Manichja sam do sad uvijek sanjala curicu, a najvjerojatnije je decko 😁 kazu da sanjas suprotno 🤔
Hahahaha a eto vidis svatko drugacije kaze.. Ma samo neka je sve okej ja cu voljeti jednako i curicu i decka.. Koliko sam bila za curu zagrijana sada mi je svejedno.. Mogu se zamisliti i sa sinom .. Da bude pravi mali mamin sin hahahhha .. Sto god da bude u jedno sam sigurna.. Bit ce razmazeno do bola haahahah... Same zene oko nas to ce biti nauceno na svakakve pizdarije i meni bas drago neka bude svuda.. Moje je i tko zna dal cu ikada imati jos djece s obzirom da je ovo sve ovako zavrsilo i zato cu dozvoliti da mi svi uskacu koliko god zele..
Pozdrav svima tu sam svaki dan ali sam lijena pisati .
ayla - 22.8. Djevojčica
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
Angelina - 9.9., djevojcica
samy_lo - 14.9.
Breskvica - 14.9.
Julie - 16.9. dječak
jana35 - 17.9.
Aurora87 - 18.9., dječak
Maša62 -19.09. curka
Nopobo- 21.09. curka
DijMar - 24.9. djecak ?
felicita28 - 28.9., dječak
DaVoS - 3.10., djevojčica
Natalie - 7.10. dječak
Deja1988 - 12.10.
sreca - 16.10.
mc_zbg - 15.10.
Lady_Bird - 20.10. curka
Mamika99 - 21.10. - dječak
fritula - 23.10.
Teresita - 24.10
Manich - 26.10.
Luce35- 01.11
anita775 - 03.11.
Pikulica19 - 11.11.
lala3 - 17.11.
Frajla - 20.11. dječak
Iwancheee- 26.11.
renata.koscec - 28.11.
Katja32- 28.11
Jutro cure, ja izgleda jedina nemam predosjecaj jel cura ili decko. Zapravo mi je potpuno nebitno pa mozda zato. Ni s prvim djetetom nisam imala nikakve signale a nismo htjeli pitati cijelu trudnocu nego zeljeli iznenadjenje. Zezali su me da sam ionako kinder jaje 2u1 i da ne smijem upropastit kinder surprise 🤣.
Evo ja popila dozu secera 😆 i sad cekanje...nije ni toliko los okus, ali je kolicinski puno pa je malo tesko popit 🤪 I da, smijem izmedju piti vode 🤗
Dobro jutro svima, prijavljujem bude je u 6.15 sto je cak i super kako zna biti. Kisa pada pa mi je tako mrsko ustati, ali moram do Lidla radi tajnica jer to se brzo razgrabi. Luce ni ja nisam imala nikakav predosjećaj dok mi predzadnji put doktor nije rekao da misli da je curka i eto na kraju deckic.
Mene uskoro ceka ogtt, nadam se da cu to moc popiti, inace nisam za slatko ujutro nikako.
Ma ne znam zasto je mene vec sad poslala, a zadnja dva puta mi je secer bio super...taman sam mogla za nekih mj dana...na to vadjenje dodju zene s trbuhom da se vidi, a kod mene izgleda kao da sam se samo udebljala 🤰😟
Joj da, tajice u Lidlu...nadam se da ce me pricekati hehe samo ne znam koju velicinu uzet...inace mi oni imaju dosta velike velicine pa uzimam ili s ili m posto sam inace malo veca, a zadnji put sam uzela L neke majice kao za sad kad sam debela 🤣
Bome ne znam ni ja jer nisam nikad kupovala kod njih. Dobro da si napomenula da imaju vece brojeve
Je, inace imaju vece brojeve, njemacke 😂
Meni slicno ko c&a
Al nisu im trudnicni brojevi nist veci od "normalmih" samo ima mjesto za stomak
Uostalom, koliko sam vidjela da ljudi znaju donijeti uz racun pa zamijene ako je kriva velicina...
Za tajice mi je malo tak ako uzmem vece da mi ne budu kao hlace jer imam dosta mrsave noge, al opet ak su preuske onda da mi se ne zarezuju 🤔 u h&m sam capri trudnicke uzela m, a inace uzimam s...joj ja oduvijek muku mucim sa velicinama i bas moram ispobati jer sam ko mrkva 😂 ramena siroka, pa onda spek i bokovi uski 😟
Dobro jutro, ja sam mislila jutros na vađenje krvi ali sam se jučer dogovorila sa još jednom poznanicom da idemo skupa pa da ubijemo vreme.
Ja sam bila danas u Lidlu, ludača još u 8h ujutro, bila je totalna ludnica. Na parkingu, na blagajnama.... haos.
Neverovatno ali istinito, najviše se baba skupilo oko grudnjaka za dojenje. Jedva sam se izborila za jedan. Ne znam jel one ne kuže da je to za dojenje ili im baš takvi trebaju, jer pričam o babama oko 70god.
Kupila sam jednu haljinicu i grudnjak, do tajica nisam mogla ni prići ali kontam siionako uzeti 3/4 tajice pa mi one nisu bile hitne.
Sortiraj odgovore
Najstariji