Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marta07
    01. Ožujak 2019. 10:17

Aurora87

Marta, nemam inace problema. Prije par tjedana sam testirala na svekrovom aparatiću i bio je u granicama normale. A valjda ce biti ok…

Ma hoće drzim ti fige. Ja sam zadnji put vadila sećer bio je 5.8 kao u granicama normale ali moram pripaziti doktorica mi preporučila ako financijski mogu si kupiti gynositol 2.1gram, koštaju 340kn. Slobodno malo proguglaj,neki dan sam vadila šećer bio je 3.5 al to skroz koristim već 3-4mj.
    Na uputstvima piše 2 puta u danu ali mi je doktorica rekla dovoljno je jedan dnevno, ima 60kom unutra. 

01. Ožujak 2019. 10:22

Aurora87

Julie, nadam se da nece jako podići….bas sam munja, gora od malog djeteta. Da ne pricam da sam jutros u 5 isla na wc, pa jedva skupila urin kad sam ustala…
    Sad mi nesto palo na pamet…kad se vidi gdje je posteljica smještena? I znate li rade li uzv s 12 tjedana vaginalno ili preko stomaka?

Aurora meni je sa 12 tj vidjela da je posteljica straga al ona se formira do kraja tek do 16 tj,meni je radila u 12 tj radila i vaginalni i preko stomaka,al mogu reci da se bebica tada bolje vidjela preko stomaka,sad kako koji ginic prakticira

Julie
    01. Ožujak 2019. 10:39

Ja sam jučer radila i vaginalni i abdominalnu ultrazvuk jer sam u 11. tjednu a moj doktor je htio mjeriti nabor iako je rekao da je mrvicu rano i imam miom pa je sve nekako stisnuto, ako sam dobro zapamtila jer sam bila preuzbudena kad nam je pokazivao rukice i nogice i kad sam čula srčeko. Ugl bas sam mu rekla da sam jedva dočekala taj gel i abdominalni na sto se je on nasmijao i rekao kad dođem slijedeću puta da će biti bas takav pregled. U praksi se do 12. tjedna prakticira abdomenalni. Svašta sam napisala  😂😂😂😂 nadam se da ti je pomoglo

Julie
    01. Ožujak 2019. 10:41

Pardon ma krivom tumačenju, u praksi se prakticira do 12. tjedna vaginalni pa se onda prelazi na abdomenalni.

iva8
    01. Ožujak 2019. 11:43

Bok drage mame, evo da se i ja prikljucim 😊 evo mi smo sada 8 tjedana i u ponedjeljak idemo na drugi uzv, prvi smo radili u 5tjednu. Jako se veselimo i jedva cekam izmjenjivat iskustva s vama. Bila sam aktivna tu na forumi sa prvim djetetom, koje mi se rodilo u 2014. tako da je puno vremena proslo 😄 

Julie
    01. Ožujak 2019. 11:58

Dobrodošla Iva ☺️ Sto se tiče pregleda moj dragi ide od prvog puta sa mnom i doktor uvijek okrene monitor da gledamo oboje i objašnjava i meni njemu gdje je šta. Mislim da je nezahvalno isključiti tateke jer ipak su i oni dali svoj doprinos da dobijemo bebice  🥰

Julie
    01. Ožujak 2019. 13:14

Nema ti sto biti neugodno, on je budući tata i treba biti. Ja ne bi da moj dragi propusti ijedan pregled jer to je i njegova bebica i veseli se kao i ja.  On je također rekao još i prije nego sam ostala trudna da svakako želi ići sa mnom na porod. Tečaj vise nije obavezan a inače ih imaš po domovima zdravlja koliko su meni rekli. Jel vama onako kalendarski kad bi kakti trebale dobiti menstruaciju natice trbuh i imate osjećaj kao da ćete i dobiti?

• irma123
    01. Ožujak 2019. 13:43

Mame tecaj je obavezan.. bar ovdje kod mene.. ja sam isla pitat.  Ja sam se upisala pa cekam da jave kad bude dovoljno prijavljenih krecemo.  Ti mozes ic sad a moze i u 7 mj npr nije bitno al moras pazit da ima tecaja u tom vremenu kod mene eto nema toliko pa cu sad ko zna koliko cekat al sam se bas zato prije upisala. A i sto prije rijesis lakse ti hehe bar mecu morat ic dok mi trbuh bude toliki da necu stajat moc

felicita28
    01. Ožujak 2019. 14:01

Da, tecaj je i dalje obavezan...moj ce dragi isto.biri sa mnom na porodu ali ne mora imat tecaj jer je pomorac oni sve te papire i certifikate moraku imati za na brod. Cak me moze i poroditi haahaha, al necemo ici toliko daleko ;)

• marta07
    01. Ožujak 2019. 14:07

Ja planiram rodit u ZG u Merkuru,tamo postoji tečaj ali nije obavezan,kao dopušteno je muzu ali mora o svom trošku kupiti ono odijelo kapu i one papuče nekih 30tak kn košta. Moj naravno da ima zelju ici, mislim ja da će mi biti lakše poroditi se ako je on tamo,ipak ima konjske zivce naspram mene🤣🤣 ipak to je jednom u životu 👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.