Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PaulaPerkovic
    20. Svibanj 2019. 14:45

Sretnaa godisnjica 🥰😍

Joj mene taj dio uredivanja toliko zivcira tako mi se to neda 😭😭😭

Julie
    20. Svibanj 2019. 14:54

PaulaPerkovic

Sretnaa godisnjica 🥰😍

Joj mene taj dio uredivanja toliko zivcira tako mi se to neda 😭😭😭

Ni meni, brijanje, feniranje i ostalo....mastam o nekom aparatu u koji ces uci i izaci za 10 min i bit ce sve obavljeno.... 😂🙈 Ja sam dobila Lumeu prestige ipl medutim brzo sam nakon toga ostala trudna pa ne radim tretmane ali kad rodim odmah se bacam na rjesavanje dlacica. 

Frajla
    20. Svibanj 2019. 15:11

Ja sam uzela neki mali šišač za bikini zonu, pa su manje sanse da se porezem kad masem na sljepo 😆
    Nije bas na nulu da ide, al skroz je kratko, pa moue proci

PatyDi
    20. Svibanj 2019. 15:17

Kako sam ja ljuta!!! 🤬🤬🤬 
    Danas mi je na kontroli spomenula gin, da je prije 2 tjedna na uzv mozda vidjela neku cisticu na plucima kod bebe pa mi je dala uputnicu za Pulu da oni jos tamo vide jel je ili ne! A prosli tj sam bila kod privatne koju sam jako nahvalila i ona nije rekla nis...a da sam to znala tada, spomenula bih joj da obrati pozornost... vjerujem da je sve okej, jer bi mi ova rekla prosli tjedan, ali sam ljuta jer mi nije to odmah spomenula 😤

• renata.koscec
    20. Svibanj 2019. 15:18

Hvala na cestitkama cure 😘

Julie
    20. Svibanj 2019. 15:43

DijMar

Kako sam ja ljuta!!! 🤬🤬🤬
    Danas mi je na kontroli spomenula gin, da je prije 2 tjedna na uzv mozda vidjela neku cisticu na plucima kod bebe pa mi je dala uputnicu za Pulu da oni jos tamo vide jel je ili ne! A prosli tj sam bila kod privatne koju sam jako nahvalila i ona nije rekla nis…a da sam to znala tada, spomenula bih joj da obrati pozornost… vjerujem da je sve okej, jer bi mi ova rekla prosli tjedan, ali sam ljuta jer mi nije to odmah spomenula 😤

Zao mi je da si sad pod stresom. Nije mi jasno to nagadanje i da nije rekla odmah, a ova privatna mozda ima bolji uzv pa vidi da nema nicega. Jel moguce i to?

20. Svibanj 2019. 15:46

Da vam se javim bila sam na pregledu, bebac raste sada ima 1000grama 🤗 dok nisam dosla na red za uzv lupala je kad sam usla unutra ona je odlucila spavati i nakon kontrole nastavila s lupanjem, tako da me malo i zaje 😂
    Renata sretna ti godisnjica braka
    Vidim muku mucite s brijanjem pa i ja 😂😂😂 ja vec odavno nista nevdim od trbuha, mislim da cu nakon poroda pustiti sumu striborovu i do daljnjeg me nece zanimati kakvo je stanje dole jer ovo je iscrpljujuce 😂

Julie
    20. Svibanj 2019. 16:34

ayla

Da vam se javim bila sam na pregledu, bebac raste sada ima 1000grama 🤗 dok nisam dosla na red za uzv lupala je kad sam usla unutra ona je odlucila spavati i nakon kontrole nastavila s lupanjem, tako da me malo i zaje 😂
    Renata sretna ti godisnjica braka
    Vidim muku mucite s brijanjem pa i ja 😂😂😂 ja vec odavno nista nevdim od trbuha, mislim da cu nakon poroda pustiti sumu striborovu i do daljnjeg me nece zanimati kakvo je stanje dole jer ovo je iscrpljujuce 😂

Opaaaaa, prva kilica je tu 🤩 bravo 

20. Svibanj 2019. 16:40

Bas sefica, ja jos muza povela da vidi to cudo sta lupa 0-24 i neda mi spavati, a ona lipo zaspala.. Al od svega najbitnije da je sve ok, meni srce na mistu ☺️☺️ 

PatyDi
    20. Svibanj 2019. 16:50

Julie

DijMar

Kako sam ja ljuta!!! 🤬🤬🤬
    Danas mi je na kontroli spomenula gin, da je prije 2 tjedna na uzv mozda vidjela neku cisticu na plucima kod bebe pa mi je dala uputnicu za Pulu da oni jos tamo vide jel je ili ne! A prosli tj sam bila kod privatne koju sam jako nahvalila i ona nije rekla nis…a da sam to znala tada, spomenula bih joj da obrati pozornost… vjerujem da je sve okej, jer bi mi ova rekla prosli tjedan, ali sam ljuta jer mi nije to odmah spomenula 😤

Zao mi je da si sad pod stresom. Nije mi jasno to nagadanje i da nije rekla odmah, a ova privatna mozda ima bolji uzv pa vidi da nema nicega. Jel moguce i to?

Moguce je da ima bolji uzv i da se vise potrudi...sutra cu dobiti termin za Pu pa cu vidjeti tamo. Jer je privatnica rekla da ono sta ona potpise stoji iza toga da ne bi bilo kasnije nekih problema pa da je pitamo di je gledala, tako da vjerujem kako je ipak sve okej 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.