Ja sam vcrs osjetila kao nekakvo skakljanje,nezz el rano za osjetiti..
Ranije osjete zene koje su mrsavije,i kod kojih je posteljica straga.Bas sam neku noc citala na jednoj grupi na fb ima ih dosta koje su u prvoj trudnoci osjetile sa 15 tt,a ima ih isto dosta koje su u drugoj trudnoci osjetile cak sa 13,pa vidjet cemo.
Meni je ostalo viska stomaka nakon poroda,bila sam smrsala fino,ali unazad 4 mjeseca kako sam prestala dojiti djecaka,malo se udebljala i sve ode na stomak,pa cu vjerojatno teze osjetiti.
Mrsava nisam, al mi je posteljica straga a vidit cu dalje sta ce se desavat 😊
Bok cure, evo da se javim iz prošlogodišnjih jesenskih beba :)
Ne mogu vjerovati da sam prošle godine u ovo vrijeme prvi put čula malo srce od par milimetara , a sad se moja beba igra u baby gymu 😯
Vrijeme leti cure, uživajte u trudnoći, ne trzajte na svaku sitnicu, bebe su izdržljivije nego što mislimo 💪
Šaljemo pusu moj bebač i ja 😘😘
I ja biii poklone za trudniceeee🙈😁 A kako to dobiti,samo kazem-ja sam trudna😂😂 ilii? Jer ne vidi mi se trbuh….ili moram neki dokaz pokazati😁
Za dm odes do njih i trazis al moras karticu imat. Za hipp se samo prijavis kod njih na stranicu. A multiplus jos nisam probala al navodno se treba sam na int prijavit i tjt. Od hippa bi trebalo sric doma isto kak i od multiplusa neki kupon il nest sa cim odes u konzum po pelene
Pokusat cu ponovno vidim da nisam puno pogrijesila.. Probat cu ponovo..
Hihih... Eto uspjela ja... Samo neznam sto sam odabrala ovu kracu... Al slatko mi je to.. Svaki dan vidis to i odbrojavas.. Bozeeee zenice ja vam nemogu opisati koliko sam sretna.. Toliko da samu sebe nekad opomenem da se skuliram.. Tesko je ne veselit se bez obzira na to sto svi kazu da se umirimo do 12-tog tjedna ...
Pozdrav mamite😘 evo da vam se javim taman došla od doktora 😍 sve je super točkica raste sadje 3.5mm. Termin poroda je 20.10.. i danas sam 6+5.Tlak mi je super 110-70 i omršavila sam 1.5😎 Kontrola za 3 tj🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji