Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamika99
    10. Svibanj 2019. 00:49

Manich, pijem jako puno tečnosti, znači minimalno 2 i po litre, čajevi i limunada ( sa što manje šećera) je najbolja... Kisela sredina nepovoljno utiče na razvoj bakterija, a šećer pogoduje razvoju bakterija... Izbegavaj slatko maksimalno i uzimaj što više limuna, odnosno vitamina c.. pisala sam ti već za onaj čaj, recept sam našla na alternativa za vas, meni je pomogao, ništa drugo nije, dva meseca sam se zezala s tim upalama, od kad sam saznala da sam trudna pa još dva meseca nakon toga... užas .. na početku je bilo baš puno krvi u urinu, sve crveno, strašno... Pila antibiotike 10 dana i kao se malo smirilo i za dva dana opet, ali sreća bez krvi... Ali budi stvarno jako ozbiljna oko toga, pij jako puno tekućine i nemoj ni malo trpiti za WC, makar išla i svake tri minute i trudi se svaki put do kraja se ispiškiti, makar te to peckalo na kraju, da se skroz očisti... Ako ti je muka od čajeva, pij vodu i kažem, što više limuna, ja sam ujutro i navečer po pola u čašu vode, svaki dan, bilo je dovoljno, i bez šećera... Srećno!

10. Svibanj 2019. 06:52

Mamika99

Manich, pijem jako puno tečnosti, znači minimalno 2 i po litre, čajevi i limunada ( sa što manje šećera) je najbolja… Kisela sredina nepovoljno utiče na razvoj bakterija, a šećer pogoduje razvoju bakterija… Izbegavaj slatko maksimalno i uzimaj što više limuna, odnosno vitamina c.. pisala sam ti već za onaj čaj, recept sam našla na alternativa za vas, meni je pomogao, ništa drugo nije, dva meseca sam se zezala s tim upalama, od kad sam saznala da sam trudna pa još dva meseca nakon toga… užas .. na početku je bilo baš puno krvi u urinu, sve crveno, strašno… Pila antibiotike 10 dana i kao se malo smirilo i za dva dana opet, ali sreća bez krvi… Ali budi stvarno jako ozbiljna oko toga, pij jako puno tekućine i nemoj ni malo trpiti za WC, makar išla i svake tri minute i trudi se svaki put do kraja se ispiškiti, makar te to peckalo na kraju, da se skroz očisti… Ako ti je muka od čajeva, pij vodu i kažem, što više limuna, ja sam ujutro i navečer po pola u čašu vode, svaki dan, bilo je dovoljno, i bez šećera… Srećno!

Hvala ti ma pijem stvarno puno tekućine i ajde barem kod mene nije toliko strasno da ima krvi u mokraći ali imala sam i ja slicnu upalu prije dosta godina kad sam pozeljela umrijet od bolova. Ovaj put nije tako samo je jako neugodno i boli samo pri kraju mokrenja cak kazem nije svaki dan vec dva dana dobro i treci dan me uhvati I onda dva dana tako pa opet prodje. Ako je nesto doktorica ce sigurno dat terapiju jer kaze nije dobro to da se ne ljeci. Mislim da je kod mene problem sto ova brusnica bas ne pomaze a pijem i nju i limuna i list brusnice jer je to jedino sto su imali kod nas kad sam im pokazala sve sastojke za to sto si mi pisala samo su me bljedo gledali. 🤔😕😳 Kod mene je za upalu mjehura i za one najgore simptome uvin h bio jedina pomoc i da ga sada smijem piti sigurno bi me ovo vec odavno proslo.. Uglavnom hvala na savjetima nadam se da ce proci uskoro vidjet cemo sta ce nalazi reci.. Neznam kad se uzimaju oni brisevi mozda bi doktorica i to trebala uraditi ukoliko je sa mokracom sve okej zar ne? 

luce35
    10. Svibanj 2019. 07:22

Manich kod tebe to vec duze traje, bojim se da bez antibiotika neces rijesiti problem. Moguce da je neka upala mjehura al moze biti i eserihija pa nemoj odgadjati s urinokulturom.

Ja sam se uspjela naspavati, dobre sam volje cim je sunce provirilo kroz rolete 😀. Danas imam u planu malo srediti stan i oprati robu i u setnju

Julie
    10. Svibanj 2019. 07:40

Dobro jutro svima, Nansy dobrodosla 😊
    Manich tebe bas nece, prvo te napali herpesi sad ovo, ja isto mislim da mozda neces bez terapije rjesiti upalu. Meni su brisevi uzeti sa 15 tjedana jer prije toga nije bilo potrebe da se uzimaju, ja na kraju imala grceve od mioma a bris uredan.
    Cure, jucer me mali tak mlatio i ja stavim ruku i osjetim i preko trbuha, dok smo navečer dragi i ja gledali film i stavi i on ruku i jos dva puta je tako jako opalio da je i on osjetio. Koji divan osjecaj. Ja sam tak puna ljubavi vec sad 😍♥️🙈

Julie
    10. Svibanj 2019. 08:27

Aurora87

Jutro curke!
    Nensy, dobrodosla i zelim ticskolsku trudnocu!🤗
    HarryPotter, cestitam na deckicu😊!
    Evo mene jutris rano budne i odlicne volje, necu raditi ni danas nista, nego idem na druzenje s kumom i njenim klincima.
    Julie, i ja osjetim udarce i na van ali malac kao da prkosi tati i onda tako mlatne kad on nije kod kuce, bas ga izaziva🤣. A on jadan jedva ceka da osjeti bebolinca. Prekjucer sam imala jedan novi osjet, kao da se okretao, uopce ne znam to opisati. Bilo je bas zanimljivo😊

😂😂😂😂😂 Vec sad zezaju. 😍😍😍

Danci22
    10. Svibanj 2019. 09:12

Ja sam sa 27 tjedana završila u bolnici zbog kamena u bubregu i upale mjehure moj ti je savjet da odeš doktoru jer mene i dan danas peče dok pisam iako upale nema 

Danci23

Toškica95
    10. Svibanj 2019. 09:14

Pozdrav ženice, čitam vas već duže vrijeme samo nikako vam se pridružiti. Nisam odmah u početku otkrila forum, a kad sam vas našla trebalo mi je dosta vremena da ovo sve pročitam hahaha. Prvo dijete će nam ovo biti, duže vremena željena bebica i sad smo napokon uspjeli uz Clomid. Trenutno sam 14+2, termin 6.11., spol još ne znamo, ali idem na uzv sad u srijedu pa možda saznamo 

PatyDi
    10. Svibanj 2019. 09:15

Jutric! I ja prijavljujem svog akrobata 😆 do sada jos nisam osjetila na van, ali ima nekoliko razlicitih obrazaca javljanja...kad sam na uzv vidla sta radi, sad znam zasto me povremeno toliko stegne da moram par sek stati, ali vrti se s ledja na trbuh i nabije guzicu prema van 🤪
    E, mozda sam si zamislila, ali bio je jako aktivan jucer kad sam se zabavljala s jednim trogodisnjakom kojeg sam pocela povremeno cuvati (cisto da ubijem vrijeme i zaradim nesto) ko da je vec ljubomoran 🤔 ako je na mene, onda ga razumijem 🤣

Julie
    10. Svibanj 2019. 09:23

Toškica dobrodošla 😊 

luce35
    10. Svibanj 2019. 09:48

Nove cure, dobrodosle, zelim vam uredne skolske trudnoce 🤗
    Meni se jutros otvorio apetit pa samo njuskam sto bi mogla smazat 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.