Meni je ginekolog dao 3 uputnice
jedna za krvnu grupu
druga za tsh
treća za Torch
a jastuk za dojenje imam od sestre isto iz Magic Baby-a sa kuglicama i odlican je !
Ja isto moram danas uzeti taj jastuk jer mi ne ide spavanje na boku. Cijeli zivot spavam iskljucivo na stomaku i sad se sva ukocim na boku, okrenem se u snu na ledja pa me muz vrati na bok i podbaci mi jastuk pod ledja. Nadam se da ce ovaj jastuk pomoci 😃
Ja sam ga iz tog razloga i uzela jer sam navikla na stomaku spavat .. mene je spasio
Julie, cestitke na deckicu! 😍
Kao sto kazete, vrijeme je koma. Gledala sam malo dugorocnu prognozu i pise da ce tako biti vecinu 5. mjeseca. Jedva sam se jutros natjerala da se ustanem iz kreveta i odem u Lidl.
Frajla hmm.. da nije krivi broj? Ili smo mi sve toliko razlicite. Ja sam uzela M velicinu tajica i savrsene su mi. Nisu prozirne, dolje su i koji cm duze sto volim. Ja i inace nosim M, a u ovom imam jos dosta mjesta za debljanje.
Uzela sam jos i haljinu na prugice koja presuper stoji na trbuhu i onako je lagana za ljeto. I onaj paket sa 2 majice, iako mi ona na preklop nije bas nesto, ali mislim da bi mogla biti i dobra kad trbuh jos malo poraste, ona druga mj je super.
Uglavnom, ja sam prezadovoljna, napokon nesto sto me nigdje ne stisce, zulja i sl. Najradije bih se vratila po jos, ali onda se sjetim da moram jos prezivjeti do naknade za kompl. 🙈
A sto se spavanja tice..ja nemam taj jastuk, bilo mi je glupo u pocetku davati novce za to jer stvarno nisam imala problema sa spavanjem. Sad mi je poceo smetati trbuh, a prije sam bez problema spavala na boku. Ne znam kako ce biti kasnije, ali sve si mislim mozda se naviknem pa ne bude problema 😊
Ja sam kod sveki u Daruvaru i isto je ruzno i kisno cijeli dan.
Isla sam u lidl, sebi nasla tamnosive tajice, crnih vise nije bilo velicina, a maloj sam uzela jednu ljetnu pidzamicu.
Od kad smo tu, malo me tlak zeza, oko 130/85, pratim ga, skidam cesnjakom i omegom, ne znam zasto sad. U Zg mi je bio normalan, cak i nizi.
Popodne cu muza i malu odvesti u toplice na bazen da bar oni uzivaju, ja cu malo pocistiti.
Da vam se javim isla sam po nalaz ogtt, nalaz odlican ja presretna..
Na taste 4.5, nakon 60 min 5.3, i nakon 120 min 4.9.. Svratila sam i u lidl uzela 6 tetrica i dva bodia 50/56 i dva 62/68.,sebi nisam nista imam 4,5 tajica a majice mi vecinom sve pasu a i poslje ce biti vruco pa cu u haljinice
Ja sam jutros bila vaditi krvnu grupu, za divno cudo nisam nista cekala.
Sad se najela i smisljam kako cu provesti ovaj kisni dan. Zelim da se vrati proljeceeeee
luce35 ti si u st-u jel' jel' tako?
Di se točno vadi krvna grupa, zaboravila sam.
Znamda je na Krizinama jel' na prvi ulaz i koji kat?
Stvarno je dosadila ova kiša.
E i cure jeste ispraznila lidlove?
Kakvi su prvi dojmovi?
Nadam se da će ostati koja haljina do popodne.
Ja sam jutros bila vaditi krvnu grupu, za divno cudo nisam nista cekala.
Sad se najela i smisljam kako cu provesti ovaj kisni dan. Zelim da se vrati proljeceeeeeluce35 ti si u st-u jel' jel' tako?
Di se točno vadi krvna grupa, zaboravila sam.
Znamda je na Krizinama jel' na prvi ulaz i koji kat?
Stvarno je dosadila ova kiša.
E i cure jeste ispraznila lidlove?
Kakvi su prvi dojmovi?
Nadam se da će ostati koja haljina do popodne.
Na Krizinama u poliklinici 2 kat, to je prvi ulaz gledano s ceste.
I ja popodne planiram u Lidl, jutros me uhvatila kisa a taman sam imala lidl 300 metara od bolnice. Mozda bar nesto nadjem
Na taste 4.5, nakon 60 min 5.3, i nakon 120 min 4.9.. Svratila sam i u lidl uzela 6 tetrica i dva bodia 50/56 i dva 62/68.,sebi nisam nista imam 4,5 tajica a majice mi vecinom sve pasu a i poslje ce biti vruco pa cu u haljinice
Super za šećer, ja se nadam da će i meni biti ok. 😊
Vidim i tebe uhvatila manija kupovanja 🥰🥰🥰🥰
Super za šećer, ja se nadam da će i meni biti ok. 😊
Vidim i tebe uhvatila manija kupovanja 🥰🥰🥰🥰
Ma hoce neg biti dobar, ja jedem puno slatkog non stop bi nesta slatko nikad dosta 🙈🙈 pa me vec brinulo..
Daa meni vrijeme leti i zelim da je sve spremno jer sam panicar da necu sve stici vec smo i krevetic uzeli planiramo ovaj mj sobu okreciti i spojiti ga, neznam nekako me strah da necu nista uspiti rijesiti..
Sortiraj odgovore
Najstariji