Moji su otisli u setnju i u park, pa se poslije nadjemo u west gateu. U nextu jos do sutra snizenje, idem vidjeti jos ponesto za malu.
Danas skuhala povrtnu juhu, ispekla meso, napravila rizu i zelenu salatu.
Malo sam pomela, oprala i objesila ves, oprala sanitarije i sad sam mrtva. Bas sam ko baba, brzo se umorim.
Slatko ili ne, moj je vec sad divljak 😂 Miruje kad sam ja aktivna, a lupa kad se naravno lijepo namjestim. Primjetila sam da se poceo i nocu mrdati kad se ja okrecem.
Anomaly, hm....ja sam radila 2 puta, ali razlika je 1000÷1! Znaci moja gin je napravila u 20.tj, trajalo je oko 45 min, radi zivahne bebe i samo je uspjela reci da je beba malo veca i da je sve u redu i ostalo je mjerila za sebe. Za tj dana sa 21.tt sam bila kod privatnice, oko sat vremena, naravno opet radi vrckave bebe, ali ona nije stala pricati - pokazala mi doslovno SVE na bebi! Fenomenalno! Bubrege, mozak, srce, jednjak, trbuh, naravno ruke, noge, guzu, kraljeznicu, kako guta, aortu i ostale zile, protok krvi....ma ono bas onak! Tako da ja jednostavno imam gin od malo rijeci i sve je treba pitati umjesto da sama kaze...
A nista zenice vidjet cemo onda u srijedu na pregledu sta ce reci doktorica.. I necu jesti nista slatko bolje da bude mirnija lako mi probudimo bebu i onako se obicno javlja cim legnem na ledja pa bi se mogla onda javiti i na uzv.
Boook curke! 🤗 Mi smo u svadbenom raspoloženju..
Ajme, odvikla sam se od visokih peta🙄🙄 Nosim pete, ali ne jako visoke za svaki dan…. Nego one babske visine🙈😂😂 Mislim da cu danas umrijeti dok ne dodemo doma… Ali rezervne ravne su u autu😝 Ne mogu vjerovati, inace uvijek izdrzim..
Danas se opet osjećam kao zena😂😂😂😂 Dok se svekar i svekrva prepiru, ja opalila selfie 😁 Dok nekog ulovim, slikam cijeli outfit…
Moze, moze.....lijepo se provedi 😊
Jutro, vidim sve lijepo spavate, godi ovo sasavo vrijeme ako za nista drugo barem za snove 😀.
Jutro, bome sam baš dobro spavala a čak je i mali produžio inače je budan do 7 i po.
Pitanje je sad, kako provesti kišno jutro.
Jutro svima.....evo ja nikako da ustanem, ništa mi se ne da. Dragi i ja zovemo restorane ne bi li otišli nekamo na ručak ali većinom sve puno krizmanicima i pričestima. Ne znam ni sto bi radila danas čitav dan..... hjooooj 😂🙈
Jutro 😊
I ne treba vam se nista dati, pa nedjelja je curke, ja se isto jos izlezavam 😁
Mi cemo danas isto negdje na rucak, negdje ce valjda biti mjesta. I mozda na flora art, ovisi kakvo bude vrijeme
Ja imam dogovorenu kavu za popodne, nadam se da ce nas vrijeme ipak posluziti
Moj mali je budan od 7. Zapravo se probudio i ranije, nisam ni htjela pogledati na sat da se ne nazivciram, ali sam ga nekako uspila jos malo uspavati
S muzem sam na ratnoj nozi, ljuta ko ris 😡🤬
Sortiraj odgovore
Najstariji