Kako god se namjestimo i okrenemo nema nam kvalitetnog sna jos barem godinu dana 😂.
Ja smisljam sto cu za rucak danas a sva sam napeta i uzbudjena zbog pregleda popodne. Vrijeme kao da stoji 🙄
Jutro, budna sam od 4, nakon wc-a nisam uspila zaspat. Sve se mislim vratit u krevet kad ispratim muza i dijete. Kisa neumorno pada, bas bezvezan pocetak tjedna 🙄
Joj to se isto i meni danas desilo, nikako zaspat vose do 6😭
Ja sam bas prezadovoljna tom bolnicom, pogotovo sto su me vec nakon 2 dana pustili u prvoj trudnoci 😍
Nakon 2 dana?? Predobro 😁
I ja se spremam na Merkur, samo pozitivna iskustva sam do sada čula, nadam se da će tako biti i nama 😊
Daa, nisam n ija mogla virovat bila sam odusevljena aa doktor koji me vodio u bolnici se zvao vladimir tako nesto, odlican jee, opet cu k njemu ici
Kako god se namjestimo i okrenemo nema nam kvalitetnog sna jos barem godinu dana 😂.
Ja smisljam sto cu za rucak danas a sva sam napeta i uzbudjena zbog pregleda popodne. Vrijeme kao da stoji 🙄
I duže 😂😂😂
Meni se muzicc danas konscno vraca s terena i zs rucsk mi je zazelio gulas na zlicu s graskom i krumpirom unutraa pa cu ja too :))
Muke po depilaciji se jutros zakuhtavaju a stomak se tek nesto malo povecao. Sto li ce bit do kraja 🤣🤣🤣
Ja sam jucer mucila s tim hehe, ajde do gore je okej, al onaj dio kritican ne ide vise tako lako 🤣
Ciao curke.....evo ja bila jutros na kavi sa frendicom i otisla do ducana kad me doma sustigao umor, opet se vracam na to da moram popodne odspavati sat vremena. Sad cu skuhati paradajz juhicu i napraviti pileci saft sa tjesteninom.
Onda u setnju sa pesekima i malo opet odmoriti i spremiti se za tecaj poslijepodne.
Luce sretno na pregledu danas.
Ja se umorila samo sto sam.odnijela na posao doznake i doala kuci. Imam bolonjez od jucer, samo sam skuhala spagete i napravila salatu, pojela, skinula ves i sad odmor do 4, kad idem po malu u vrtic. Buduci da je opet pocelo puhati ko ludo, mislim da necemo nikud van poslije. Danas je meni i mm godisnjica braka, mm radi nocnu pa nema nekog posebnog slavlja.
Ja se umorila samo sto sam.odnijela na posao doznake i doala kuci. Imam bolonjez od jucer, samo sam skuhala spagete i napravila salatu, pojela, skinula ves i sad odmor do 4, kad idem po malu u vrtic. Buduci da je opet pocelo puhati ko ludo, mislim da necemo nikud van poslije. Danas je meni i mm godisnjica braka, mm radi nocnu pa nema nekog posebnog slavlja.
Sretna vam godisnjica braka i sve najbolje da se samo pazite i mazite 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji