Da se i ja javim malo 😂 tmuran vikend pa i ja, vidim pricate o bocicama i izdajalicama, ja uopce nezz ocu li uzimati izdajalicu najrade nebi, kad rodim vidit cu oce li mi trebati ili ne, a bocicu uopce nemam pojma kakvu bi trebala uzeti 🙈🙈 totalno sam neinformirana 😑
Ja sam bocice kupila dr brown odlicne su bile pogotovo za grceve, te cu i sad al samo 2 ker se nadam dojenju
Meni je mama kupila u prosloj trudnoci izdajalicu dok sam bila u rodilistu kad smo vidili da imam dosta mlijeka tako ds zasto ne, lako se ode kupiti
Koliko dodu od dr brown i di ih se moze naci?
Moze ih se naci u svom baby ducanima i ljekarnama
Najvise se isplati u babycentru 2 zajedno kad se kupi su 120 ili 140 kn a jedna pojedinacno je 80 kn
Paula tnx na odgovorima, tako sam nesto i mislila da ces napisati i zbog toga sam odlucila da ju necu uzeti, spremila si mi 2500 kn u dzep 😂 to mi je fakat previse novca za tu i tamo polegnuti dijete, ne bi bas da spava u tome pa eto, ali tebi je vidim dobro posluzilo jedino opet samo do 6 mj 😕
Renata svaka cast. Ja svojeg planiram dojiti do godine dana ukoliko budem imala mlijeka, kasnije jedu sve i nema potreba da mi nalaci i grize siseke, od frendova mala je isto dugo sisala tj kasnije se vise zabavljala sa maminom sisom nego kaj je jela i tak ju je znala ugrist puno puta i ova vrisne a mala udri u smijeh 😂🙈 a sto se pak bocica tice ja sam uzela jednu malu (120ml) od dr. Browna i ona je anticolic za caj ili vodu pa cemo vidjeti kad rodim ako necu moci dojiti kupit cu ih jos.
Znam da smo već tipkale o tome, al eto, neke teme će se ponoviti više puta za one koje ne paze na satu
Smijemo li uzimati bilo koju omegu3? Ja kad u ljekarnama (a pitala sam u nekoliko) pitam za omegu3 natal, me samo blijedo gledaju...ne želim više uzimati dodatke vitamina u obliku tableta (željezo ionako moram posebno) jer se stvarno trudim unositi sa hranom dosta toga, ali omegu moram pa bih samo to posebno uzela. Rečeno mi je od strane jedne ljekarnice da možemo uzeti i obične omega3, samo da vidim od koje ribe su...
Znam da smo već tipkale o tome, al eto, neke teme će se ponoviti više puta za one koje ne paze na satu
Smijemo li uzimati bilo koju omegu3? Ja kad u ljekarnama (a pitala sam u nekoliko) pitam za omegu3 natal, me samo blijedo gledaju…ne želim više uzimati dodatke vitamina u obliku tableta (željezo ionako moram posebno) jer se stvarno trudim unositi sa hranom dosta toga, ali omegu moram pa bih samo to posebno uzela. Rečeno mi je od strane jedne ljekarnice da možemo uzeti i obične omega3, samo da vidim od koje ribe su…
Ja sam uzela cisti dha od Natural Wealtha ima ga 100mg pa pijem dvije dnevno
Smijemo li uzimati bilo koju omegu3? Ja kad u ljekarnama (a pitala sam u nekoliko) pitam za omegu3 natal, me samo blijedo gledaju…ne želim više uzimati dodatke vitamina u obliku tableta (željezo ionako moram posebno) jer se stvarno trudim unositi sa hranom dosta toga, ali omegu moram pa bih samo to posebno uzela. Rečeno mi je od strane jedne ljekarnice da možemo uzeti i obične omega3, samo da vidim od koje ribe su…
E vidiš, ova meni jučer kaže da u tom od N. W. ne piše od koje je ribe pa je možda bolje uzet Solgarov jer je od lososa. Sad ne znam jel to neka promocija ili je stvarno tako, ali imam još par dana da odlučim dok ne potrošim ove Prenatal, pa nikako da odvagnem...
Drage, imam pitanje. Trudna sam 14 tjedana. Sinoc sam primijetila da mi grudi nisu vise nabujale i bolne na dodir, kao da su splasnule. Jutros sam se osjecala skroz cudno, kao da je sve prestalo. Strasno sam se uplasila i otisla na hitnu. Srce kuca, beba je aktivna, doktor ne vidi nikakav razlog za brigu. Ali ja nikako da se smirim. Jel moguce da simptomi trudnoce samo tako nestanu? Molim vas ako itko ima slicno iskustvo, javite. Hvala 😀
I mene su samo odjednom prestale boljeti grudi, taman kad sam bila oko 3 i pol mjeseca trudna. Nisu splasnule doduše, samo su nastavile rasti od onda. Ali puno "simptoma" trudnoće se promijeni u drugom tromjesečju kojem si ti blizu pa se možda o tome radi. Ja se na mahove nisam uopće osjećala trudno. Ja sam prošla 22. tjedan sada i tek mi je trbuh nedavno iskočio tako da osim većih cica i nisam imala druge "simptome" dosta dugo. Bitno je da srce kuca i beba se razvija, diši duboko i nemoj razmišljati crno.
Ja makar moram priznat da i mene svako toliko obuzme neko tmurno raspoloženje pa mi kroz glavu prolaze najcrnji scenariji i loše stvari, isplačem se i utješi me samo pomisao da će sve biti točno onako kako treba i da mi ionako ne možemo ništa oko toga napraviti, zato se možemo i opustiti.
Imate i vi cure s time problema i kako se borite protiv tih crnih misli?
E vidiš, ova meni jučer kaže da u tom od N. W. ne piše od koje je ribe pa je možda bolje uzet Solgarov jer je od lososa. Sad ne znam jel to neka promocija ili je stvarno tako, ali imam još par dana da odlučim dok ne potrošim ove Prenatal, pa nikako da odvagnem…
Pise da je od tune
Ja isto imam uvjek neke crne misli i bas budem u k u vezi toga i vodim se sada s onim ako beba lupa znaci da je sve dobro, jutros sam se digla sve normalno, popila bjelu kavu i pojla dvi snjite kruha i poslje si umislim da mi curi plodna voda i cjeli dan mi u k srecom sutra idem na uzv pa cu znat, da nejdem jos na uzv najvjerojatnije bi otisla na hitnu i s tim da mi dns jos cjeli dan mucno i zgaravica me pati sad pijem mineralnu i malo je popustilo, al raspolozenje je na nuli.. uzas, jedva cekam da svane sutrašnji dan da mogu viditi bebu..
Sortiraj odgovore
Najstariji