Ja sam jutros bila vaditi krvnu grupu, za divno cudo nisam nista cekala.
Sad se najela i smisljam kako cu provesti ovaj kisni dan. Zelim da se vrati proljeceeeee

Pozdrav cure, ja sam sa zimskih beba pa vas malo škicnem da vidim što me očekuje. Super ideja za lidl. I ja ću od sada tamo hodočastiti. Malo sam jača i njihovi brojevi će mi biti ok.
Želim vam svima mirnu i školsku trudnoću do kraja.🤞🍀Sretno! 😘
Ciao Nasty, ja takoder citam vas, ali i ljetne jer su one prije nas pa znam otprilike sto me ceka, samo sto su one malo utihnule. Urednu trudnocu ti zelim 😊

Ja sam jutros bila vaditi krvnu grupu, za divno cudo nisam nista cekala.
Sad se najela i smisljam kako cu provesti ovaj kisni dan. Zelim da se vrati proljeceeeee
Blago ti se. Ja sam čekala preko sat vremena Bilo je lijepo vrijeme, pa su žene vjerojatno to htjele iskoristiti.
I ja bome jedva čekam stabilno proljeće, a ne ovo, malo bi, malo ne bi

Kod nas kisa pada ,puse hladno je
tako da danas nista od aktivnosti
u pon idem na pretrage za Tsh i određivanje krvne grupe i Torch pretrage pa me zanima dal je koja mama to vec radila malo me strah čitajući sve za taj Torch pa ono.. malo ohrabrenja
Ja najradije ne bi danas pripremala nista jer sam bas fjakasta od vremena. Muz ide na poslovni rucak, djetetu imam juhicu kad dodje iz skole pa moram neko meso i povrce uz to. To cu i ja pojesti. I za veceru sam im obecala rolice od sira i sunke, to mi je sve brzinski na napraviti. Sudje i usisavanje prepustam muzu kad stigne doma 😀

Ja sam danas isto nikakva, jedva se pokrenula. Dragi došao s posla posto ima rupu među sastancima i odveo me u Lidl pa sam uzela dvoje tajica i dvije knjižice prve boje i životinje 😂 onak znam da to neće korisiti do prve godine ali kupit ću i knjigu s bajkama jer planiram mu puno citati.

Meni je ginekolog dao 3 uputnice
jedna za krvnu grupu
druga za tsh
treća za Torch
a jastuk za dojenje imam od sestre isto iz Magic Baby-a sa kuglicama i odlican je !
Ja isto moram danas uzeti taj jastuk jer mi ne ide spavanje na boku. Cijeli zivot spavam iskljucivo na stomaku i sad se sva ukocim na boku, okrenem se u snu na ledja pa me muz vrati na bok i podbaci mi jastuk pod ledja. Nadam se da ce ovaj jastuk pomoci 😃

Ja sam ga iz tog razloga i uzela jer sam navikla na stomaku spavat .. mene je spasio
Julie, cestitke na deckicu! 😍
Kao sto kazete, vrijeme je koma. Gledala sam malo dugorocnu prognozu i pise da ce tako biti vecinu 5. mjeseca. Jedva sam se jutros natjerala da se ustanem iz kreveta i odem u Lidl.
Frajla hmm.. da nije krivi broj? Ili smo mi sve toliko razlicite. Ja sam uzela M velicinu tajica i savrsene su mi. Nisu prozirne, dolje su i koji cm duze sto volim. Ja i inace nosim M, a u ovom imam jos dosta mjesta za debljanje.
Uzela sam jos i haljinu na prugice koja presuper stoji na trbuhu i onako je lagana za ljeto. I onaj paket sa 2 majice, iako mi ona na preklop nije bas nesto, ali mislim da bi mogla biti i dobra kad trbuh jos malo poraste, ona druga mj je super.
Uglavnom, ja sam prezadovoljna, napokon nesto sto me nigdje ne stisce, zulja i sl. Najradije bih se vratila po jos, ali onda se sjetim da moram jos prezivjeti do naknade za kompl. 🙈
A sto se spavanja tice..ja nemam taj jastuk, bilo mi je glupo u pocetku davati novce za to jer stvarno nisam imala problema sa spavanjem. Sad mi je poceo smetati trbuh, a prije sam bez problema spavala na boku. Ne znam kako ce biti kasnije, ali sve si mislim mozda se naviknem pa ne bude problema 😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji