Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Ožujak 2019. 18:26

Ja mogu spavati al isto dizanje preko noci 2-3 puta i na wc 

Hannica0 👧
    01. Ožujak 2019. 18:26

Ja sam danas isla na prvi uzv, da vide jel smjesteno u maternici. Vidi se gestacijska i zumanjcna vrecica. Malo mi je laknulo. Sad jos docekat plod i srce. Danas mi je 4+6

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• marta07
    01. Ožujak 2019. 18:50

Hannicao super, još malo😍

Hannica0 👧
    01. Ožujak 2019. 19:17

marta07

Kada se kod tebe vidjelo? ❤❤❤🙈

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• marta07
    01. Ožujak 2019. 20:27

Hannica0

marta07

Kada se kod tebe vidjelo? ❤❤❤🙈

5+6 bila je točkica i srčeko je kucalo ali se slabo vidjelo. Bila sam 6+5 ponovno na ultrazvuku i vidjelo se isto ja srčeko nisam vidjela jer se ne kužim samo mi je doktorica objasnila ev tu je srčeko kuca🤩😍 i ponovno idem za 3 tj. Ja inače idem češće od ubicajenih trudnica jer sam išla na ivf

• irma123
    01. Ožujak 2019. 20:45

Mame kad se prestaje na vaginalni ultrazvuk i krene na abdomenom

01. Ožujak 2019. 21:26

irma123

Mame kad se prestaje na vaginalni ultrazvuk i krene na abdomenom

Dns je to bila tema i pisale smo 😀😀 svatko drugacije meni je doktor do 14 tj radio vaginalno.. 

baby1
    01. Ožujak 2019. 22:38

Cure, sve sam procitala sto ste danas pisale, i u svemu pronalazim sebe! Spava mi se cesto po danu, po noci se dizem na wc 2-3 puta, slabije spavam, jednostavno nisan nasla neki polozaj kako da se namjestim u spavanju! Kako vi najcesce spavate? Bok? Ili leda? Mene uvijek nekako strah zbog bebice! Meni je ginekolog sa 11 tt radio i vaginalno i preko abdomena, i bebicu sam bolje vidila preko trbuha! MM ide s menom na svaki pregled, i jos se dvoumim hoce li i na porod!🤗

Dinah
    01. Ožujak 2019. 23:37

U Varazdinu je obavezan tecaj, ako tata zeli prisustvovat (i sudjelovati :)) na porodu. Ni smo upisali tecaj ko doule u Vz i bili odusevljeni oboje. Iako je to bilo za drugi porod, dalo mi je mnogo sigurnosti da uz Bozju pomoc moje tijelo to moze! Savrseno stvoreno za porod, kao sto su i te nase bebice savrseno stvorene da bi prosle kroz (bas nas) porodjajni kanal.
    Prvi puta sam rodila u Cakovcu, tamo tecaj nije bio obavezan vec se placalo 300kn za pratnju. Nisam bila bas informirana, ni o svojim pravima, ni o samom porodu, samo sam znala da hocu prirodno, bez lijekova. Ipak sam popustila pred pritiskom osoblja i naravno da mi je krivo.
    Jeste rano jos o porodu razmisljati, ali bitno je da smo informirane o svemu. 
    I da... Ja bez muza nejdem roditi! :D 😍❤️ Sve so individue za sebe, svakoj nest drugo pase, tako da slusajmo kaj nam tijelo, intuicija (nazovi kakgod) govori.

• marta07
    02. Ožujak 2019. 08:53

Dobro jutro svima 😘😘 da Autora87 tako je, najbolje je na lijevom boku i kao naj zdravije općenito  zbog bebe i zbog tvoje probave, nikako na leđima jer se blokira neka krva zila i beba ne dobiva dovoljno kisika šta li već. Ok i desna ali najbolje je lijeva strana.
    A mamice kako ste noćas spavale?! Ja ko top 😴😴😴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.