Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    09. Svibanj 2019. 14:22

Ja uzela ipak tajice M jer sam ja sva vanserijska 🤣 tako da su mi malcice u bokovima sire i dolje kod gleznja, al za trbuh ce bit super, S mi se cine malo uske u trbuhu...
    E da, vjerojatno ste gledale po internetu kako napraviti od starog novo za trudnice pa sam ja isfurala stare potkosulje, odrezala gornji dio i stavim preko trbuha ako mi je koja majica malcice kratka 😊

09. Svibanj 2019. 14:26

DijMar

Ja uzela ipak tajice M jer sam ja sva vanserijska 🤣 tako da su mi malcice u bokovima sire i dolje kod gleznja, al za trbuh ce bit super, S mi se cine malo uske u trbuhu…
    E da, vjerojatno ste gledale po internetu kako napraviti od starog novo za trudnice pa sam ja isfurala stare potkosulje, odrezala gornji dio i stavim preko trbuha ako mi je koja majica malcice kratka 😊

Dobra ideja za kratke majice.. 👍

Frajla
    09. Svibanj 2019. 14:53

Curice kojimane do trosenja kunica, u sub i nedjelju je u c&a 25% na sve 😉

Frajla
    09. Svibanj 2019. 14:55

Frajla

A sad vidim da vrijedi i online, kod je MYDAYS19HR
    Online imaju trudnicke odjece 😆
    Nisam probala, pa neznam reci za velicine
    Jedino sto im je postarina skupa 😡

Julie
    09. Svibanj 2019. 15:04

ayla

Julie

ayla

Da vam se javim isla sam po nalaz ogtt, nalaz odlican ja presretna..
    Na taste 4.5, nakon 60 min 5.3, i nakon 120 min 4.9.. Svratila sam i u lidl uzela 6 tetrica i dva bodia 50/56 i dva 62/68.,sebi nisam nista imam 4,5 tajica a majice mi vecinom sve pasu a i poslje ce biti vruco pa cu u haljinice

Super za šećer, ja se nadam da će i meni biti ok. 😊
    Vidim i tebe uhvatila manija kupovanja 🥰🥰🥰🥰

Ma hoce neg biti dobar, ja jedem puno slatkog non stop bi nesta slatko nikad dosta 🙈🙈 pa me vec brinulo..
    Daa meni vrijeme leti i zelim da je sve spremno jer sam panicar da necu sve stici vec smo i krevetic uzeli planiramo ovaj mj sobu okreciti i spojiti ga, neznam nekako me strah da necu nista uspiti rijesiti..

Meni je to bas slatko, ja sam danas otisla u outlet i opet kupila robice za malog. Krevetic nemamo jos, okrecila bih sobu prije Al to mislim raditi u srpnju i onda cemo ormar i ostalo. Bas cu uskoro do Ikee jer sam tamo pikirala ormar

Julie
    09. Svibanj 2019. 15:10

Frajla

Zenooooo, nemoj u ranu. Ja dobila prekjučer kupone za 20% krajem 5.mj sad ti uletis sa ovim......  🙈🙈🙈🙈🙈🙈 Ja cu dobiti izgon iz kuce 😂🙈

Julie
    09. Svibanj 2019. 15:11

Deja1988

Malo humora 😂😂😂

Umirem od smijeha 😂😂😂😂😂😂

luce35
    09. Svibanj 2019. 15:16

Megan je pametnica sa 20 kucnih pomocnica i stilistima, izjavila je da ce koristiti platnene pelene za svoju bebu. Mislim se kad bi samo s jedne govna ispirala da ne bi tako pametovala🤣.
    Jer eto ona zeli najbolje za svoju bebu 🤮

Frajla
    09. Svibanj 2019. 15:51

Joj neznam, ja ne kuzim te platnene pelene.... 
    Jel ima ko kad mokre gace? Pa to hladi za poludit

luce35
    09. Svibanj 2019. 15:59

Te platnene su obicne presavijene tetra pelene kakve je moja mama za mene koristila jer jednokratne nisu ni postojale tada. 
    Nece njena beba biti nikad mokra, cijeli tim dadilja ima pa mogu presvaciti 20 puta dnevno 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.