Muke po depilaciji se jutros zakuhtavaju a stomak se tek nesto malo povecao. Sto li ce bit do kraja 🤣🤣🤣
Ja sam jucer mucila s tim hehe, ajde do gore je okej, al onaj dio kritican ne ide vise tako lako 🤣
Ciao curke.....evo ja bila jutros na kavi sa frendicom i otisla do ducana kad me doma sustigao umor, opet se vracam na to da moram popodne odspavati sat vremena. Sad cu skuhati paradajz juhicu i napraviti pileci saft sa tjesteninom.
Onda u setnju sa pesekima i malo opet odmoriti i spremiti se za tecaj poslijepodne.
Luce sretno na pregledu danas.
Ja se umorila samo sto sam.odnijela na posao doznake i doala kuci. Imam bolonjez od jucer, samo sam skuhala spagete i napravila salatu, pojela, skinula ves i sad odmor do 4, kad idem po malu u vrtic. Buduci da je opet pocelo puhati ko ludo, mislim da necemo nikud van poslije. Danas je meni i mm godisnjica braka, mm radi nocnu pa nema nekog posebnog slavlja.
Ja se umorila samo sto sam.odnijela na posao doznake i doala kuci. Imam bolonjez od jucer, samo sam skuhala spagete i napravila salatu, pojela, skinula ves i sad odmor do 4, kad idem po malu u vrtic. Buduci da je opet pocelo puhati ko ludo, mislim da necemo nikud van poslije. Danas je meni i mm godisnjica braka, mm radi nocnu pa nema nekog posebnog slavlja.
Sretna vam godisnjica braka i sve najbolje da se samo pazite i mazite 🥰
Sretnaa godisnjica 🥰😍
Joj mene taj dio uredivanja toliko zivcira tako mi se to neda 😭😭😭
Sretnaa godisnjica 🥰😍
Joj mene taj dio uredivanja toliko zivcira tako mi se to neda 😭😭😭
Ni meni, brijanje, feniranje i ostalo....mastam o nekom aparatu u koji ces uci i izaci za 10 min i bit ce sve obavljeno.... 😂🙈 Ja sam dobila Lumeu prestige ipl medutim brzo sam nakon toga ostala trudna pa ne radim tretmane ali kad rodim odmah se bacam na rjesavanje dlacica.
Ja sam uzela neki mali šišač za bikini zonu, pa su manje sanse da se porezem kad masem na sljepo 😆
Nije bas na nulu da ide, al skroz je kratko, pa moue proci
Kako sam ja ljuta!!! 🤬🤬🤬
Danas mi je na kontroli spomenula gin, da je prije 2 tjedna na uzv mozda vidjela neku cisticu na plucima kod bebe pa mi je dala uputnicu za Pulu da oni jos tamo vide jel je ili ne! A prosli tj sam bila kod privatne koju sam jako nahvalila i ona nije rekla nis...a da sam to znala tada, spomenula bih joj da obrati pozornost... vjerujem da je sve okej, jer bi mi ova rekla prosli tjedan, ali sam ljuta jer mi nije to odmah spomenula 😤
Sortiraj odgovore
Najstariji