Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelina
    18. Svibanj 2019. 11:42

anemone

Angelina

anemone

Ja idem kod doktorice Mazalin i baš sam zadovoljna s njom. Sve lijepo objasni, nije na brzinu gotova - samo da te se riješi, nego se baš posveti. Naručujem se kojih tjedan i pol prije. Ja sam radila sad sa 20 tj😊

Ja isto idem kod nje za sve jer ima sve sto treba tako da tamo i vodim trudnocu. Nemam za sad nikakvih zamjerki, od prvog posjeta i prije trudnoce je korektna i ljubazna, sve pohvale

Pa da, ja dok se sjetim onog prvog prvog odlaska i svih horor priča prijateljica o razno raznim grubijanima krkanima koji rade kao gin i onda dođem k njoj i žena bude tak draga, objasnila sve šta radi. Od onda mi stvarno nije nikakav problem otici šta god trebam. Stvarno nemam zamjerke.
    A i prema tati je okej, sve mu je lijepo objasnila i pokazala 😊
    Sa 16 tjedana smo htjeli saznati spol ali se beba nije dala. Dobrih 20 min ako ne i više je ona pokušavala, već mi je bilo žao nje. 😂
    I sve je stvarno moderno i uredno šta je najbolje od svega

E daa, i meni je zena nemam ni sama pojma koliko dugo pokusavala vidjeti spol. I nece ona reci "mislim da je curica" nego ce radije reci da ne zna nego da nije sto posto sigurna.
    I fascinantno mi je sto ja stvarno uzivam u njenim pregledima, ja nikad niti ne osjetim da ona meni nesto specijalno dolje radi, bas je pazljiva 😁

• renata.koscec
    18. Svibanj 2019. 11:58

PaulaPerkovic

renata.koscec

PaulaPerkovic

renata.koscec

PaulaPerkovic

Cure jel kojs zivi u zg na zapadu u vrapcu, taman smo se preselili i ne znam zivu dusu haha muz na terenu a ja bi plakala od dosade, da popijemo kavu , prosetamo

Ja sam na vrapcu, ris naselje

Ja se bas ne razumim detaljno di je ris naselje 😂😂🤦🏽‍♂️ ja sam kod lidla na oranicama

Ris naselje je odmah pokraj bolnice vrapce, to ti je nekih 1,5 km udaljenno od tebe 😊

Ondaa mozemo ici prosetati kad ces imsti vremena, imas li stariju djecu? 🤭🤭🤭

Mozemo. Imam curicu od 3,5g. Preko tjedna mogu prijepodne, i tako sam na komplikacijama, vikendom ovisi kako muz radi..Imas li ti djece?

PaulaPerkovic
    18. Svibanj 2019. 12:24

renata.koscec

PaulaPerkovic

renata.koscec

PaulaPerkovic

renata.koscec

PaulaPerkovic

Cure jel kojs zivi u zg na zapadu u vrapcu, taman smo se preselili i ne znam zivu dusu haha muz na terenu a ja bi plakala od dosade, da popijemo kavu , prosetamo

Ja se bas ne razumim detaljno di je ris naselje 😂😂🤦🏽‍♂️ ja sam kod lidla na oranicama

Ris naselje je odmah pokraj bolnice vrapce, to ti je nekih 1,5 km udaljenno od tebe 😊

Mozemo. Imam curicu od 3,5g. Preko tjedna mogu prijepodne, i tako sam na komplikacijama, vikendom ovisi kako muz radi..Imas li ti djece?

Odlicno, imam decka od 2 godine hehe 🤭🤭 pa s emozemo druziti

• renata.koscec
    18. Svibanj 2019. 13:37

PaulaPerkovic

renata.koscec

PaulaPerkovic

renata.koscec

PaulaPerkovic

renata.koscec

PaulaPerkovic

Odlicno, imam decka od 2 godine hehe 🤭🤭 pa s emozemo druziti

Moze, super 😊

luce35
    18. Svibanj 2019. 14:13

Katastrofa od vremena opet.
    Jutros sam uspjela s muzem izic na kavu dok je bilo sunca al uhvatila nas kisica u povratku 🙄.
    Sad smo se uhvatili rucka, dijete pozelilo teletinu s graskom, super mi dosao prijedlog jer ideja uopce nemam

• renata.koscec
    18. Svibanj 2019. 14:18

Moji su otisli u setnju i u park, pa se poslije nadjemo u west gateu. U nextu jos do sutra snizenje, idem vidjeti jos ponesto za malu.
    Danas skuhala povrtnu juhu, ispekla meso, napravila rizu i zelenu salatu. 
    Malo sam pomela, oprala i objesila ves, oprala sanitarije i sad sam mrtva. Bas sam ko baba, brzo se umorim.

PatyDi
    18. Svibanj 2019. 14:19

Slatko ili ne, moj je vec sad divljak 😂 Miruje kad sam ja aktivna, a lupa kad se naravno lijepo namjestim. Primjetila sam da se poceo i nocu mrdati kad se ja okrecem. 
    Anomaly, hm....ja sam radila 2 puta, ali razlika je 1000÷1! Znaci moja gin je napravila u 20.tj, trajalo je oko 45 min, radi zivahne bebe i samo je uspjela reci da je beba malo veca i da je sve u redu i ostalo je mjerila za sebe. Za tj dana sa 21.tt sam bila kod privatnice, oko sat vremena, naravno opet radi vrckave bebe, ali ona nije stala pricati - pokazala mi doslovno SVE na bebi! Fenomenalno! Bubrege, mozak, srce, jednjak, trbuh, naravno ruke, noge, guzu, kraljeznicu, kako guta, aortu i ostale zile, protok krvi....ma ono bas onak! Tako da ja jednostavno imam gin od malo rijeci i sve je treba pitati umjesto da sama kaze...

18. Svibanj 2019. 16:10

A nista zenice vidjet cemo onda u srijedu na pregledu sta ce reci doktorica.. I necu jesti nista slatko bolje da bude mirnija lako mi probudimo bebu i onako se obicno javlja cim legnem na ledja pa bi se mogla onda javiti i na uzv. 

18. Svibanj 2019. 16:27
    Konacnoooo tresnjiceee..
    Konacnoooo tresnjiceee..

domace mmm 🍒❤️

Julie
    18. Svibanj 2019. 17:56

Deja1988

Boook curke! 🤗 Mi smo u svadbenom raspoloženju..
    Ajme, odvikla sam se od visokih peta🙄🙄 Nosim pete, ali ne jako visoke za svaki dan…. Nego one babske visine🙈😂😂 Mislim da cu danas umrijeti dok ne dodemo doma… Ali rezervne ravne su u autu😝 Ne mogu vjerovati, inace uvijek izdrzim..
    Danas se opet osjećam kao zena😂😂😂😂 Dok se svekar i svekrva prepiru, ja opalila selfie 😁 Dok nekog ulovim, slikam cijeli outfit…

Moze, moze.....lijepo se provedi 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.