Klikni na sliku gore u kutu.. i pise vidi svoj profil,i kliknes na to i ides prema dolje i ispod nadimka naljepis valja ces skuziti
Ja imam 20 godina dost sam mlada pa me malo strah al proci ce sve to bar se nadam haha ja jos nisam nist pocela kupovat imamo cijelu kucu za sredit posto trenutno zivimo kod svekrve pa moramo pazit sa novcima i uzimat samo potrebno. Na neki nacin imam srece jer su i moji i od decka roditelji rastavljeni la ima nametanja ko ce sta kupit i natjecanja tko ce vise hege Zanima me ste uzimale nekakve poklon pakete za trudnice ili uzorke i ako jeste odakle sve?
Ja sam u dm preuzela poklon za trudnice... i uclanila sam se u hipp club isto mi trea stici poklon na adresu, al nezz koliko mu trea..jer jos nije dosao sigurno oko mj dana
Ja imam 20 godina dost sam mlada pa me malo strah al proci ce sve to bar se nadam haha ja jos nisam nist pocela kupovat imamo cijelu kucu za sredit posto trenutno zivimo kod svekrve pa moramo pazit sa novcima i uzimat samo potrebno. Na neki nacin imam srece jer su i moji i od decka roditelji rastavljeni la ima nametanja ko ce sta kupit i natjecanja tko ce vise hege Zanima me ste uzimale nekakve poklon pakete za trudnice ili uzorke i ako jeste odakle sve?
Ja sam u dm preuzela poklon za trudnice… i uclanila sam se u hipp club isto mi trea stici poklon na adresu, al nezz koliko mu trea..jer jos nije dosao sigurno oko mj dana
To sam i ja isto sve. Ima i u konzumu ak imas multiplus card djecji klub al to nisam jos. Dobis pelene od njih i 50 kn u zagrebackoj ak se nevaram za stednju za djete
A nemam kartice za konzum al mislim da tamo i necu.. jer nemam ni naviku tamo ici..
Ja sam preko moba na forumu pa mi je ovo sf za napraviti... Hihi ma dobro nije ni vazno..
Manich, tamo gdje si kopirala, trebas kopirat Forum- pseudohtml - mora ti pocet sa 'url'
Mozda uspijem poslikat, mada u prijasnjim postovima je vec neko stavio. A ko ce sad to nac :D
Meni su tickeri skroz fora!
Ja sam preko moba na forumu pa mi je ovo sf za napraviti… Hihi ma dobro nije ni vazno..
I ja sam preko moba.. nisi dobar link napravila izgleda imas na 14 ili 15 stranici pokazano kako napraviti
I ja biii poklone za trudniceeee🙈😁 A kako to dobiti,samo kazem-ja sam trudna😂😂 ilii? Jer ne vidi mi se trbuh….ili moram neki dokaz pokazati😁
A dodes tamo i pitas za poklon za trudnice i trazit ce te dm karticu..ako ju nemas dobit ces ju s poklonom 😀
Ja sam iz Bosne,imam 24 godine.Ne radim,odlucila sam roditi jos jedno dijete,i kada ono bude imalo 2 godine,krenuti ganjati karijeru,s tim da cu pokusati nesto od kuce,voljela bih nauciti siti,imam sivacu masinu,jos kad bi mi neko malo pokazao super bi bilo.
Ja sam od onih koje su previse vezane za djecu,i najradije bih bila uz njih dok su mali,da ne propustim ni jedan momenat njihovog odrastanja.Iako danas za iole lijep zivot oboje mora raditi.No,ocekujem da ce i moj muz otici za Njemacku,ne jos,ali bi mogao,jer muz od njegove sestre bi trebao pocetkom sljedece godine,posto se dugo cekaju vize,pa cim on ode,sredit ce sa poslodavcem da i moj muz ide.Jer zaista u Bosni ne ruzna buducnost za nasu djecu,ali opet kakva sudbina bude.Ja se raspisala,i skrenula sa nasih tema.Ja jedva cekam osjetiti bebu.Sina sam osjetila mislim sa 17 sedmica,nadam se da cu sada i ranije.
Sortiraj odgovore
Najstariji