Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    20. Svibanj 2019. 11:24

Kako god se namjestimo i okrenemo nema nam kvalitetnog sna jos barem godinu dana 😂.
    Ja smisljam sto cu za rucak danas a sva sam napeta i uzbudjena zbog pregleda popodne. Vrijeme kao da stoji 🙄

PaulaPerkovic
    20. Svibanj 2019. 11:58

luce35

Jutro, budna sam od 4, nakon wc-a nisam uspila zaspat. Sve se mislim vratit u krevet kad ispratim muza i dijete. Kisa neumorno pada, bas bezvezan pocetak tjedna 🙄

Joj to se isto i meni danas desilo, nikako zaspat vose do 6😭

PaulaPerkovic
    20. Svibanj 2019. 12:00

anemone

PaulaPerkovic

Ja sam bas prezadovoljna tom bolnicom, pogotovo sto su me vec nakon 2 dana pustili u prvoj trudnoci 😍

Nakon 2 dana?? Predobro 😁
    I ja se spremam na Merkur, samo pozitivna iskustva sam do sada čula, nadam se da će tako biti i nama 😊

Daa, nisam n ija mogla virovat bila sam odusevljena aa doktor koji me vodio u bolnici se zvao vladimir tako nesto, odlican jee, opet cu k njemu ici 

PaulaPerkovic
    20. Svibanj 2019. 12:01

luce35

Kako god se namjestimo i okrenemo nema nam kvalitetnog sna jos barem godinu dana 😂.
    Ja smisljam sto cu za rucak danas a sva sam napeta i uzbudjena zbog pregleda popodne. Vrijeme kao da stoji 🙄

I duže 😂😂😂

PaulaPerkovic
    20. Svibanj 2019. 12:02

Meni se muzicc danas konscno vraca s terena i zs rucsk mi je zazelio gulas na zlicu s graskom i krumpirom unutraa pa cu ja too :)) 

PatyDi
    20. Svibanj 2019. 12:57

luce35

Muke po depilaciji se jutros zakuhtavaju a stomak se tek nesto malo povecao. Sto li ce bit do kraja 🤣🤣🤣

Ja sam jucer mucila s tim hehe, ajde do gore je okej, al onaj dio kritican ne ide vise tako lako 🤣

Julie
    20. Svibanj 2019. 13:01

Ciao curke.....evo ja bila jutros na kavi sa frendicom i otisla do ducana kad me doma sustigao umor, opet se vracam na to da moram popodne odspavati sat vremena. Sad cu skuhati paradajz juhicu i napraviti pileci saft sa tjesteninom. 
    Onda u setnju sa pesekima i malo opet odmoriti i spremiti se za tecaj poslijepodne.
    Luce sretno na pregledu danas.

• renata.koscec
    20. Svibanj 2019. 13:21

Ja se umorila samo sto sam.odnijela na posao doznake i doala kuci. Imam bolonjez od jucer, samo sam skuhala spagete i napravila salatu, pojela, skinula ves i sad odmor do 4, kad idem po malu u vrtic. Buduci da je opet pocelo puhati ko ludo, mislim da necemo nikud van poslije. Danas je meni i mm godisnjica braka, mm radi nocnu pa nema nekog posebnog slavlja.

• Pikulica19
    20. Svibanj 2019. 13:40

renata.koscec

Ja se umorila samo sto sam.odnijela na posao doznake i doala kuci. Imam bolonjez od jucer, samo sam skuhala spagete i napravila salatu, pojela, skinula ves i sad odmor do 4, kad idem po malu u vrtic. Buduci da je opet pocelo puhati ko ludo, mislim da necemo nikud van poslije. Danas je meni i mm godisnjica braka, mm radi nocnu pa nema nekog posebnog slavlja.

Sretna vam godisnjica braka i sve najbolje da se samo pazite i mazite 🥰

Julie
    20. Svibanj 2019. 13:52

I ja se pridruzujem cestikama ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.