

Okej, znači izdajalicu treba imati u pripremi. Ručna ili električna? Neka marka tipa Nuk ili Avent ili pak nema veze?

Ja sam imala nazalost isto rucnu a sad cu kupiti električnu bome.. Rula me bolila ko luda od te rucne 😂😂

PaulaPerkovic
    19. Svibanj 2019. 14:45

DijMar

Ja sam u pepcu kupila mislim da 17 kn kosta

PaulaPerkovic
    19. Svibanj 2019. 14:47

PaulaPerkovic

DijMar

Ja sam u pepcu kupila mislim da 17 kn kosta

PaulaPerkovic
    19. Svibanj 2019. 14:48

Ali ono sto me najvise spasilo s prvin djetetom je mamaroo njihaljka, to cu kupiti i za drugo dijete, savrsena stvar za grceve i uspavljivanje, pogotovo jer ja nisam htjela svoje dijete nositi i ucito ga na to i na to da lezim pored njega dok ga uspavljujem, ovo me spasilo🥰

luce35
    19. Svibanj 2019. 14:50

Elektricna Avent izdajalica je cca 1000 kn, vidim Nuk i neka meni nepoznata marka Zopa upola jeftinije 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.