Sto se tice robice,za sina sam dobila ogromnu kesu novih stvari iz Amerike,i dosta sam dobila od rodice od njene djece,sve je bilo ocuvano.Ako i sada bude djecak,samo cu dokupiti novih bodica i hlacica.
Kupit cu novu as,vidjela sam neka samosklopiva kolica kostaju 300 KM (1200 kn) ali opet moram vidjeti da nadjem neka sa as zajedno ali da se mogu rucke micati naprijed-nazad
Evo i mene……. pregled prošao super, bebica raste i sve je u najboljem redu, čuli smo srčeko danas i sva sam se raspametila. Bebica se čitavo vrijeme rastezala 🥰🥰🥰🥰 dođe mi da budem čitav dan na ultrazvuku samo da ju mogu gledati kako se zabavlja u bušici 😍🥰
Julie je li imas sliku od uzv? Bas me zanima kako sad izgleda,jer ja sam po uzv 11+1 a po zm 11+5.Ne mogu da nadjem slicice od prosle trudnoce
Ja nezz kakvi su to prijatelji i rodbina koji nedaju mira i odma napadaju u kucu,to ne zelim nikako da me odma doceka puna kuca ljudi..
Evo i mene……. pregled prošao super, bebica raste i sve je u najboljem redu, čuli smo srčeko danas i sva sam se raspametila. Bebica se čitavo vrijeme rastezala 🥰🥰🥰🥰 dođe mi da budem čitav dan na ultrazvuku samo da ju mogu gledati kako se zabavlja u bušici 😍🥰
Julie je li imas sliku od uzv? Bas me zanima kako sad izgleda,jer ja sam po uzv 11+1 a po zm 11+5.Ne mogu da nadjem slicice od prosle trudnoce
Tak sam i ja po ultrazvuku 11+1
Na koji mail dal pise di na int za to da pronadem
Contact.Croatia@beiersdorf.com meni su oni odg a ne znam jel sam na taj slala il na neki drugi..
Jel baby shower kad i spol otrkivaju il to ide prije rodenja? Zbunjena sam😂
Na koji mail dal pise di na int za to da pronadem
Contact.Croatia@beiersdorf.com meni su oni odg a ne znam jel sam na taj slala il na neki drugi..
Hvala
Samy_lo u kojem si ti tjednu? Jesam dobro shvatila 11tjedana? I tako ljepiii stomak vec imas.. Jaoooo jedva cekam da moj poraste.
Sortiraj odgovore
Najstariji