Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    19. Svibanj 2019. 07:35

Jutro, vidim sve lijepo spavate, godi ovo sasavo vrijeme ako za nista drugo barem za snove 😀.

fritula
    19. Svibanj 2019. 09:06

Jutro, bome sam baš dobro spavala a čak je i mali produžio inače je budan do 7 i po.
    Pitanje je sad, kako provesti kišno jutro.

Julie
    19. Svibanj 2019. 09:18

Jutro svima.....evo ja nikako da ustanem, ništa mi se ne da. Dragi i ja zovemo restorane ne bi li otišli nekamo na ručak ali većinom sve puno krizmanicima i pričestima. Ne znam ni sto bi radila danas čitav dan..... hjooooj 😂🙈

Angelina
    19. Svibanj 2019. 09:28

Jutro 😊 
    I ne treba vam se nista dati, pa nedjelja je curke, ja se isto jos izlezavam 😁
    Mi cemo danas isto negdje na rucak, negdje ce valjda biti mjesta. I mozda na flora art, ovisi kakvo bude vrijeme

Frajla
    19. Svibanj 2019. 12:07

Ja imam dogovorenu kavu za popodne, nadam se da ce nas vrijeme ipak posluziti 
    Moj mali je budan od 7. Zapravo se probudio i ranije, nisam ni htjela pogledati na sat da se ne nazivciram, ali sam ga nekako uspila jos malo uspavati 
    S muzem sam na ratnoj nozi, ljuta ko ris 😡🤬

PaulaPerkovic
    19. Svibanj 2019. 12:09

Julie

Jutro svima…..evo ja nikako da ustanem, ništa mi se ne da. Dragi i ja zovemo restorane ne bi li otišli nekamo na ručak ali većinom sve puno krizmanicima i pričestima. Ne znam ni sto bi radila danas čitav dan….. hjooooj 😂🙈

Odite u Grana grill tamo vam je pdlico i vrhunski a vikendom ne primaju rezervscije tako da ce t eupast

19. Svibanj 2019. 12:18
    Jel koja koristi ovakve bocice?
    Jel koja koristi ovakve bocice?

zenice jel koja koristi ove bocice ja kupila dvije  jer su jeftine bile i poslje skuzim zasto su jeftine.. Ja sam htijela one sto imaju nastavak anti colic.. E sad mene zanima hoce biti i ove dobre za bebu.  Obje su mi 260 ml kontala za mljeko i jedna za caj i pise od 0+ e sad jel ja mogu samo poslje mjenjat gore dudu kako beba raste? 

Frajla
    19. Svibanj 2019. 12:28

Manich

zenice jel koja koristi ove bocice ja kupila dvije jer su jeftine bile i poslje skuzim zasto su jeftine.. Ja sam htijela one sto imaju nastavak anti colic.. E sad mene zanima hoce biti i ove dobre za bebu. Obje su mi 260 ml kontala za mljeko i jedna za caj i pise od 0+ e sad jel ja mogu samo poslje mjenjat gore dudu kako beba raste?

Mi koristimo tommee tippee..  Ovo ti svedno nisu bas bocice za malo djete, za male su zgodnije one od 150ml. Mislim, i na ovima je mala rupica, ali kad beba pije po 60, 90 ml i sl. Zgodnije je u manju bocu, jer ovu moras jako nagnuti. Mi smo sad na toj od 260, radim mu 210 vode+prah i to ispadne oko 240, a to je mjera koja ide od 6 mj. Dude (sisace) mozes nadokupiti u drugoj velicini. Samo pazi, jer anticoloc imaju posebne sisace, ne idu ovi obicni. Inace, sisaci su dosta skupi, oko 50 kn 2 kom, pa cure znaju iglom prosirivati rupice ili izbusiti jos jednu.

19. Svibanj 2019. 12:39

Frajla

Manich

zenice jel koja koristi ove bocice ja kupila dvije jer su jeftine bile i poslje skuzim zasto su jeftine.. Ja sam htijela one sto imaju nastavak anti colic.. E sad mene zanima hoce biti i ove dobre za bebu. Obje su mi 260 ml kontala za mljeko i jedna za caj i pise od 0+ e sad jel ja mogu samo poslje mjenjat gore dudu kako beba raste?

Mi koristimo tommee tippee.. Ovo ti svedno nisu bas bocice za malo djete, za male su zgodnije one od 150ml. Mislim, i na ovima je mala rupica, ali kad beba pije po 60, 90 ml i sl. Zgodnije je u manju bocu, jer ovu moras jako nagnuti. Mi smo sad na toj od 260, radim mu 210 vode+prah i to ispadne oko 240, a to je mjera koja ide od 6 mj. Dude (sisace) mozes nadokupiti u drugoj velicini. Samo pazi, jer anticoloc imaju posebne sisace, ne idu ovi obicni. Inace, sisaci su dosta skupi, oko 50 kn 2 kom, pa cure znaju iglom prosirivati rupice ili izbusiti jos jednu.

Ma ovo nisu anti colic zajebala sam se.. E jbg znaci trebala sam kupit manju.. Jos kontam dal da uzmem jednu ovu i jednu manju ma reko necu jer moja sestricna ima ovu velicinu bocice samo sto su njene anti colic.. Vidjet cu da mozda ovu jednu prodam i kupim onu manju.  Da kod nas su 44 kn dva nastavka za ove obicne. Nije mi to tak velika cijena al sam sad ljuta sto nisam ipak uzela manju jednu. Mozda odem zamjeniti.. 

PatyDi
    19. Svibanj 2019. 12:40

Ejla ekipice! I ovdje opet kisa 😤 vlaga velika 😠 znaci opet osudjena na zatvoreno...
    Nego, sluzbeno su kod mene pocele muke po brijanju intimnog podrucja 😫 za sada jos na pola vidim nesto,  nesto napipam, al mislim da cu uskoro samo pipati 😂 na manje ogledalo nis ne vidim, pa cu morati nabaviti ono sa povecalom 😅
    Vidim neke spikice o bocicama - ja cu za pocetak imati samo jednu. U slucaju dojenja mi nece ni trebati, a u slucaju adapt.ml. mi opet treba samo jedna, barem prvih 6 mj...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.