Jutroooo😊 Isla sam kod ginekologa po nalaze krvi i urinokulture…tsh mi je 5,5😕 A u 10mj.je bio 1,5. Dobila sam uputnicu za endokrinologa,pa idem odmah do vinogradske da se narucim. Leukociti su mi poviseni, cak 13😕 Rekao je da sam bila pod nekom virozom. Nemam pojma,mozda mi je malo n os curio. Bar je urinokultura dobra😥
Meni je isto skočio tsh, danas se čula sa endokrinologicom i povećala mi je dozu i rekla ponovit nalaze za 4 tjedna, pa ćemo vidjeti kako dalje. Bitno je kontrolirati to
Marta, super ;) drago mi je da je sve u redu i da tvoja mrvica raste
Evo i mene....... pregled prošao super, bebica raste i sve je u najboljem redu, čuli smo srčeko danas i sva sam se raspametila. Bebica se čitavo vrijeme rastezala 🥰🥰🥰🥰 dođe mi da budem čitav dan na ultrazvuku samo da ju mogu gledati kako se zabavlja u bušici 😍🥰
Curke sto mislite o baby showeru? Meni je to superfora, ono nema tolike strke kad rodis jer ionako imas doma novorođenče i ne zelis da ti je kuca kolodvor.
Joooj ja bi voljela to organizirati ali neee kad se beba rodi nego prijeeee recimo kad saznamo spol.. E onda pozvat legice i rodbinu da dodju ..pa neka daruju hihi mislim da je to zgodno za nekoga kome je prva beba i tko recimo nema od koga nesto dobiti... Ja evo uspjela dog da kupim od sestricne kolica sto mi puno znaci jer mi je draze uzeti od nekoga koga znam..
Cure, super za cuti da je sve dobro kod vas!
I ja sam isto sva euforicna i nemam pojma kak cu docekat jos 8 tjedana da cujem srceko ❤️
Meni je frendica iz Amerike organizirala baby shower za prvu bebu, bilo je bas fora, zabavno, americki :D
A uglavnom ljudi postuju babinje od 40 dana, ako im se to naglasi. Meni je to s drugim djetetom bilo jako bitno i zahvalna sam sto su nas pustili. Osim sto sam pogrijesila pa sam pozvala sveki u 'pomoc' 😁
Meni je takodjer sa prvim djetetom bilo ruzno sto bi svaki dan neko bahnuo,iako sam ja bila u sobi i rijetko bi kad izadji kad neko dodje.Muz je docekivao i svekrva.Sada sa drugim aBd cu odseliti,pa ce vjerojatno u prvim danima samo neko od rodbine doci.Ali slabije.Kada izadjem iz porodilista docekat ce me mama,sestra i muzevi roditelji,neka budu 2-3 sata i cao.Pomoci ce ako budu prvih par dana slali po muzu hranu da ne kuham.Prvih dana zelim da se posvetim samo svojoj djecici.Jer ce mi trebati da se organiziram izmedju starijeg sina i novorodjenceta.
Sortiraj odgovore
Najstariji