Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    08. Svibanj 2019. 19:35

Stvarno ne znam, ali pošto sam rodom blizu Čakovca, sjećam se da je mama često kupovala kod njih baš radi kvalitete i viđala sam njihove dućane čak i tu po Istri, a zadnji put sam naletila prošle god na neki mali u Puli i kupila dečku čarape no nisam baš oduševljena njima... 
    Baš ću pitat mamu jel zna šta se događa s njima...

Frajla
    08. Svibanj 2019. 19:44

Sad kad je luce spomenula spavacice, moj savjet je da si nabavite spavacice za bolnicu sad preko ljeta.
    Na odjelu je stvarno toplo zbog beba, a na jesen/zimu je tesko naci nesto kratkih rukava ili bez rukava

luce35
    08. Svibanj 2019. 20:10

Ja sam rodila u starom rodilistu na Firulama, nismo smjele imati svoje spavacice vec njihove debele siroke, nadam se da se s novim rodilistem to promjenilo

Frajla
    08. Svibanj 2019. 20:14

Joj iskreno ja bi bila sretnija s njihovim spavacicama
    Ovako sam morala kupiti 4 kom koje sam nosila samo tada, inace to ne nosim. I jos kako sam ostala 2 dana prije poroda u bolnici nosila sam dvije, u jednoj rodila, pa muz moro brzo prati da imam sta obuci

luce35
    08. Svibanj 2019. 20:20

Meni se ta spavacica vukla 20 cm po podu, a 3 puta sam po sirini mogla u nju stati pa bi se sva zamotala oko mene dok sam lezala. Posjete su bile na glavnom holu pa sam do tamo pridrzavala tu spavacicu kao vecernju toaletu 🤣🤣

Frajla
    08. Svibanj 2019. 20:34

luce35

Meni se ta spavacica vukla 20 cm po podu, a 3 puta sam po sirini mogla u nju stati pa bi se sva zamotala oko mene dok sam lezala. Posjete su bile na glavnom holu pa sam do tamo pridrzavala tu spavacicu kao vecernju toaletu 

Ma nist ne brini, garant su se uprale do sad 😂😂😂😂

08. Svibanj 2019. 20:50

Julie

Cure da vam se javim. Anomaly je divan ultrazvuk, sve smo mjerili. Bebica je potpuno zdrava hvala Bogu i eto saznali smo spol. Strši pimpo limpo 😂 dečkić je
    Bas sam plakala, a tata se ponosno smješka

Kako slatkoooo.. Jel se meni to cini ili nam prevladavaju deckici zasad? I ja imam neku intuiciju da ce biti decko... Hihi 😘😊 drago mi je da je tvoj deckic dobro. 

Julie
    08. Svibanj 2019. 23:39

Manich

Julie

Cure da vam se javim. Anomaly je divan ultrazvuk, sve smo mjerili. Bebica je potpuno zdrava hvala Bogu i eto saznali smo spol. Strši pimpo limpo 😂 dečkić je

Kako slatkoooo.. Jel se meni to cini ili nam prevladavaju deckici zasad? I ja imam neku intuiciju da ce biti decko… Hihi 😘😊 drago mi je da je tvoj deckic dobro.

Mislim da je sad izjednaceno. Ali bit ce jos uzv pa ce se druge curke dodavati na popis 😍 

09. Svibanj 2019. 06:42

Julie

Manich

Julie

Kako slatkoooo.. Jel se meni to cini ili nam prevladavaju deckici zasad? I ja imam neku intuiciju da ce biti decko… Hihi 😘😊 drago mi je da je tvoj deckic dobro.

Mislim da je sad izjednaceno. Ali bit ce jos uzv pa ce se druge curke dodavati na popis 😍

Ja sinoc sanjala ljepi san.. Da sam rodila i da sam dobila sincica mama mi kaze sad ce garant biti sin.. ❤️😊 Toliko sam bila sretna u snu biloo je takooo stvarno cak sam mu i rukicu pipala preslatkooooo... I ovih dana sam se bas opustila i mazim trbuh stalnoooo pa sve iscekujem neke pokrete iako znaam da je rano. Danas sam odlucila skoknut do doktorice da ju pitam za ove moje upale mjehura jer evo 3 dana dobro i onda me 4 dan opet uhvati tako jako da me bas boli onako pri kraju piskenja neznam jel to dobro za bebu pa se brinem a i neugodno je jako pa cu je pitati za savjet.. I ako ne zabb trazit uputnivu za kbc os za 3Duzv ako ce mi dati.. 

PatyDi
    09. Svibanj 2019. 06:51

Manich ja sam do sad uvijek sanjala curicu, a najvjerojatnije je decko 😁 kazu da sanjas suprotno 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.