Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Svibanj 2019. 11:50

Meni je ginekolog dao 3 uputnice 
    jedna za krvnu grupu 
    druga za tsh 
    treća za Torch 
    a jastuk za dojenje imam od sestre isto iz Magic Baby-a sa kuglicama i odlican je ! 

luce35
    09. Svibanj 2019. 11:51

Ja isto moram danas uzeti taj jastuk jer mi ne ide spavanje na boku. Cijeli zivot spavam iskljucivo na stomaku i sad se sva ukocim na boku, okrenem se u snu na ledja pa me muz vrati na bok i podbaci mi jastuk pod ledja. Nadam se da ce ovaj jastuk pomoci 😃

09. Svibanj 2019. 11:57

Ja sam ga iz tog razloga i uzela jer sam navikla na stomaku spavat .. mene je spasio 

Angelina
    09. Svibanj 2019. 12:18

Julie, cestitke na deckicu! 😍

Kao sto kazete, vrijeme je koma. Gledala sam malo dugorocnu prognozu i pise da ce tako biti vecinu 5. mjeseca. Jedva sam se jutros natjerala da se ustanem iz kreveta i odem u Lidl.

Frajla hmm.. da nije krivi broj? Ili smo mi sve toliko razlicite. Ja sam uzela M velicinu tajica i savrsene su mi. Nisu prozirne, dolje su i koji cm duze sto volim. Ja i inace nosim M, a u ovom imam jos dosta mjesta za debljanje. 
    Uzela sam jos i haljinu na prugice koja presuper stoji na trbuhu i onako je lagana za ljeto. I onaj paket sa 2 majice, iako mi ona na preklop nije bas nesto, ali mislim da bi mogla biti i dobra kad trbuh jos malo poraste, ona druga mj je super.
    Uglavnom, ja sam prezadovoljna, napokon nesto sto me nigdje ne stisce, zulja i sl. Najradije bih se vratila po jos, ali onda se sjetim da moram jos prezivjeti do naknade za kompl. 🙈

A sto se spavanja tice..ja nemam taj jastuk, bilo mi je glupo u pocetku davati novce za to jer stvarno nisam imala problema sa spavanjem. Sad mi je poceo smetati trbuh, a prije sam bez problema spavala na boku. Ne znam kako ce biti kasnije, ali sve si mislim mozda se naviknem pa ne bude problema 😊

• renata.koscec
    09. Svibanj 2019. 12:25

Ja sam kod sveki u Daruvaru i isto je ruzno i kisno cijeli dan.
    Isla sam u lidl, sebi nasla tamnosive tajice, crnih vise nije bilo velicina, a maloj sam uzela jednu ljetnu pidzamicu.
    Od kad smo tu, malo me tlak zeza, oko 130/85, pratim ga, skidam cesnjakom i omegom, ne znam zasto sad. U Zg mi je bio normalan, cak i nizi.
    Popodne cu muza i malu odvesti u toplice na bazen da bar oni uzivaju, ja cu malo pocistiti.

09. Svibanj 2019. 13:23

Da vam se javim isla sam po nalaz ogtt, nalaz odlican ja presretna.. 
    Na taste 4.5, nakon 60 min 5.3, i nakon 120 min 4.9.. Svratila sam i u lidl uzela 6 tetrica i dva bodia 50/56 i dva 62/68.,sebi nisam nista imam 4,5 tajica a majice mi vecinom sve pasu a i poslje ce biti vruco pa cu u haljinice 

fritula
    09. Svibanj 2019. 13:37

luce35

Ja sam jutros bila vaditi krvnu grupu, za divno cudo nisam nista cekala.
    Sad se najela i smisljam kako cu provesti ovaj kisni dan. Zelim da se vrati proljeceeeee

luce35 ti si u st-u jel' jel' tako?
    Di se točno vadi krvna grupa, zaboravila sam. 
    Znamda je na Krizinama jel' na prvi ulaz i koji kat?

Stvarno je dosadila ova kiša. 

E i cure jeste ispraznila lidlove?
    Kakvi su prvi dojmovi?
    Nadam se da će ostati koja haljina do popodne.

luce35
    09. Svibanj 2019. 13:49

fritula

luce35

Ja sam jutros bila vaditi krvnu grupu, za divno cudo nisam nista cekala.
    Sad se najela i smisljam kako cu provesti ovaj kisni dan. Zelim da se vrati proljeceeeee
    luce35 ti si u st-u jel' jel' tako?
    Di se točno vadi krvna grupa, zaboravila sam.
    Znamda je na Krizinama jel' na prvi ulaz i koji kat?

Stvarno je dosadila ova kiša.

E i cure jeste ispraznila lidlove?
    Kakvi su prvi dojmovi?
    Nadam se da će ostati koja haljina do popodne.

Na Krizinama u poliklinici 2 kat, to je prvi ulaz gledano s ceste.

I ja popodne planiram u Lidl, jutros me uhvatila kisa a taman sam imala lidl 300 metara od bolnice. Mozda bar nesto nadjem

Julie
    09. Svibanj 2019. 14:04

ayla

Na taste 4.5, nakon 60 min 5.3, i nakon 120 min 4.9.. Svratila sam i u lidl uzela 6 tetrica i dva bodia 50/56 i dva 62/68.,sebi nisam nista imam 4,5 tajica a majice mi vecinom sve pasu a i poslje ce biti vruco pa cu u haljinice

Super za šećer, ja se nadam da će i meni biti ok. 😊
    Vidim i tebe uhvatila manija kupovanja 🥰🥰🥰🥰

09. Svibanj 2019. 14:08

Julie

ayla

Super za šećer, ja se nadam da će i meni biti ok. 😊
    Vidim i tebe uhvatila manija kupovanja 🥰🥰🥰🥰

Ma hoce neg biti dobar, ja jedem puno slatkog non stop bi nesta slatko nikad dosta 🙈🙈 pa me vec brinulo..
    Daa meni vrijeme leti i zelim da je sve spremno jer sam panicar da necu sve stici vec smo i krevetic uzeli planiramo ovaj mj sobu okreciti i spojiti ga, neznam nekako me strah da necu nista uspiti rijesiti.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.