Ja sam bas prezadovoljna tom bolnicom, pogotovo sto su me vec nakon 2 dana pustili u prvoj trudnoci 😍
Nadam se da cu biti i ja
Ja sam bas prezadovoljna tom bolnicom, pogotovo sto su me vec nakon 2 dana pustili u prvoj trudnoci 😍
Nadam se da cu biti i ja
Ma vjerujem da oces frendics i ja smo tamo skupa radale oba dvi bile prezadovoljnee, ja sam rodila u 6i 55 ujutro i 2 sata sam potom ležala i povracaala od gladi hahaha sli tad tih 2 sata nskon poroda ne smijes nista osim lezati i donijeli su mi iznimno za mene hranu ksd su me smjestili u sobu iako nissm imsla vise snage ni jest osim zrne kore kruva haha i naspavala sam se fino nakon toga oko 12 su mi rekli da in je zao sto me bude al ds mi je beba jako gladna haahah super su mi bili i ljubazni i dragi bas sam odusevljena
A predanost doktora velika i sestara naravno iako su bile jos 4 zene koje su radale u vremenu kad i jaa
Jutro, budna sam od 4, nakon wc-a nisam uspila zaspat. Sve se mislim vratit u krevet kad ispratim muza i dijete. Kisa neumorno pada, bas bezvezan pocetak tjedna 🙄
Znam da smo već tipkale o tome, al eto, neke teme će se ponoviti više puta za one koje ne paze na satu
Smijemo li uzimati bilo koju omegu3? Ja kad u ljekarnama (a pitala sam u nekoliko) pitam za omegu3 natal, me samo blijedo gledaju…ne želim više uzimati dodatke vitamina u obliku tableta (željezo ionako moram posebno) jer se stvarno trudim unositi sa hranom dosta toga, ali omegu moram pa bih samo to posebno uzela. Rečeno mi je od strane jedne ljekarnice da možemo uzeti i obične omega3, samo da vidim od koje ribe su…
Imas od natural weltha, omega 3 natal, bas za trudnice i dojilje. Uzima se dvije na dan. Dodje 82kn, bas sam jucer kupila
Nakon 2 dana?? Predobro 😁
I ja se spremam na Merkur, samo pozitivna iskustva sam do sada čula, nadam se da će tako biti i nama 😊
Muke po depilaciji se jutros zakuhtavaju a stomak se tek nesto malo povecao. Sto li ce bit do kraja 🤣🤣🤣
Znam da smo već tipkale o tome, al eto, neke teme će se ponoviti više puta za one koje ne paze na satu
Smijemo li uzimati bilo koju omegu3? Ja kad u ljekarnama (a pitala sam u nekoliko) pitam za omegu3 natal, me samo blijedo gledaju…ne želim više uzimati dodatke vitamina u obliku tableta (željezo ionako moram posebno) jer se stvarno trudim unositi sa hranom dosta toga, ali omegu moram pa bih samo to posebno uzela. Rečeno mi je od strane jedne ljekarnice da možemo uzeti i obične omega3, samo da vidim od koje ribe su…
Imas od natural weltha, omega 3 natal, bas za trudnice i dojilje. Uzima se dvije na dan. Dodje 82kn, bas sam jucer kupila
Da, znam, to i trazim, ali za sad ovdje nema u ljekarnama. Pogledat cu jos u kojoj
Jutro curke! Jeste se naspavale uz ovaj divni mjesec? Mm je nocas bio ko trudnica, vilenjao je pola noci i komiran otisao na posao, a ja sam se budila ko budala, ali sam uspijevala zaspati. Vise ne znam kako da spavam, kad lezim na bokovima, boli me to rebro ili sta je to vec (kad kao nije nista), a kad legnem na leđa, bole me leđa. Najbolje da lebdim🥴
Probaj si podbaciti trudnicki jastuk iza leda, pa onda onak da budes nekak polubocno 😂
Ja sam tak taj jastuk drzala na sred kreveta, pa kad se okrenem prema njemu zagrlom ga, a kad sam na drugu stranu onda se leđima naslonim
Oliver mi je lose spavo, pa to onda znaci da se ni ja nisam naspavala 😭
Sortiraj odgovore
Najstariji