Meni je izdajalica bila neophodna, vec u rodilistu sam se izdajala jer sam imala mlijeka za 3 bebe. Odmah su mi to savjetovali jer su mi se prsi prepunile i upalile. I koristila sam ju dok god sam dojila. Pokusavala sam bez nje vodeci se logikom sto manje izdajam manje ce se i stvarati mlijeka ali nije bilo tako. I imala sam peh sto mlijeko nije samo curilo kad bi se napunile prsi. Jastucici za dojenje mi nisu trebali
Ja se naravno nadam da ce sisati i to sto se mene tice barem do godine dana al opet pit ce cajeka pa hajde za to ce nam trebat bocica.. U najgorem slucaju uvijek mogu prodati ukoliko mi nebudu trebale. Ne sekiram se sto se tice toga.. Bilo bi mi i draze da sisa sto duze ali u danasnje vrijeme kako smo okruzene stresom velika mogucnost da izgubim mljeko… S obzirom na moju situaciju kako sam sama u svemu ovome i tko zna sta ce ovom mom past na pamet kad rodim jer ce onda biti tu u baranji pa da nebi dosao i pravio cirkuse i eto meni zla odma pod stresom i tko zna kako to moze utjecat na mene i proizvodnju mljeka..
Istina, tako je meni otac umro mali nije imao ni mj dana i izgubila mlijeko.. Strasno sts stres napravi ali ka sam znala se izdojiti i staviti u bocu pa nek muž hrani ili ako bi isla nesto obaviti pa baki ostavila na sat dva bo isto izdojila i u bocicu stavila a sa 5, 6 mj ti dijete ionako krene jesti dohranu pa mu mozes tad i vode i caja dati na bocicu isto
Jutros sam otisla kupiti hlace jer u nista vise ne stanem, trudnicke traperice su sve super skiny i to mi nije dolazilo u obzir pa sam nasla neke laganije u h&m. Taman dok zatopli cu ih nositi i onda napokon uskacem u haljinice
Meni je izdajalica bila neophodna, vec u rodilistu sam se izdajala jer sam imala mlijeka za 3 bebe. Odmah su mi to savjetovali jer su mi se prsi prepunile i upalile. I koristila sam ju dok god sam dojila. Pokusavala sam bez nje vodeci se logikom sto manje izdajam manje ce se i stvarati mlijeka ali nije bilo tako. I imala sam peh sto mlijeko nije samo curilo kad bi se napunile prsi. Jastucici za dojenje mi nisu trebali
Isto mi je tako bilo vec sam u rodilistu misla da ce mi se raspuknuti sve na prsima koliko je bilo prepunjeno mlijekom pa sam se bas morala izdajati
Jutros sam otisla kupiti hlace jer u nista vise ne stanem, trudnicke traperice su sve super skiny i to mi nije dolazilo u obzir pa sam nasla neke laganije u h&m. Taman dok zatopli cu ih nositi i onda napokon uskacem u haljinice
Ima i u lidlu dobrih ponuda, ja jos nista nisam kupila ugl nosim trenerke i haljine tako da sam jos dobra 😂😂
Okej, znači izdajalicu treba imati u pripremi. Ručna ili električna? Neka marka tipa Nuk ili Avent ili pak nema veze?
I još jedno pitanje - di kupiti onu četku za čišćenje bočica? Nigdje ne mogu naći ili pak ne gledam dobro...
Ja sam imala rucnu Avent, ali obzirom koliko sam se morala izdajati spasilo bi me da sam imala elektricnu
I još jedno pitanje - di kupiti onu četku za čišćenje bočica? Nigdje ne mogu naći ili pak ne gledam dobro…
https://www.konzum.hr/klik/#!/products/60079732/chicco-cetka-za-bocice
I još jedno pitanje - di kupiti onu četku za čišćenje bočica? Nigdje ne mogu naći ili pak ne gledam dobro…
https://www.konzum.hr/klik/#!/products/60079732/chicco-cetka-za-bocice
A valjda onda ima i u dućanima ak ima na netu...tnx :)
Sortiraj odgovore
Najstariji