Ako cete kupovati izdajalice dobije se bocica s njima 😉 pa imate bar za pocetak
Kad je zapravo potrebno izdajanje?
Kad osjetis puninu u grudima, bol kao da ce se raspuknuti onda.. Da se ne zacepe mliječni kanalici..
Ja se naravno nadam da ce sisati i to sto se mene tice barem do godine dana al opet pit ce cajeka pa hajde za to ce nam trebat bocica.. U najgorem slucaju uvijek mogu prodati ukoliko mi nebudu trebale. Ne sekiram se sto se tice toga.. Bilo bi mi i draze da sisa sto duze ali u danasnje vrijeme kako smo okruzene stresom velika mogucnost da izgubim mljeko... S obzirom na moju situaciju kako sam sama u svemu ovome i tko zna sta ce ovom mom past na pamet kad rodim jer ce onda biti tu u baranji pa da nebi dosao i pravio cirkuse i eto meni zla odma pod stresom i tko zna kako to moze utjecat na mene i proizvodnju mljeka..
Izdajalica nije nuzna
Kada osjetis prepunjenost treba malo izdvojiti, ali moze se i rukama. Ta prepunjenost je cesta u pocetku, iza skokova u razvoju i kad djete pocne jesti, pa smanji dojenje
Ja ju stvarno nisam puno koristila, ali tih par puta kad jesam stvarno neznam sta bi bez nje
Najvise sam zapravo tamo negdje s njegovih 8 mj kad smo veceru uveli, pa bi se izdajala kroz dan da skupim i onda bi mu u to svoje mlijeko zitarice umjesala za veceru
Meni je izdajalica bila neophodna, vec u rodilistu sam se izdajala jer sam imala mlijeka za 3 bebe. Odmah su mi to savjetovali jer su mi se prsi prepunile i upalile. I koristila sam ju dok god sam dojila. Pokusavala sam bez nje vodeci se logikom sto manje izdajam manje ce se i stvarati mlijeka ali nije bilo tako. I imala sam peh sto mlijeko nije samo curilo kad bi se napunile prsi. Jastucici za dojenje mi nisu trebali
Ja se naravno nadam da ce sisati i to sto se mene tice barem do godine dana al opet pit ce cajeka pa hajde za to ce nam trebat bocica.. U najgorem slucaju uvijek mogu prodati ukoliko mi nebudu trebale. Ne sekiram se sto se tice toga.. Bilo bi mi i draze da sisa sto duze ali u danasnje vrijeme kako smo okruzene stresom velika mogucnost da izgubim mljeko… S obzirom na moju situaciju kako sam sama u svemu ovome i tko zna sta ce ovom mom past na pamet kad rodim jer ce onda biti tu u baranji pa da nebi dosao i pravio cirkuse i eto meni zla odma pod stresom i tko zna kako to moze utjecat na mene i proizvodnju mljeka..
Istina, tako je meni otac umro mali nije imao ni mj dana i izgubila mlijeko.. Strasno sts stres napravi ali ka sam znala se izdojiti i staviti u bocu pa nek muž hrani ili ako bi isla nesto obaviti pa baki ostavila na sat dva bo isto izdojila i u bocicu stavila a sa 5, 6 mj ti dijete ionako krene jesti dohranu pa mu mozes tad i vode i caja dati na bocicu isto
Jutros sam otisla kupiti hlace jer u nista vise ne stanem, trudnicke traperice su sve super skiny i to mi nije dolazilo u obzir pa sam nasla neke laganije u h&m. Taman dok zatopli cu ih nositi i onda napokon uskacem u haljinice
Meni je izdajalica bila neophodna, vec u rodilistu sam se izdajala jer sam imala mlijeka za 3 bebe. Odmah su mi to savjetovali jer su mi se prsi prepunile i upalile. I koristila sam ju dok god sam dojila. Pokusavala sam bez nje vodeci se logikom sto manje izdajam manje ce se i stvarati mlijeka ali nije bilo tako. I imala sam peh sto mlijeko nije samo curilo kad bi se napunile prsi. Jastucici za dojenje mi nisu trebali
Isto mi je tako bilo vec sam u rodilistu misla da ce mi se raspuknuti sve na prsima koliko je bilo prepunjeno mlijekom pa sam se bas morala izdajati
Jutros sam otisla kupiti hlace jer u nista vise ne stanem, trudnicke traperice su sve super skiny i to mi nije dolazilo u obzir pa sam nasla neke laganije u h&m. Taman dok zatopli cu ih nositi i onda napokon uskacem u haljinice
Ima i u lidlu dobrih ponuda, ja jos nista nisam kupila ugl nosim trenerke i haljine tako da sam jos dobra 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji