Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • samy_lo
    28. Veljača 2019. 21:46

Manich

Samy_lo u kojem si ti tjednu? Jesam dobro shvatila 11tjedana? I tako ljepiii stomak vec imas.. Jaoooo jedva cekam da moj poraste.

Da 11 sedmica,s tim da mi je ovo 4 trudnoca po redu,ali samo jednu sam iznijela do kraja.
    Ali i ostalo mi je dosta razvucene koze poslije poroda,jer imala sam ogroman stomak,i onda se ovako napuse,ujutro je malo manji

Julie
    01. Ožujak 2019. 07:14

Jutro svima......ne znam kako je kod vas ali kod mene je san skroz poremećen, buđenje u 6 pa onda spavanje od 8 do 10 pa u 3 popodne sat vremena i tako nekoliko dana   😂😂😂

01. Ožujak 2019. 07:21

Jutro svima
    Julie to ti je normalno tako i ja 😉😉 samo sta nespavam preko dana

Julie
    01. Ožujak 2019. 07:40

Ja sam inace jutarnji tip pa me ovo umori  😂  gledam tu tvoju lenticu i jedva cekam 15. tjedan jer cu ici opet na ultrazvuk, a onda se odmah bacam u shopping jer se vec sad jako tesko suzdržavam  😍😍😍😍

• marta07
    01. Ožujak 2019. 08:16

😂😂 Julie i ja isto ujutro u 5, pa opet oko 10 pa onda Još popodne. Ja sam to rekla jučer doktorici,pa ja samo spavam .Rekla mi je dobro je to kad možete samo spavajte i uzivajte dok možete😅. 😂😂😂 Jer poslje mozda nećete moći

01. Ožujak 2019. 08:21

Ma stomak ti je presladak ja jedva cekam da se moj pocne vidjeti... No kako sam inace bucka mislim da cu ja malo duze cekati da se moj pocne primjecivati... Pocinju mucnine za ozbiljno zezati obicna casa vode mi izaziva povracanje.. 😕 Zenice moram priznati nesto.. Moj tata vam je inace onak teska konzerva i njemu jos nisam rekla sta mislite do kada da cekam da mu kazem.. Uzbudjena sam i rekla bi mu odma ali odlucila sam pricekati barem poslje uzv pa da ga onda obavjestim. Sto mislite da cekam duze? 

01. Ožujak 2019. 08:54

Julie

Ja sam inace jutarnji tip pa me ovo umori 😂 gledam tu tvoju lenticu i jedva cekam 15. tjedan jer cu ici opet na ultrazvuk, a onda se odmah bacam u shopping jer se vec sad jako tesko suzdržavam 😍😍😍😍

Ja  nikada nisam bila jutarnji uvjek sam volila spavat..ja jos nisam nista pocela kupovati neznam ni sama odaklen da krenem sve mislim da imam vremena 😊

Julie
    01. Ožujak 2019. 09:27

U principu bomboni podizu secer sad koliko zaista ne znam, ali mislim da ne moze puno posto je jedan. 

• marta07
    01. Ožujak 2019. 09:58

Autora87 inače svi bomboni imaju u sebi sećer,neki više neki manje,al kao što ti Julie rekla mislim da ti ne trebao toliko podići šećer pošto si pojela samo jedan i pitanje dal' je šećer došao do krvi. Jel inace imas problema sa sećerom ili... Kad si zadnji put ga vadila.

• marta07
    01. Ožujak 2019. 10:07

Manich

Ma stomak ti je presladak ja jedva cekam da se moj pocne vidjeti… No kako sam inace bucka mislim da cu ja malo duze cekati da se moj pocne primjecivati… Pocinju mucnine za ozbiljno zezati obicna casa vode mi izaziva povracanje.. 😕 Zenice moram priznati nesto.. Moj tata vam je inace onak teska konzerva i njemu jos nisam rekla sta mislite do kada da cekam da mu kazem.. Uzbudjena sam i rekla bi mu odma ali odlucila sam pricekati barem poslje uzv pa da ga onda obavjestim. Sto mislite da cekam duze?

Manich ja bi sačekala ultrazvuk da vidiš jel sve ok, nazvala ga,rekla mi da mu moraš reći da ćeš doći kod njega razgovarati, posjela za stol i ljepo objasnila situaciji da će za 8mj postati dida i objasnila mu na ljep način. Hvala bogu pa moji roditelji i m roditelji svi sve znaju i ja imam super cool roditelje koje ne mogu dočekat 👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.