Jutro svima, evo ja do pol 4 nisam mogla, s tim da sam spavala jučer popodne od pol 5 do 7. Bas mi je san poremećen. 😒
Jutroo... ja sam lipo spavala uz budenje na wc e to mi vec dojadilo
Koliko često idete piškiti? Ja sam piškila svaka dva tri sata u ova dva tjedna. A danas malo rijeđe idem, možda sam išla na svakih 4 do 5 sati. :/ odma sam se zaplašila.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ja idem svaki sat do dva kako koji dan,ovisi koliko popijem tekućine,ali to mi je prosjek🙈🙈 ovo je sve podnošljivo al najgore mi je po noći, tako da predvečer smanjim tekućinu da neidem 100puta,jer sama sebi idem na zivce 😹😹😹
Joooj zenice ja sam danas u nekim brigama... Boli me dolje svako malo onako kao pred mengu... Toliko me strah za bebu da cu izludjeti... Mislim da panicarim bezveze ali opet brinem 😔.
Usput danas mi je bio tata malo naisao da me vidi i pita sta ima novo skoroooo sam se izlajala jer je bio nekako sav sretan.. Ali sam ipak odlucila reci mu nakon uzv i nadam se da se nece totalno sokirat ili biti ljut nedaj boze.. U cetvrtak idem na prvi uzv da vidimo tu malu tockicu.. Nadam se da ce sve biti u redu..
Vidim da nisam jedina koja ima problem sa spavanjem.. Ovih dana kad je dan bio topal i suncan budila se naspavana u pola 7.. A danas kisa a ja u krevetu i jedvaaa ustala u pola 11. Hahaha osjecala sam se bas blesavo ali onda sam se sjetila ma to bebi godi i bilo me briga hihi..
Idem svako malo nemam pojma vise odaklen tolika potreba za piskenjem 🤔
Manich mislim da ti je to normalno mene je dugo boljelo, doktor mi reko da se to maternica rasteze pa zato boli
Jooj boze.. Hocu li biti panicar cijelu trudnocu? 🤔😂 Hvala ayla lakse je kad cujes da je nekome bilo isto.. Sad mi je dosla zelja da pijem gazirani sok znaaam da nije zdravo i inace ne pijem gazirano ali sad cu bas popit casu sokica i pokusat pogledat film.. Uzivajte zenice.. Cujemo se kad obavim uzv ako uspijem slikati saljem slikicu 💕😋😍
Joooj zenice ja sam danas u nekim brigama… Boli me dolje svako malo onako kao pred mengu… Toliko me strah za bebu da cu izludjeti… Mislim da panicarim bezveze ali opet brinem 😔.
Usput danas mi je bio tata malo naisao da me vidi i pita sta ima novo skoroooo sam se izlajala jer je bio nekako sav sretan.. Ali sam ipak odlucila reci mu nakon uzv i nadam se da se nece totalno sokirat ili biti ljut nedaj boze.. U cetvrtak idem na prvi uzv da vidimo tu malu tockicu.. Nadam se da ce sve biti u redu..
Vidim da nisam jedina koja ima problem sa spavanjem.. Ovih dana kad je dan bio topal i suncan budila se naspavana u pola 7.. A danas kisa a ja u krevetu i jedvaaa ustala u pola 11. Hahaha osjecala sam se bas blesavo ali onda sam se sjetila ma to bebi godi i bilo me briga hihi..
Ja sam ti bila jucer na prvom pregledu samo da vidimo jel u maternici. I nabrojala mi je odma doltorica da su kao simptomi normalne trudnoce bol kao pred mengu, mokrenje, bolne grudi, mucnine...
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ja sam u pocetku imala zelju za gaziranim i pila sam..a sad mi nepada na pamet
Sortiraj odgovore
Najstariji