Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamika99
    20. Svibanj 2019. 17:22

DijMar

Julie

DijMar

Kako sam ja ljuta!!! 🤬🤬🤬
    Danas mi je na kontroli spomenula gin, da je prije 2 tjedna na uzv mozda vidjela neku cisticu na plucima kod bebe pa mi je dala uputnicu za Pulu da oni jos tamo vide jel je ili ne! A prosli tj sam bila kod privatne koju sam jako nahvalila i ona nije rekla nis…a da sam to znala tada, spomenula bih joj da obrati pozornost… vjerujem da je sve okej, jer bi mi ova rekla prosli tjedan, ali sam ljuta jer mi nije to odmah spomenula 😤

Zao mi je da si sad pod stresom. Nije mi jasno to nagadanje i da nije rekla odmah, a ova privatna mozda ima bolji uzv pa vidi da nema nicega. Jel moguce i to?

Moguce je da ima bolji uzv i da se vise potrudi…sutra cu dobiti termin za Pu pa cu vidjeti tamo. Jer je privatnica rekla da ono sta ona potpise stoji iza toga da ne bi bilo kasnije nekih problema pa da je pitamo di je gledala, tako da vjerujem kako je ipak sve okej 🤔

Nadam se da jeste sve ok, ali potpuno te razumem, to nagađanje i to da ne kaže odmah nego za dva tjedna, nikako mi ne ide u glavu, pa što onda nije rekla?? Ali stvarno verujem da je ok jer bi primetila nešto i ova druga...
    Inače, mene dugo nije bilo, gužva neka stalno pa eto malo da se javim :)

U četvrtak na pregled pa se već lagano psihički pripremam za depiliranje :) Cure, vi koje niste blizu mora, planirate li na more i kad? Ja u prošloj trudnoći nisam išla, termin mi bio 19.9.(rodila 9.9.), bila sam već ogromna a i puno posla kući... sad smo mislili ići u Grčku, ali najranije početkom 7. meseca jer muž ima obaveza na faksu do tad... Baš bih išla, kampirali bi kao i do sad, ali jedino čega se bojim je kako ću podneti put... sad sam 18 tjedana, znači bit ću nekih 25, već sam i zaboravila kako sam se osećala u tom periodu i da li mi je bilo do nekih dužih putovanja... do tamo nam treba cca 900km, ali bismo usput prespavali u nekom hotelčiću u makedoniji najverovatnije, i do sad smo uvek sporo putovali, često pravimo pauze i prespavamo usput jer nam nije bitno koliko brzo ćemo stići, nego volimo uživati u putu... ne znam šta vi mislite, cure koje ste cca 25 tjedana, kako se osećate, jel biste išle na takav put? :)

luce35
    20. Svibanj 2019. 17:56

Evo i mene s pregleda, sve ok ide svojim tokom, bebica je koji dan veca. Napokon sam odahnila jer ne osjetim jos bebu. I dr mi kaze da je rano za osjetit, da cesto zene zamjene probavu i da vec s 15 tjedana budu uvjerene da su osjetile i nek ne brinem. Zvrk se okrece, to je najvaznije 😍

Frajla
    20. Svibanj 2019. 18:11

Mamika99

DijMar

Julie

DijMar

Kako sam ja ljuta!!! 🤬🤬🤬
    Danas mi je na kontroli spomenula gin, da je prije 2 tjedna na uzv mozda vidjela neku cisticu na plucima kod bebe pa mi je dala uputnicu za Pulu da oni jos tamo vide jel je ili ne! A prosli tj sam bila kod privatne koju sam jako nahvalila i ona nije rekla nis…a da sam to znala tada, spomenula bih joj da obrati pozornost… vjerujem da je sve okej, jer bi mi ova rekla prosli tjedan, ali sam ljuta jer mi nije to odmah spomenula 😤

Zao mi je da si sad pod stresom. Nije mi jasno to nagadanje i da nije rekla odmah, a ova privatna mozda ima bolji uzv pa vidi da nema nicega. Jel moguce i to?

Moguce je da ima bolji uzv i da se vise potrudi…sutra cu dobiti termin za Pu pa cu vidjeti tamo. Jer je privatnica rekla da ono sta ona potpise stoji iza toga da ne bi bilo kasnije nekih problema pa da je pitamo di je gledala, tako da vjerujem kako je ipak sve okej 🤔

Nadam se da jeste sve ok, ali potpuno te razumem, to nagađanje i to da ne kaže odmah nego za dva tjedna, nikako mi ne ide u glavu, pa što onda nije rekla?? Ali stvarno verujem da je ok jer bi primetila nešto i ova druga…
    Inače, mene dugo nije bilo, gužva neka stalno pa eto malo da se javim :)

U četvrtak na pregled pa se već lagano psihički pripremam za depiliranje :) Cure, vi koje niste blizu mora, planirate li na more i kad? Ja u prošloj trudnoći nisam išla, termin mi bio 19.9.(rodila 9.9.), bila sam već ogromna a i puno posla kući… sad smo mislili ići u Grčku, ali najranije početkom 7. meseca jer muž ima obaveza na faksu do tad… Baš bih išla, kampirali bi kao i do sad, ali jedino čega se bojim je kako ću podneti put… sad sam 18 tjedana, znači bit ću nekih 25, već sam i zaboravila kako sam se osećala u tom periodu i da li mi je bilo do nekih dužih putovanja… do tamo nam treba cca 900km, ali bismo usput prespavali u nekom hotelčiću u makedoniji najverovatnije, i do sad smo uvek sporo putovali, često pravimo pauze i prespavamo usput jer nam nije bitno koliko brzo ćemo stići, nego volimo uživati u putu… ne znam šta vi mislite, cure koje ste cca 25 tjedana, kako se osećate, jel biste išle na takav put? :)

Na more planiram pocetkom 9 mj, termin mi je tek 20.10.
    Ali bome na toliki put bi isla jedino avionom
    I za more smo gledali da nije nesto daleko

Frajla
    20. Svibanj 2019. 18:13

Renata sretna godisnjica
    Cure bas mi je drago sto je sve ok na oregledima 
    DijMar drzim fige da je sve ok, mozda je i bila neka cistica, pa nestala, a mozda je nije ni bilo. Užasno  glupo od tvoje dr sto ti nije rekla,  za to nema opravdanja

luce35
    20. Svibanj 2019. 18:41

Ja isto jedva cekam kupanje, imam 5-6 minuta voznje do plaze al kakvo je vrijeme bojim se da necu tako skoro otvoriti sezonu. Lani smo se dijete i ja kupali 01.05, tata nam je zimogrozan pa on ceka 8 mjesec za smocit se. Ide s nama al kao cuvar stvari 🤣🤣

• Pikulica19
    20. Svibanj 2019. 18:54

Frajla jel bebuska tak napredna ili si se zeznula mozda za mjesec?
    Vjeruj mi da sam se nakon toga ja zamislila i pomislila da sam ja krivo izracunala.... 🤣🤣🤣
    S obzirom kako je trudnoca krenula ne zelim izazivat 👹, iako mi je termin u 11.mj.
    Bome sam se i zasitila mora svake godine, pa smo 8. mj mislili u Pariz i London, ali još draže ce nam biti iduće godine na proljeće ili ljeto u troje lijepo 👶👦👧🥰

Frajla
    20. Svibanj 2019. 19:07

Pikulica19

Frajla jel bebuska tak napredna ili si se zeznula mozda za mjesec?
    Vjeruj mi da sam se nakon toga ja zamislila i pomislila da sam ja krivo izracunala…. 🤣🤣🤣
    S obzirom kako je trudnoca krenula ne zelim izazivat 👹, iako mi je termin u 11.mj.
    Bome sam se i zasitila mora svake godine, pa smo 8. mj mislili u Pariz i London, ali još draže ce nam biti iduće godine na proljeće ili ljeto u troje lijepo 👶👦👧🥰

Ma da, samo sam mjesec dana promasila 😂
    Vjerojatno nebi isli ove godine da mali toliko ne obozava kupanje, jer mi je zapravo cilj ustediti sto vise godisnjeg da imam za iza porodiljnog

PatyDi
    20. Svibanj 2019. 19:38

Tko zna kad ćemo na plažu ove godine...evo bliži se kraj svibnja, a hladno je i kišovito ko u kasnu jesen...planirala sam prvo laganini sunčanje sad u proljeće kao i svake godine, prije nego mi se more dovoljno zgrije, ali niš od toga
    Hm putovanje na tako dalje relacije možda...ovisi kako se osjeća tko. Ja sam do sad išla najdalje 360 km autom, do mojih, nekad vozila sama nekad išao i moj dragi, ali sam stajala svakih sat do sat i pol na pišanac i da se protegnem, a još ni nisam s trudnoćom toliko daleko. Planiram najkasnije početkom 8.mj opet do njih i onda ostati tamo, a bit ću tada punih 7 mj, no opet, nije to toliko daleko kao što neke od vas planiraju...ali do mora, ako idete tu negdje bliže, zašto ne? Evo npr. Istra vam je najbliže

20. Svibanj 2019. 20:37

Zeniceeee ja sam sva jadnaaa. Danas naporan dan bio od jutra nisam stigla bas odmoriti i mislim da je i to i umor i vrijeme i cijeli dan glava boli. Popila jedan lupocet oko 15h i nije me prosla glava. Sad mw pocelo boljeti uredno onako kako me prije znalo uhvatiti prije nego sam zavrsavala na hitnoj od bolova i ja sam se uplasila i popila sam jos 1 paracetamol od 400 sada i molim bogaaa da me prodje jer mi je zbilja lose postalo i sto je jos gore jakooo se lose osjecam zbog tableta i bebe.. Nadam se da joj nece to nastetiti jer si nebi oprostila to.. Bas sam u brizi sada.. 😕😢

20. Svibanj 2019. 20:54

DijMar kao sta cure kazu, da je sta vidla bi ginekologica kod koje si isla privatno, nemoj se puno opterecivati bit ce sve ok s bebicom 😘😘
    Curke dali je koja mozda bila u situaciji da ju boli s desne strane ajmo reci oko sljepog crijeva i vislje mene to boli, dns pitala dr on mi dao da izvadim crp i mokraću nalaz je dobar a men nije jasno zasto me boli, dali od rastezanja ili beba pogada u zivac sta li vec.. I nezz koja je pisala za putovanje moje misljenje ja nebi isla na tako dalek put i to jos autom u 25 tj ja vec duze vrijeme izbjegavam dugo sjedenje jer bas osjecam pritisak dolje ako dugo sjedim i jos mi sve utrne, al ako se ti dobro osjecas mozes.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.