Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Ožujak 2019. 14:23

Aurora87

Curke, danas sam isla vaditi krv…ugl, jutros sam pojela jedan mentol bombon, bliki (verzija tik-taka iz Lidla)…ne znam sta mi je to trebalo, uopce nisam razmisljala…sto mislite hoce li mi povisiti secer? Pojela sam ga sat vremena prije vađenja krvi🙈
    Nisam ni ja pocela nista kupovati, ali stalno gledam sve bebeće, ne mogu odoljeti…jedino sam sebi kupila dvije trudnicke majice…da kupim bar sebi kad me vec pomalo strah jos za bebu

Ja sam nedavno isla vaditi krv i pojela sam krosan i popila caj i secer mi je bio u redu,tako da mislim da se nemoras brinuti 

01. Ožujak 2019. 14:24

Aurora87

Julie, nadam se da nece jako podići….bas sam munja, gora od malog djeteta. Da ne pricam da sam jutros u 5 isla na wc, pa jedva skupila urin kad sam ustala…
    Sad mi nesto palo na pamet…kad se vidi gdje je posteljica smještena? I znate li rade li uzv s 12 tjedana vaginalno ili preko stomaka?

Meni je u pon radi uzv i to vaginalno i reko mi da od sad pa na dalje preko trbuha.. tako da jedva cekam vise mi dosta skidanja 😂😂

Julie
    01. Ožujak 2019. 14:38

Aurora tak ti je i meni, bolovi u leđima premda se sve rasteže pa je to normalno i tak od dana do dana, recimo danas sam samo za ležanje, jučer bi valjda maraton mogla otrčati  😂  Marta i ja ću isto roditi na Merkuru  🥰

01. Ožujak 2019. 15:12

Mm nema u planu ici s menom na porod a bome ga ja nebi ni povela,mislim da bi se on izvrnuo kao i oni u filmovima😂😂

• samy_lo
    01. Ožujak 2019. 15:27

Ja bih voljela da moj miz ide sa mnom na porod,ali kod nas se mora posalti neki dopis da ti odobre,sve briseve uradiri ne smiju biti stariji ja mislim od 2 sedmice,i puste ih unutra pred izgon,ali mislim da je bolje da ide sinu kuci,jer ce to biti orvi put kad cemo se razdvojiti na dan-dva,ja cu to sve sama kao i prvi put 😅

felicita28
    01. Ožujak 2019. 15:28

U biti koliko je meni doktorica u Petrovoj rekla, na tom tecaju im samo govore kak se moraju ponasati na porodu...biti uz glavu, ne dole i pokusati se ne srusiti mada ona kad mi je pricala iskustva s poroda kaze da se ocevi svako malo ili sruse, ili izadu van usred poroda ili nesto se dogodi da ne mogu to podnijet hahaha

• marta07
    01. Ožujak 2019. 16:38

Aurora87

Dosao mi je nalaz krvi, mm ga je podigao ali mi ga ne zeli uslikati da ne guglam i ne dramim. Samo mi je rekao da mi je TSH 2,67, secer 5.4 i leukociti 9. Valjda sam zapamtila. Citala sam da bi u trudnoci secer trebao biti do 5.1 . Sad je li ga bombon malo podigao ne znam. Dr opce prakse je vidjela nalaz i rekla da je uredan.

Super dobar ti je nalaz,šećer super, malo ti je povišen tsh kao svi traze 2.0 ali meni je doktorica rekla do 2.5 je podnošljivo. 

• marta07
    01. Ožujak 2019. 16:40

felicita28

U biti koliko je meni doktorica u Petrovoj rekla, na tom tecaju im samo govore kak se moraju ponasati na porodu…biti uz glavu, ne dole i pokusati se ne srusiti mada ona kad mi je pricala iskustva s poroda kaze da se ocevi svako malo ili sruse, ili izadu van usred poroda ili nesto se dogodi da ne mogu to podnijet hahaha

Felicita28 da tako je kod svih muzevi moraju biti poviš glave,nikako dole jer manje više si sve sruše🤣🤣🤣

01. Ožujak 2019. 16:55

felicita28

U biti koliko je meni doktorica u Petrovoj rekla, na tom tecaju im samo govore kak se moraju ponasati na porodu…biti uz glavu, ne dole i pokusati se ne srusiti mada ona kad mi je pricala iskustva s poroda kaze da se ocevi svako malo ili sruse, ili izadu van usred poroda ili nesto se dogodi da ne mogu to podnijet hahaha

😂😂😂...neka njega kod kuce sta se mene tice,ionako mi pomoci nemoze..ja se sjecam kada sam bila u petrovoj u radaoni, da se doktor svadao s muzem od neke zene u radaoni ona se derala i svasta nesta a sta muzu bi tada ja nezz..najvjerojatnije nije mogao vidit zenu kako se pati..

• marta07
    01. Ožujak 2019. 17:09

Aurora87

I ja sam danas samo za lezanje…tlak mi je 100/60 i duša mi spava. A najgore sto ne mogu zaspati, ne mogu se opustiti, kao da sam kriva sto lezim😕

Da i kod mene😂😂 samo sto ja mogu spavati danas popodne 2.5sata odspavala i jutros sat vremena dodatno al sam se noćas budila 100 puta i išla na WC 😅😅

Neznam buduće mamite jel vi možete spavati? Kod mene svaku večer sigurno 4-5puta WC 🙉 idem sama sebi na zivce

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.